YNWA

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Trasig søndag, trasig prestasjon......
  Hva har skjedd etter Citykampen? Mot de lyseblå fungerte det jo rimelig greit. Etter det har det jo mest vært et sorgens kapittel, prestasjonsmessig, selv om det har gitt noen poeng. Torsdagens og dagens kamp var like begredelige, men kampen på torsdag var nok all time low.....
  Vi har jo i grunnen sjanser nok til å skulle kunne avgjøre det, både på torsdag og i dag, men vi makter ikke å få kula i kassa.
  Ser mørkt ut nå, innrømmer det, men it`s not over till the fat lady sings.....
  I dag synes jeg fortsatt Endo virker å være helt ute formmessig. Han virker rett og slett sliten og tung, og det går sakte med ball for hans del. Synes heller ikke Jones bidrar veldig, og det er godt gjort å ikke score alene med keeper. Robbo likeså, bidrar lite fremover. Bradley kom heller aldri i gang. Konate og Virgil virker ikke helt synkroniserte.... Zalah er kanskje preget av at det har vært Ramadan, hva vet jeg, Bidrar for lite i det oppbyggende, og er ikke helt i nærheten når det skal bli farlig foran motstandernes mål. Nunez trenger kanskje en sesong til, før han "forstår" spillemønsteret. Og han trenger avslutningstrening!
  I dag kom heller ikke Diaz skikkelig i gang. Men jeg har et lite håp om at Jota spiller fra start neste gang, og at han drar med seg flere....

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   
  • Liker
  Reaksjoner: HoJ

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Ser ut til at Gunners går på en smell og i dag.
  Da er City to foran. Gir dem en fordel, men et tap, så er forspranget fort spist opp av oss og/eller Gunners.

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  BT

  Æresmedlem
  Ble medlem
  13.10.2005
  Innlegg
  21.198
  Antall liker
  6.558
  Der var sesongen over. Rent bortsett av at vi må prøve å klore til oss nok poeng til å redde CL-plassen. Herfra håper jeg Arsenal vinner kampene sine, så vi slipper enda et city-gull. Og så skal vi hedre Klopp for alt det er verd. Selv om hans Klopp 2.0 har kollapset som et korthus, har han gitt oss utrolig mye glede.
  Var ikke helt heldig med Arsenal heller.
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Da vinner city :(
  Noen som sitter med tanker om hva som er galt om dagen? De aller fleste spillerne er jo tilgjengelige og tilbake fra skader. Likefullt fungerer det ikke som ønsket.
  Burde Gomez spille i stedet for Robbo? Joe har jo gjort manns jobb over en periode, og det varierer og er begrenset hvor mye Robbo bidrar offensivt. Han er ikke blant de skarpeste til å slå gode innlegg eller gjøre gjennomspillinger.
  Og hva er det som foregår mellom Konate og Van Dijk om dagen? De virker imho ikke spesielt samkjørte. Burde Qansah inn for Konate igjen, til tross for hjerneblødningen han hadde for litt siden?
  Hadde vært kjekt hvis vi kunne bruke og få i gang Bradley på høyrebacken igjen, slik han fungerte så glimrende i en periode.
  Da åpner det opp for at Trent, Macca og kaaaanskje Elliot kan utgjøre midtbanen. Så får heller Endo og Szabo hvile seg opp og få tilbake litt overskudd. Jones vet jeg ikke hva man skal gjøre med. Trenger han en periode med intensiv opptrening for å bli klar etter skadeavbrekket....?
  Nunez er fortsatt et lite mysterium. På sitt beste er han både kreativ, åpner opp og klarer å være lagspiller, selv om han ikke er spesielt effektiv som avslutter. På det jevne/svake er han ikke veldig mye til nytte......
  Jeg mener og tror at den beste trioen vi kan stille på topp vil være Diaz, Jota og Zalah. Nunez kan være sulten innbytter, med Gakpo i bakhånd. Han viste tendenser i dag, men det må bli mer enn bare "nesten".
  Og hva med Bajcetic? Han er jo på vei tilbake - men hvor matchfit er han egentlig? Kvaliteter har han i alle fall, når han er i slag.


  En liten gjennomgang før de siste kampene.....
  På en god dag KAN Spurs teoretisk ta poeng fra hvem som helst, og selv om de har hatt noen svake resultater i det siste, er de neste ut for City.... Er det lov til å håpe og be om et aldri så lite mirakels?
  Gunners skal normalt sett slå Wolves, mens vi fort kan oppleve en slitekamp mot Fulham..........

  Så skal vi opp mot Hammers, som også de på en god dag teoretisk kan ta poeng fra hvem som helst. Er det lov til å håpe på at de har fokuset sitt på europacupspillet?
  Samtidig skal Gunners møte Hammers. Det KAN, rent teoretisk, slå begge veier.
  City skal på sin side møte skogvokterne, og på en sommerdag kan Forest overraske.....

  Deretter bør City kunne spasere inn 3 poeng mot Wolves, når det er vår tur til å møte Spurs.....og vi kan samtidig regne med at Gunners slår Bournemouth.....

  Villa blir en hard nøtt for oss, og vi kan jo håpe på at united klarer å mobilisere mot Gunners - selv om det nok heller mot at Gunners spiser de levende. Kan Fulham også stikke kjepper i hjulene for City?

  I siste runde kan Hammers få lov til å parkere bussen mot City. Everton bør ha masse å kjempe for i møtet med Gunners, og vi bør kunne klare tre poeng mot Wolves.....

  Summa summarum:
  Alle lag skal ut i kamper som ikke er plankekjøring. Fordelen City har, er stabiliteten og at de sjelden går på blemmer. Der er både vi og Gunners mer utsatte.......

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Hmmmm, har vi sjanse med lagoppstillingen......?
  Hadde nok startet med noen andre, hvis jeg var Klopp.
  Jones, Zalah, Szabo, Gakpo.....
  Vel, vi gir det et forsøk, er uansett ikke sesongens aller viktigste kamp!

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Jaja, et hederlig forsøk.
  Kom kjapt i gang og fikk 1-0.
  Men i jakten på 2-0 - kjære Mo, hvor var brillene? Til og med jeg skulle fått den på mål.....
  Nå gikk det ikke slik, men hvis vi hadde fått 2-0, er det ikke godt å si hvordan kampen ville utviklet seg, mtp nerver osv.....
  Flere lyspunkter i dag. Gakpo var på, Robbo, Diaz likeså, Trent var i godt slag, Macca ruler.
  Zalah virker å være ute av form. Szabo virker "tung"....... Et steg opp for Jones, men han ble etter hvert litt borte. Burde Clark kommet på? Burde Jota kommet på tidligere?

  Det sagt; det er sjelden vi møter motstandere som er bedre på å nekte oss å sette i gang spillet bakfra enn det Atalanta har vist i to kamper. De var rasende gode til å nekte oss det, og da ble det mye til forsøk på laaaange oppspill, noe vi ikke er veldig gode på å forvalte.

  Nå er det bare å lade batteriene, vaske draktene og brette opp ermene før helgens viktige ligakamp. Vi må nok ha tre poeng, og i tillegg håpe litt på at City (og for så vidt også Gunners) fortsatt er litt hung over etter skuffelsen de opplevde i går.

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Jaja, it`s not over yet.....
  3 poeng i banken mot Fulham gjør at vi henger med.
  Det sagt; det sprudlet ikke av gutta i dag, ble mer en kamp på det jevne, der det til syvende og sist gir uttelling når man er tålmodig og maler motstander i senk.
  Spillemessig en terningkast 3-kamp.
  Ble litt overrasket over hvordan midtbanetrioen ble satt sammen i dag. Hadde ikke forventet Gravenberch, Endo og Elliott der.
  Skulle man kjørt på den safe siden, ville kanskje Trent, Macca og Elliot vært et alternativ. Evt Clark i stedet for Elliot? Gomez hadde fikset venstrebackplassen med glans!
  Synes fortsatt det virker som om Endo er litt preget av en lang og intens sesong. Han har ikke alltid tempoet inne, verken med eller uten ball.
  Elliott hadde kanskje ikke sin beste dag på kontoret i dag.
  Gravenberch og Gakpo overrasket litt positivt, men det svinger fortsatt litt for mye i prestasjonene, imho.
  Nå er jeg egentlig mest spent på når Bajcetic er på plass for godt, og hvordan matchformen da vil være. Fotballmessig har han kvaliteter, nemlig. Ellers litt spent på hvor lenge Bradley er ute, og i hvilken form han vil være når han er spilleklar igjen.
  Sitter jo og tenker litt på hvordan det faktisk sprudlet atskillig mer av laget, når vi mer eller mindre stilte med juniorrekka. Var flere der som kanskje burde fått innhopp eller sjanser?

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Frem i skoene.
  Har slett ikke begynt bra i dag.
  Bytt ut Konate, Jones og Szabo....kanskje til og med Zalah......
  Er ikke mye de bidrar med, verken fremover eller bakover.

  Inn med Clark, Gomez, Quansah og Elliot eller Gravenberch

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Hmmm, vi skaper litt mot slutten av første omgang, men ikke nok.
  Og de sjansene vi får, klarer vi ikke å være presise nok på. Burde vært både 1 og 2 og kanskje 3 goaler, hvis man er litt mer skjerpet.
  Hjemover er det mer bingo, særlig på dødballer. Konate har vært helt ufokusert, virker ikke som han er spes godt samkjørt med Virgil.....
  Fremover er det Macca og Trent som skaper ting, godt assistert av Diaz, som virkelig spiller med hjertet utenpå drakten!
  Men vi trenger at flere tar en vitaminpille og melder seg på. Jones og Szabo virker lite involvert i spillet. Er de feilposisjonert i oppbyggingen.
  Jeg drømmer om å få litt av energien på plass igjen, slik den var med masse juniorspillere på banen.......

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Der gikk 3 av mine 4 ut, og 2 av mine 4 kom inn.
  På med Gomez og Clark og! Trent må opp på midten!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Redd for at vi har blitt stående igjen på perrongen i kveld.
  Toget har forlatt stasjonen.......

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Fy fader så dårlig i dag!
  Nå har toget virkelig gått, er jeg redd. City 1 poeng bak, med to kamper til gode - det blir plutselig 5 poeng fordel City.
  Og Arsenal er nå 3 foran.

  Skjønner ikke hva gutta holder på med, og jeg vet ikke helt hva Klopp har planer om.
  Gomez burde startet på høyre, Quansah i stedet for Konate - som virret rundt som ei forvirra høne.
  Trent, Macca og Clark på midten.
  Jones og Szabo virker ikke å være matchfit overhodet.
  De tre på topp var vel det "beste" vi kunne stille i dag, men Zalah burde vært tatt av. Eller burde han i det hele tatt startet. Kunne heller hatt på Danns. Og hvor er de andre ungguttene, de som gjorde så bra fra seg når det stod på som verst.....?
  Lurer også på hvorfor Robbo får lov til å ta cornerne fra venstre!? Han treffer jo aldri farlig sone...........

  Idag var beholdningen Diaz og Macca. De ville og prøvde, og la ned mye innsats.

  Ser en på de gjenstående kampene, er det uten tvil City som har det enkleste programmet, og jeg tror IKKE de snubler der.....

  mvh
  Proffen
   
  Sist redigert:

  larkrla

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  08.11.2005
  Innlegg
  3.101
  Antall liker
  2.298
  Sted
  Sørlandet
  Torget vurderinger
  2
  Hadde noen gitt meg 3.plass før denne sesongen startet hadde jeg sagt ja takk. I mange kamper har vi overprestert, tenk på januar med alle skadene og unguttene som fikk sjansen og tok ulogisk mange poeng. Hvor mange kamper tidligere i sesongen har vi ikke kommet under, men hentet inn igjen og avgjort i siste sekund?

  Selvfølgelig synd at det sprekker helt på slutten, men totalt sett er dette en veldig god sesong.
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Merkelig at Liverpool kunne falle så mye så raskt. Husker første året Salah herjet i klubben, når han ble skadet så fallt hele lager. Nå skjer det igjen, bare denne gangen er Mo med på fallet.
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Ser ut til at Jürgen Klopp overlater stafettpinnen videre til Arne Slot. Dette kan bli spennende.
  1000020272.jpg
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Topper seg til internt også nå... Salah og Klopp har brukt litt for lite energi på fotball så da vil de forbrenne litt på hverandre.
   

  Panama Red

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  22.08.2009
  Innlegg
  3.370
  Antall liker
  4.205
  Sted
  Landås
  Torget vurderinger
  2
  Salah er sur. Han vil sette rekord for flest sesonger på rad med 20+
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Noen som så kampen i dag?
  Gikk glipp av den.
  Resultatmessig kanskje en fremgang? .....til tross for at det ble "bare" uavgjort.....
  Hva skjedde mellom Mo og Klopp egentlig? Stort ego hos Mo, taklet kanskje ikke å være på benken?
  Spørs om han kanskje har gjort sitt, sett i et større perspektiv. Har etterhvert sett flere og flere lag som klarer å ufarliggjøre ham, og da blir han bare et oppspillspunkt som må slå støttepasning igjen....
  Ser ellers av lagoppstillingen at flere av dem jeg ville ha på gresset sist, var med.
  Men, både for hans og lagets del, mener jeg at Gomez burde spilt, gjerne høyreback.
  Da kunne Trent kjørt som anker, ballfordeler og playmaker på midten, og så latt Macca og Elliot være "friere" fremover.
  Endo har kvaliteter, men ser også at han mangler tempo, både med og uten ball.....men han redder seg ofte inn "i siste liten"........

  Vel, vel, løpet er nok kjørt for i år.
  Så får vi ser hva som skjer på både leder- og spillersiden frem til neste sesong.

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  larkrla

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  08.11.2005
  Innlegg
  3.101
  Antall liker
  2.298
  Sted
  Sørlandet
  Torget vurderinger
  2
  Veldig mye bra spill i dag, total dominans og helt utrolig at det ender uavgjort. West Ham hadde en mulighet i 2.omgang og scoret på den. Vi hadde drøssevis av sjanser inkludert To skudd i metallet.
  Diaz best, Gravenberch også god.
  Nok en frustrerende kamp, men en helt annen følelse enn mot Everton. Kjedelig at Klopp ender sin tid som manager med at laget sprekker opp og er langt under pari i begge endene av banen.
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Ikke rart han begynner å bli dårligere, har noe med alderen å gjøre tror jeg... 🤣
  1000020363.jpg
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Direkte stygg den kragen på nye drakten. Hadde de bare kopiert kragen fra -84 så hadde det vært bra, denne moderniserte versjonen er grusom.
   

  Hedde

  Førr evig!
  Ble medlem
  20.04.2009
  Innlegg
  6.827
  Antall liker
  3.462
  Må jo bare være enig når jeg ser bildet ovenfor.
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Jeg har en del lfc-drakter (trøyer) men i motsetning til mange andre så er mine i aktivt bruk hver eneste uke. Da kan det være godt å vite hva slags kvalitet det har vært på de.
  Denne har blitt vasket ca 50-60 ganger.
  1000020454.jpg
  Denne har jeg "alltid hatt" - blitt vasket mange hundre ganger. (Ca to ganger hver uke)
  1000020455.jpg
  Ser ut som at Nike sin også holder en vesentlig bedre kvalitet enn NB sine drakter.
   

  ynot

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  01.06.2006
  Innlegg
  2.438
  Antall liker
  1.614
  Sted
  Trondheim
  Torget vurderinger
  1
  Draktene fra New Balance og Warrior fremstår som dårligere kvalitet enn både Adidas og Nike, men prisene til Nike er helt syke og verre blir det.
  Når vi er 3stk i huset jeg kjøper til så blør lommeboka.
   

  Proffen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  12.01.2005
  Innlegg
  9.603
  Antall liker
  2.798
  Sted
  Bæææærgen
  Torget vurderinger
  5
  Stange times....
  Spurs var skremmende svake, leeenge......faktisk enda svakere enn mot Chelsea i midtuken.
  Dagens kamp var ok+ i 67 minutter, deretter sank intensiteten og kvaliteten, og det ble mye hawaii.....
  Dagens positive overraskelse var nok Gakpo. Han ville mye, og fikk til en del, selv om det ble med det ene målet for hans del.
  Elliot og Diaz solide, sammen med Macca. Endo klarte seg greit nok, uten å overbevise på noen som helst måte. Han er ikke veldig skapende i det oppbyggende spillet, til det blir det alt for mange støttepasninger.....
  Quansah fungerte godt sammen med van Dijk.
  Zalah virket å ha fått tilbake litt av overskuddet som har vært sårt savnet, og han ble mer involvert enn på lenge, noe som også gjorde at han kunne bidra mer i oppbyggingen av spillet.
  Så får vi se hva de siste kampene kan bringe.

  YNWA!

  mvh
  Proffen
   

  HoJ

  En glad amatør.
  Ble medlem
  11.11.2006
  Innlegg
  20.114
  Antall liker
  37.050
  Sted
  Stavanger
  Torget vurderinger
  2
  Darwin har slettet alle Instagrambildene som har med lfc å gjøre 🤔
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn