Geiteskulder. Langttidsstekt og geitekje. Vi gikk for lokale tradisjoner, brukte servitøren som guide både på mat og vin. Det var stor suksess.Hva spiste du til?
|
Geiteskulder. Langttidsstekt og geitekje. Vi gikk for lokale tradisjoner, brukte servitøren som guide både på mat og vin. Det var stor suksess.Hva spiste du til?
Den siste der har jeg et par flasker av. Hvordan smaker den?Kveldens drikke til forrett fra Norrbotten, noe sør for der populærmusikken og Vittulajänkkä holder hus, deretter børsnotert oppdrettslaks fra et værhardt øysamfunn på trøndelagskysten.
Vis vedlegget 1115466
![]()
Pertois-Moriset Special Club Le Mesnil-Sur-Oger 2016
Champagne extra brut. Frisk med preg av autolyse, sitrus, modne epler og krydder. Lang ettersmak. Kr 899,90, 75 clwww.vinmonopolet.no
![]()
Grüner Veltliner Smaragd Dürnsteiner Schreiberberg 2019
Hvitvin. Fyldig, frisk og saftig, preg av eple, sitrus, nøtt og krydder, hint av kamfer, pepper og mineraler. Kr 400,70, 75 clwww.vinmonopolet.no
Men før det: en liten smak av Frankrike for å piffe seg opp.
Vis vedlegget 1115467
![]()
Roux Saint-Aubin 1er Cru Sur Le Sentier du Clou 2018
Hvitvin. Saftig og litt kremet, innslag av steinfrukt, eple og sitrus, litt smør, fløte, fat og krydder. Kr 439,50, 75 clwww.vinmonopolet.no
tipper det men jeg drakk 2015. kjøpte en kasse for noen år siden. forsøkte en flaske for 4-5 år siden og det var ok. den har utviklet seg fint med 5 år i kjelleren.Polet har et par Giodo brunelloer til ca 1,5 bærumsdollar. Er det en av de?