Etter en par kilo med italiensk espresso er det tid for å teste kaffen fra nabobygda.
Cremaelskere vil nok ikke ha altfor stor glede av den.
Syrligheten er ganske fremtredende -særlig rett etter de siste 2 italienerne der dette var helt fraværende.
Personlig må jeg si at jeg foretrekker italienske sorter av nettopp denne grunnen.
I min smak ble den heller ikke særlig bedre sammen med melk.
Med mindre det dukker opp noe uventet godt lokalt så tror jeg at jeg faktisk prøver å finne en italiensk leverandør til cafè’n likevel. Det er tross alt meg som kommer til å drikke denne kaffe’n daglig når jeg er på jobb.
Cremaelskere vil nok ikke ha altfor stor glede av den.
Syrligheten er ganske fremtredende -særlig rett etter de siste 2 italienerne der dette var helt fraværende.
Personlig må jeg si at jeg foretrekker italienske sorter av nettopp denne grunnen.
I min smak ble den heller ikke særlig bedre sammen med melk.
Med mindre det dukker opp noe uventet godt lokalt så tror jeg at jeg faktisk prøver å finne en italiensk leverandør til cafè’n likevel. Det er tross alt meg som kommer til å drikke denne kaffe’n daglig når jeg er på jobb.

