|
De aller mørkeste italienere er nok litt for heftig for min smak, men generelt foretrekker jeg også italienske espressi.Jacu har også en Italiensk brent, i flg. min smak så er den ikke så italiensk som en ekte italiener eller de fra f.eks. DGB, likevel en god kaffe selv om jeg liker dem med litt mer krutt i.
Jeg bruker så tynne kopper som mulig.Det skal være tykt gods i espressokoppene, for å holde på varmen. Koppene skal jo være forvarmet. Men det veit vel alle.
Hva heter og hvor er café din?Fikk en fin allround espresso fra Roasteriet i Drammen.
Ikke noe super spesielt, men lite syre, og ikke super mørkt heller. Absolutt dugende for en hverdagsespresso, men 50kr/kg dyrere enn feks. Jacu sin. En må nok se litt på pris også når en skal drive cafè.
Der blir nok også dessverre mange italienske for dyrt + alt for mye styr i innkjøpet.
Filterkaffe’n deres traff ikke helt hos meg.
Den skal være på Aukra.Hva heter og hvor er café din?
Tenker å "bake" inn et besøk i forbindelse med årets møre-tur.
Da sees vi kanskje -26?Den skal være på Aukra.
Vi er fremdeles i planingleggingsfasen.
Det er enda mye å gjøre med selve bygningsmassen, bla. må alle vinduer skiftes, ny gulv +++.
Så jeg tror at vi er heldig hvis vi klarer å åpne til julesesongen.![]()
Krysser fingerne for detDa sees vi kanskje -26?