Fredagen startet med en metrotur til Place Bellecour
Noe vakkert like ved plassen
Vi hadde blinket oss ut en restaurant i området der for middag, men valgte å ta en titt, og så reservere bord.
Så gikk turen videre til gamlebyen, der var det jammen platemarked!
Anyway, vi ruslet ned til Puzzle og fikk en deilig kopp kaffe.
Fin utsikt utenfor døra deres.
Vi ruslet innom en del av butikkene for å kikke. En av de solgte postkort, merch og originalpostere. 58 Euro for The Trooper, er kanskje ikke så gæernt?
Inne i en hemmelig passasje fant vi en middelaldersjappe. Fruen fant seg et lekkert lærbelte.
Det ble en tur til innom trøffelsjappa og, litt mer penger skiftet hender
Vi slo oss ned rett over gata og bestilte et par Salade Lyonnaise, herre min hatt for en porsjon, og det var bælgøtt!
Fin gammel fasade og butikk.
Det var litt kjølig i dag...
Så vi freste tilbake til hotellet og hentet
et par gensere.
Så var det tilbake, middag i Atelier d’Yvonne
Seff litt kunstnerisk interiør.
Oeufs en Meurette- posjerte egg i kjøttsaus med løk, bacon og krutonger.
Boeuf Tataki - mørt kjøtt, frest noen sekunder på høy varme, skjært i tynne fileter,
Og servert med en asiatisk-inspirert saus/topping. Friskt og kjempegodt.
Fruen gikk for Magret de Canard - andebryst
Dårlig gjort av en fransk restaurant å friste med italiensk- altså, nevner noen Saltimbocca, så blir det jo Saltimbocca…
Knall mat og service, vi var mette og fornøyde.
På tide å dra hjem, Notre Dame og tårnet by night.
Noe vakkert like ved plassen
Vi hadde blinket oss ut en restaurant i området der for middag, men valgte å ta en titt, og så reservere bord.
Så gikk turen videre til gamlebyen, der var det jammen platemarked!
Anyway, vi ruslet ned til Puzzle og fikk en deilig kopp kaffe.
Fin utsikt utenfor døra deres.
Vi ruslet innom en del av butikkene for å kikke. En av de solgte postkort, merch og originalpostere. 58 Euro for The Trooper, er kanskje ikke så gæernt?
Inne i en hemmelig passasje fant vi en middelaldersjappe. Fruen fant seg et lekkert lærbelte.
Det ble en tur til innom trøffelsjappa og, litt mer penger skiftet hender
Vi slo oss ned rett over gata og bestilte et par Salade Lyonnaise, herre min hatt for en porsjon, og det var bælgøtt!
Fin gammel fasade og butikk.
Det var litt kjølig i dag...
Så vi freste tilbake til hotellet og hentet
et par gensere.
Så var det tilbake, middag i Atelier d’Yvonne
Seff litt kunstnerisk interiør.
Oeufs en Meurette- posjerte egg i kjøttsaus med løk, bacon og krutonger.
Boeuf Tataki - mørt kjøtt, frest noen sekunder på høy varme, skjært i tynne fileter,
Og servert med en asiatisk-inspirert saus/topping. Friskt og kjempegodt.
Fruen gikk for Magret de Canard - andebryst
Dårlig gjort av en fransk restaurant å friste med italiensk- altså, nevner noen Saltimbocca, så blir det jo Saltimbocca…
Knall mat og service, vi var mette og fornøyde.
På tide å dra hjem, Notre Dame og tårnet by night.
Sist redigert: