V
vredensgnag
Gjest
For meg er det viktig at det skal være sosialt ledig rundt opplevelsen, det er en personlig smakssak selvsagt. Føler ofte at det blir vel strengt pliktløp på de store restaurantene.
En annen fin opplevelse var gjengs her. Bodde i huset som hadde denne strandflekken, og pleide dra ut med maske og snorkel til skjæret man såvidt ser utenfor bryggen, ute til høyre.
Rundt det skjæret var det masser av kamskjell, og jeg kunne fint snorkeldykke for å høste inn til et meget ferskt kamskjellmåltid. Og blåskjell kunne jeg ivrig ta av - sjekket jevnlig blåskjellvarslet med tanke på slike.
Ellers var det makrell på sensommeren, alltid torsk å ta om høsten, og en og annen sjøørret som gledet meg både da den skulle i land og da den skulle spises.
Dette ga herlige matopplevelser, som ofte ble forberedt i en "sandgrill" vi lagde med murstein og en liten rist. Vi er heldige i Norge.
En annen fin opplevelse var gjengs her. Bodde i huset som hadde denne strandflekken, og pleide dra ut med maske og snorkel til skjæret man såvidt ser utenfor bryggen, ute til høyre.
Rundt det skjæret var det masser av kamskjell, og jeg kunne fint snorkeldykke for å høste inn til et meget ferskt kamskjellmåltid. Og blåskjell kunne jeg ivrig ta av - sjekket jevnlig blåskjellvarslet med tanke på slike.
Ellers var det makrell på sensommeren, alltid torsk å ta om høsten, og en og annen sjøørret som gledet meg både da den skulle i land og da den skulle spises.
Dette ga herlige matopplevelser, som ofte ble forberedt i en "sandgrill" vi lagde med murstein og en liten rist. Vi er heldige i Norge.
Vedlegg
-
50.7 KB Visninger: 207