Nylig innhold av bles89

 1. bles89

  TC Sounds LMS 5400

  det HØRTEST ikke bra ut, hehe. Har forresten to gamle høytalere med seas elementer der lissene klasket inntil membranen ved bass på litt over middels nivå, endte med at jeg leita fram teip og superlim. sjønner ;)
 2. bles89

  TC Sounds LMS 5400

  hva mener du med dette snikers-is? Det er vel også bare en fordel med 4" spole da får større effektålighet og mindre "power compression". Leste en plass at tyngden på et (sub)basselement er nesten irrelevant da det er induktansen til elementet som avgjør hvor kjapp bass man får. induktans i...
 3. bles89

  Ja så var det disse muslimene da...

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article190018.ece?service=print å dette tar vi inn i landet :(
 4. bles89

  Slå strømmen på og av med én bryter?

  skjøteledning med en sann rød lysenede av/på knapp kanskje? :)
 5. bles89

  Hvordan jobber høyttalere sammen med et rom.

  Hei jeg lurer på hvor stort room gain er fra 20-100hz, hørte en plass at det er 6 db, men er dette en regel? varierer det fra rom til rom? :)
 6. bles89

  Bipolare høyttalere

  Har du ikke en sann du da :P Men kompromisset med hvor mye spredning en har i en høytaler har vel med hvilket forhold mellom rompåvirkning og of axis respons en vil ha. Men det viktigste må vel vere å ha et mest mulig uniformt spredningsmønster. :)
 7. bles89

  Bipolare høyttalere

  Ja selvsagt, men man bør vel også prøve å få mest mulig jevn spredning over hele det hørbare frekvensområdet er det ikke det "halvveisbipolare" høyralere som for eksempel bel gjør med bakdiskanten? eller er ikke dette så viktig? ser jo at B&W parrer en 1" diskant med 6" mellomtone i...
 8. bles89

  Bipolare høyttalere

  hva med å lage en "ball" formet høytaler og dekke denne med fulltoner. da er vel spredningen så bra så det går eller?
 9. bles89

  slavebass og bassreflex

  Takker for svar ;D
 10. bles89

  slavebass og bassreflex

  Hei :) Hva er egentlig fordelene/ulempene med å bruke en slavebass(passiv radiator) mot å bruke bassreflex, vis vi ikke tenker på kostnad? Har konstruksjoner med slavebasser "ettersving"(slaven fortsetter å svinge en stund etter at lyden har sluttet)? og gjelder denne påstanden som jeg fisket...
 11. bles89

  Lengde på høyttalerkabel (har det noe å si?)

  Avsporing og synsing, men kanskje dette "hørselstapet" er det som gjør at ungdommer gjerne kjøper seg CW og bruker bassboost, basseq, loudness ovs. Mens ettervert som man blir eldre kjøper man seg høytalere som er mer rette i frekvensgangen og skarp diskant?
 12. bles89

  Hjelp til å lage/laste ned/kjøpe bass-CD

  du kan laste ned last ned winisd, det programmet har tonegenerator så alt du trenger er å koble pc'en til anlegget HER når du har installert det, trykker du på signal. gen knappen så får du opp dette bildet å da er det bare å skrive inn frekvens og tykke start ;) ;)
 13. bles89

  Den beste 3- veis...?

  Ekta Zahra TJL3W Soup ;)
 14. bles89

  Sub og satelitter i planleggingsfasen.

  joda, den vil nokk gjøre nytten den, men er ikke mange av fostex fulltonene laget hovedsakelig for horn konstruksjoner? :-/ men hva med tangband sine 3"fulltoner? er ikke disse mye brukkt, eller vil du helst lage noe litt kreativt? Hva med en "ferdigdesignet" liten minimonitor i steden for...
 15. bles89

  Utleie av anlegg

  Når du først skal leie pa til fest så burde du jo ha en forsterken også, koster sikkert en slikk å ongentig å leie en forsterker i tillegg, da kan du jo dra på litt utover kvelden også ;)
Topp Bunn