Bergen Lydlaug Klubbkveld 19

interman

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.04.2002
Innlegg
485
Antall liker
1
De siste par-tre klubbkveldene har jeg vært opptatt, men omsider klaffet det. På torsdag dro vi sørover til Ivar, som har vært medlem fra første kveld. Vi spilte rimelig variert musikk, men majoriteten var jazz og klassisk, noe oppsettet for øvrig er tunet mot. Blitzen i kameraet gikk tomt for batteri etter noen få bilder, men de burde gi et greit inntrykk allikevel.

Analogt:Forsell Air Reference platespiller med ekstern Teres motor, VdHul Colibri pickup
Digitalt: iMac med musikk i losslessformat, Counterpoint DA11 Drivverk og DA10 Dac m/Raptor kort fullmodifisert av Altavista audio
CAT SL-1 Sign MK I preamp, Counterpoint NP100B+ amp
Harbeth C7ES-3 Anniv. ed. høyttalere
Chord og Oblivion kabler, PS Audio PPP, Pagode-rack & CeraballHer er en liten krabat som holdt oss med selskap.


Dette er første gang jeg har hørt på Harbeth høyttalere. Konstruksjonen er rimelig enkel, og kabinettet spiller helt klart med musikken, men ga visstnok et markant løft sammenlignet med Duelundhøyttalerne han brukte tidligere.


Ivar peker og forklarer.


Om vi går øverst og ned har vi vinylriggen, DAC, CD drivverk, pre, strømgenerator, og effekt.

Kveldens oppmøtte, minus fotografen ;)
Ivar har rippet samlingen sin til Mac lossless, og lagrer dette på tre 1tb disker, pluss backup av alt. Dette går inn til stua via optisk kabel, men Ivar bruker også en Mac laptop til å styre musikken.

Mange frykter at lyden skal bli dårlige ved å flytte til en PC-basert løsning, men Ivar erfarte faktisk et løft, riktig nok etter arbeid med å finne god nok kabel, tweaking av oppsettet, osv. For øvrig sammenlignet vi 16 bit avspilling med 24 bit oppsampling, og så vidt jeg kan huske var vi alle enige om at 16 bit hadde en mindre aggressiv øvre mellomtone, noe bedre lydbilde, og var generelt mer behagelig å høre på.


Men så var det vinylriggen da. I begynnelsen av kvelden spilte vi CD og PC-lyd på medium volum. Også da spilte det bra, om noen innesluttet. Ved høyere volum voknet høyttalerne virkelig til liv, men når vi begynte å snurre vinyl kom bl.a. mye av luften vi samnet litt i toppen. Det ble helt klart en favoritt, så spørsmålet ble da hvordan en kan få digitalriggen (som for øvrig spilte veldig bra) til å strekke seg nærmere.

Ellers låter det veldig bra. Mellomtonen er spesielt flott. Høyttalerne forsvinner til en stor grad, spesielt på jazz og klassisk. Musikksmaken min er riktig nok mer "rocka", så jeg prioriterer en noe dypere bass, men til musikken vi hørte på fungerte det veldig bra. De andre oppmøtte får supplementere med sine inntrykk.

Hele sulamitten står på lekre Pagode Signature.


Solide strømkabler, naturligvis på egen kurs.


Og til slutt har vi en veldig minimalistisk DAC, men Ivar har også en 10 watts forsterker i samme størrelse som vistnok skal spille rimelig bra, alt tatt i betraktning.


Søt er den i alle fall.


Et par av disse blokkene er for øvrig til salgs.

 

Psychonaut

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
23.01.2008
Innlegg
439
Antall liker
2
Dette såg jo svært lekkert ut ivar. Synn eg ikkje kunne komme, men får ta det igjen en annen gang;)
Høres no ut som "fotografen" likte det han hørte;)
 

Boden9

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.04.2005
Innlegg
416
Antall liker
33
Dette så virkelig flott ut! Mye endringer siden jeg sist fikk høre på. Gleder meg til å få høre det ve et senere besøk.

Mvh
Boden9
 

soa

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.04.2006
Innlegg
2.452
Antall liker
972
Torget vurderinger
18
Spennende anlegg dette her Ivar...håper du klarer å arrangere en runde 2 for de som ikke hadde muligheten torsdag :)

mvh
 

OMF

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2002
Innlegg
11.266
Antall liker
2.660
Sted
Bergen
Torget vurderinger
10
Hei!

Var dessverre på reise denne gangen. Dette var et oppsett jeg hadde veldig lyst til å høre!

Flotte bilder som alltid Interman!

Ivar - kan du si litt mer om den Altmann DACen......det er vel Imperial her på formuet som i en tråd noe tilbake i tid kåret den til "verdens beste".
Har du fått testet den skikkelig - men skikkelig power..?

Ellers så melder jeg min interesse for et oppsamlingsheat...!

Mvh
OMF
 

Nido

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
01.08.2008
Innlegg
222
Antall liker
2
melder også min interesse for et oppsamlingsheat :) Ad digitalkabler; hvilke har du prøvd Ivar, og hvilken endte du opp med?
 

Proffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
7.726
Antall liker
1.070
Sted
Bæææærgen
Torget vurderinger
2
Hei, og takk for sist!

Ja-a, dette var nok en kveld mange i lauget har vært spent på når ville komme, og på hvordan den ville bli... ;D
Og for å si det med en gang; Ivar har fått seg et oppsett som spiller meget bra!

Til tross for at heller ikke han på høytalersiden er i stand til å skape jordskjelv, gjør de sakene sine meget bra.
Selv hadde jeg aldri hørt om Harbeth før ryktene sa at Ivar vurderte slike.
Deres sterkeste kort er utvilsomt mellomtonen og det som skjer der. Stemmer var skremmende bra!
Savnet igrunnen lite både oppover og nedover, og ble i stedet sittende og forundres litt over hvor stort og dypt lydbildet var, selv om høytalerne er relativt beskjedne av størrelse.
Her var det ikke steindøde kabinetter, men det skal de nok heller ikke være, all den tid de skal spille med...

Counterpoint var et annet hyggelig bekjentskap. Har hørt om og lest om merket tidligere, men de gikk vel konkurs for noen år siden? Anyway; effektforsterkeren gjorde sine saker meget bra, og passer nok godt sammen med CAT-pre`en. Cd-komboen er jeg mer sikker på. Lekre var de, men det var overraskende at pc-basert avspilling via dac`en gruset cd-drivverket...;D Og det med god margin! Cd-basert avspilling avslørte et tydelig slør over musikken, dynamikken var noe begrenset ifht pc, og den sorte bakgrunnen fra pc som kilde var langt tydeligere.

Likevel var det noen divisjoner opp til lyden fra vinylriggen. Rart med det; har etterhvert hørt noen svært gode cd-rigger, men likevel foretrekker jeg lyden av de gode vinyl-riggene... Er noe spes å høre Satchmo spille King Lear (eller hva plata nå heter) ;D

(Blir jeg så vinyl-mann etterhvert selv...? Nope, gidder ikke! Er for enkelt med cd-spiller og fjernis.... Vel tilbake til Ivars oppsett...)

Kablingen skal jeg ikke si spes mye om, mest fordi jeg av mangel på erfaring med den ikke kan. Solid så det ut jaffal!

Lyttetretthet er definitivt IKKE et begrep som risikeres ved lytting til dette oppsettet! Her er det nok, som Ivar og gjør, mulig å kose seg i timesvis i slengen med god musikk og meget god lyd! (selv om det, som vi alle opplevde det, ble atskillig kjekkere og bedre å lytte etter å ha skrudd opp volumet ein schmule... Da falt ting enda bedre på plass!)

Igjen en kjekk laugskveld. Takk til Ivar for en spanande kveld. Får bare mange fler får muligheten til å høre de solide og gode kvalitetene hans oppsett byr på!

mvh
Proffen
 

Hagto

Bransjeaktør
Ble medlem
26.03.2005
Innlegg
3.585
Antall liker
453
Sted
Sørlandet
Torget vurderinger
25
Takk for nok en fin artikkel, liker å følge med på besøkene deres. Har selv Harbeth for tiden og leste denne siste artikkelen med spenning. Falt selv ned på modellen som var et lite hakk større og med en superdiskant i tillegg. Synes disse hadde litt mer liv, luft, og kropp enn Ivar sine. Men likte også meget bra Harbeth modellen som Ivar her har, og som nok er gutta på Maxwell i Kristiansand sin favoritt, i ikke altfor store rom.
Har en liten kommentar til Ivar. Ser at du har lagt ned mye penger i utstyr, stativ, tweak osv.
Jeg har hatt litt tid med Harbeth nå og synes de spiller adskillig bedre med tunge, solide, og stødige underlag. Blir mye mer faste og dynamiske i lyden. Mer spennende å høre på. Har dog ikke helt bestemt meg for hva slags stativer jeg skal kjøpe, da mine Harbeth har litt stor grunnflate.
Så lette og spinkle ut de stativene dine høyttalere sto på. Tror du har mye å hente på bedre stativer. Bare et lite tips hvis du hadde hatt mulighet for å forsøke det. Ellers var det et spennende anlegg, og bilder som vitnet om en kar glad i musikk. Takk igjen.
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Hei

Takk for hyggelig besøk og fine bilder og fine ord. Det er alltid fint å få høre andre sin mening om hvordan det en har satt sammen låter. :)
Selv er jeg ganske så fornøyd, selv om det alltid vil være rom for forbedringer i dette og sikker hvilken som helst annet anlegg også.

Skal prøve å få istand en ny laugskveld i løpet av et par uker kanskje, som et oppsamlingsheat for de som ikke kunne komme på torsdagen som var.

I mellomtiden skal jeg forske litt i digital-oppsettet og prøve å få det til å spille bedre. Det vil nok aldri kunne tangere vinyl-oppsettet, men jeg synes det har spilt bedre tidligere enn det gjorde på torsdag. Synes det har spilt bedre tidligere mhp klang, rom og luft i toppen.

Det som er litt frustrerende med databasert avspilling er at en ikke har helt kontroll over hva som skjer av massering av signalet før det forlater datamaskinen. Vet at for forrige versjon av iTunes var det forskjell på kvaliteten av oppsampling avhengig om det var iTunes eller operativsystemet sine oppsamplingsalgoritmer som ble brukt. Vet ikke om det er noen endring på dette ift nåværende versjon. I sammenlikningen som vi gjorde (etter at Eirik og Johnny var gått) gikk vi fra iTunes sin oppsampling som vi hadde spillt på hele kvelden (16/44 til 24/96 den antatt beste algoritmen) og til ingen oppsampling (kun 16/44). Vi var vel alle skjønt enige om at sistnevnte låt best. Andre ulemper med databasert avspilling er at software oppdateres stadig og det er ikke alltid at det gjør lyden bedre etter oppdatering. Har opplevd at nye versjoner har slått på equalisere og andre lydforringende saker i softwaren. Uansett, skal prøve å finne optimale innstillinger på digitaldelen til neste laugstreff. :)

Det kunne selvfølgelig også være spennende en gang å prøve et topp moderne digitaloppsett i anlegget mitt, eks. Emmlabs eller noe slikt (hører du Tønnes? ;)). Både for sammenligning mot min "gamle" Counterpoint dac og mot vinyl-rigg.


@Boden9: Du får gi en lyd neste gang du er i Bergen :)

@OMF: Altmann-dacen opplevde jeg som veldig god inntil jeg fikk sammenliknet med Counterpoint-dacen. Sistnevnte hadde samme nydelige musikalitet og var samtidig mer oppløst. Nå skal det sies at siden jeg sammenliknet er digitalkabel byttet ut til en uten lydforringende? adapter toslink-minijack, effektforsterker er byttet ut og Powerplanten er også kommet til. Skal ta en ny sammenlikning en av dagene og se om jeg er enig med meg selv fra forrige gang. Altmann-dacen er en Non Oversampling Dac så jeg vil også kunne avgjøre om det som kommer fra iMacen faktisk er 16/44 eller oppsamplet. Altmann-produktene går på 12V batteri-strøm, jeg har hatt batteriet til lading i dag..

@Nido: Digitalkabler: Mellom drivverk og dac er det en Wireworld serie5 digitalkabel med bnc-kobling. Denne fulgte med dac-drivverk settet da jeg kjøpte det. Har ikke prøvd noe annet ennå, men har en liten tanke om at en Chord Signature digitalkabel kanskje ikke var så dumt her. Mellom iMac og dac har jeg tidligere brukt Sound Professionals glass toslink kabel med adapter til minijack. Dette er en kabel som har fått god omtale på AudioAsylum, men denne ble fullstendig gruset av en Chord optisk plast-kabel med de riktige temineringer. Har tidligere også prøvd usb ut fra iMacen, inn i en Redwine Audio usb-spdif converter men dette var dårligere enn optisk. Om dette lå i usb vs optisk generelt eller om det var converteren som var for dårlig vites ikke.

@Proffen: Du oppsummerer veldig godt de inntrykk jeg hadde av lyden og musikken som ble spilt på torsdag, takker for det. :)
Om du eller andre vil ha mer detaljert info om noe i mitt oppsett så gir jeg gjerne det. Kablene som brukes er Oblivion (siste versjon) for alle nettkabler, mens Chord Signature brukes som signal- og høytaler-kabel. Tonearmskabelen (pickup og helt til stepup) er Celius håndlagde gullkabler. De er nokså skjøre, men veldig gode.
Musikken du refererer til er Satchmo og King Oliver som spiller St. James Infirmery. Forøvrig synes jeg du skylder deg selv å komme inn i vinylens vidunderlige verden... ;) Da har du ikke behov for fjernkontroll vet du ;D ;D

@hagto: Hyggelig at du likte artikkelen om oppsettet mitt. Det er nok litt smak og behag rundt valg av de ulike Harbeth-modellene. Jeg hadde både 5eren og 7eren her samtidig før jeg bestemte meg for 7eren. Vi var 6 stykker som sammenlignet de to modellene, 4 likte best 7eren mens 2 likte best 5eren.
Takker for tips om stativer, veldig spennende. De jeg bruker nå er opprinnelig stativer til Epos es14, som står på cerapucker. Trond på Maxwell har snakket om å ta inn Skylan stands til Harbeth, er det slike du har prøvd?
 

Hagto

Bransjeaktør
Ble medlem
26.03.2005
Innlegg
3.585
Antall liker
453
Sted
Sørlandet
Torget vurderinger
25
Jeg har forsøkt liknende dine, og tunge hjemmelagde. Steinblokker, hoggestabber, lette Ikeakrakker osv. Har ikke forsøkt Skylan, men ser at mange bruker de. Håper Trond tar inn disse så det er mulig å få prøve. Men uansett hva jeg forsøker så har tungt og stødig vært best imho.
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Snakket litt med Trond i dag. Han sa at de ikke kom til å ta inn Skylan stands, men han anbefalte folk å bestille direkte fra Skylan. Ellers så synes jeg at jeg fikk mye av den effekten du beskriver mhp tunge stativer ved å sette mine stativer på Cerapuck.
 

tkr

Æresmedlem
Ble medlem
27.03.2007
Innlegg
16.289
Antall liker
12.935
Sted
Nede i fjæresteinene
Torget vurderinger
1
Skal prøve å få istand en ny laugskveld i løpet av et par uker kanskje, som et oppsamlingsheat for de som ikke kunne komme på torsdagen som var.
Det høres veldig kjekt ut! Fikk familiebesøk på Laugskvelden, kom meg ikke avgårde. Tar det gjerne igjen i et oppsamlingsheat.

Det kunne selvfølgelig også være spennende en gang å prøve et topp moderne digitaloppsett i anlegget mitt, eks. Emmlabs eller noe slikt (hører du Tønnes? ;)). Både for sammenligning mot min "gamle" Counterpoint dac og mot vinyl-rigg.
Hører. Hvis det kan motivere deg til et oppsamlingsheat, skal jeg ta med Emmlabsen.
mvh
 

Hagto

Bransjeaktør
Ble medlem
26.03.2005
Innlegg
3.585
Antall liker
453
Sted
Sørlandet
Torget vurderinger
25
ivarlo skrev:
Snakket litt med Trond i dag. Han sa at de ikke kom til å ta inn Skylan stands, men han anbefalte folk å bestille direkte fra Skylan. Ellers så synes jeg at jeg fikk mye av den effekten du beskriver mhp tunge stativer ved å sette mine stativer på Cerapuck.
Det var synd, håpet Trond skulle ta inn slik at det var mulig med prøvelån. Har også Cerapuck'er men synes stativer gjør adskillig større forskjell.
 

kjoenik

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.09.2005
Innlegg
3.870
Antall liker
76
Flotte bilder Interman!
Og takk for besøket Ivar!

Nydelig oppsett. Gjennomført til den minste detalj!
Jeg synes det låter svært bra. En lydsignatur som jeg trives med.

Overrasket meg at det var så stor forskjell mellom digital og analog.
Kan ikke forstå annet enn at det må være en eller annen logisk forklaring på dette.

Er enig med de andre som mente at digitalt låt best uten oppsampling. Dette gjorde at lyden slapp mer fri, og mellomtone/diskant ble mer oppløst.

Men det var altså en hårreisende opplevelse da vinylriggen først ble satt i omdreining, med Quincy Jones "plays hits and...ett eller annet. Vanvittig flott på alle måter!

Kunne vært morsomt å lurt seg med på oppsamlingsheatet med EMM-labs... ::)
 

Fosse

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.08.2003
Innlegg
9.440
Antall liker
11.303
Torget vurderinger
11
Flotte bilder av nydlig oppsett. Finnes det flere bilder? Kan vi høre litt om pickupene? Dette var spennende saker.
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Platen du refererer kjoenik er å få fra Speakers Corner. Det er en plate som er spilt inn i 1963, litt tøff storband-jazz med god lyd :)

Pickupen er en Van Den Hul Colibri. Vet ikke hvor mange timer den har på nålen, men det er antageligvis ganske mange, den er visstnok en av de tidlige utgavene med kun 0.23 mV i utgangssignal. Har lenge tenkt å sende den til retipping, men etter at jeg gikk over Forsellen og kontrollerte og justerte alle vinkler (dvs minus VTA, den justeringen er til å bli gal av..) så synes jeg den har spilt forrykende. Så retippingen blir nok utsatt en stund. :)
 

Vedlegg

oyvindk

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
348
Antall liker
101
Sted
Trondheim
Er enig med de andre her i at dette var et flott oppsett, og spesielt vellydende med vinyl som kilde. Det virket svært enkelt å spille forskjellig musikk med hard disk - løsningen og itunes, virkelig høy comfort.

Quincy Jones var den første platen som ble spilt på vinyl, og det var som sagt et kvantesprang fra det vi tidligere hadde hørt. Dette må utvilsomt være en god innspilling, for senere på kvelden var det litt mindre forskjell på Nora Jones på vinyl kontra digital.

Systemet trenger litt volum for å åpne seg opp og det spiller ikke den dypeste bassen, men innenfor disse begrensningene var det meget bra.
Takk for gjestfriheten, dette var hyggelig. :)
 

rama

Æresmedlem
Ble medlem
09.06.2003
Innlegg
13.769
Antall liker
8.995
Sted
oslo
Torget vurderinger
9
ivarlo skrev:
Platen du refererer kjoenik er å få fra Speakers Corner. Det er en plate som er spilt inn i 1963, litt tøff storband-jazz med god lyd :)

Pickupen er en Van Den Hul Colibri. Vet ikke hvor mange timer den har på nålen, men det er antageligvis ganske mange, den er visstnok en av de tidlige utgavene med kun 0.23 mV i utgangssignal. Har lenge tenkt å sende den til retipping, men etter at jeg gikk over Forsellen og kontrollerte og justerte alle vinkler (dvs minus VTA, den justeringen er til å bli gal av..) så synes jeg den har spilt forrykende. Så retippingen blir nok utsatt en stund. :)

nydelig oppsett, ivarlo.
harbeth ruler!

finnes denne quincy-skiva på cd også? er lyden brukbar?
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Takk for hyggelige tilbakemeldinger alle sammen. :)
Jeg er veldig fornøyd med Harbeth-ene og forsåvidt resten av oppsettet også. :)

Vet ikke om Quincy Jones plata er å skaffe på cd, og hvordan evt lydkvaliteten her er. Lydkvaliteten på vinyl er ihvertfall svært god.
 

Samleren

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.12.2004
Innlegg
630
Antall liker
26
Sted
Bergen
Ett virkelig entusiast system som jeg koste meg med å lytte til. Mellomtonen var spesielt god. Savnet litt luft i toppen med digitalmediet, men denne kom tilbake i spader når vinylriggen ble brukt. Videre utvikling og fremdrift på systemet vil vel ligge på digitalsiden, der er litt mer å hente der etter min smak.
Takk for en meget hyggelig kveld.

mvh

Samleren
 
H

Hugh

Guest
Nyyyydelig. Er pu VdH Colibri? Mulig det står i tekst, men jeg finner det ikke.
 

soa

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.04.2006
Innlegg
2.452
Antall liker
972
Torget vurderinger
18
Ivar hadde invitert til en runde 2 i går for de som ikke hadde mulighet ved forrige arrangement. Var meget spent på dette oppsettet for det inneholder komponenter (Counterpoint, CAT) som vekker litt nostalgi for meg.

Vi startet med å spille med CD som kilde. Det låt lett og flytende med flott mellomtone gjengivelse. Noen antydninger til hardhet i toppen syntes jeg å spore, men ikke spesielt sjenerende. Så gikk vi over til å benytte HD basert musikk via Counterpoint DAC'en. Dette ga en noe mer behagelig gjengivelse. Vokalen stod bedre frem, og en roligere topp gjorde det hele mer lyttevennlig.

tkr hadde tatt med seg Emmlabs riggen sin for anledningen. Etter at den hadde fått aklimatsert seg litt var den klar til dyst. Dette ble rått parti (skulle vel bare mangle). Større og mer presist lydbilde i alle dimensjoner, samt mer dynamikk. Dette er en musikkformidler av rang!

Som avslutning ble det spillt med grammofon. Som forrige besøk har beskrevet er dette storslått. Vinylriggen til Ivar er da også virkelig High End. Her kommer også høytalerne til sin rett synes jeg, og leverer til de grader kildematerialet fra Quincy Jones' storbandmusikk. Her er snert, driv og tredimensjonalitet av klasse. Litt "live" slik jeg husker å ha hørt Harbeth tidligere.

Konklusjonen er at vinyl ruler, men den Emmlabs'en slutter ikke å imponere.

Takk for gjestfriheten Ivar. Flott at du tok deg tid til å arrangere dette oppsamlingsheatet.

mvh

PS. får du lagt ut noen bilder tkr?
 

Nido

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
01.08.2008
Innlegg
222
Antall liker
2
Enig med SOA(og tidligere beskrivelser) angående lyden, hadde ikke sagt nei til EMM Labsene nei. Ellers var det igjen en hyggelig kveld med morsomme og kunnskapsrike personer!!!
 

tkr

Æresmedlem
Ble medlem
27.03.2007
Innlegg
16.289
Antall liker
12.935
Sted
Nede i fjæresteinene
Torget vurderinger
1
Hei,
Takk for i går!
Jeg må si at analogt låt veldig, veldig bra hos Ivar. Den Colibrien er skremmende god, ja, det er i grunn hele vinylkjeden til Ivar.
Jeg slutter ikke å undres over hvorfor et format med påviselig dårligere tekniske specs kan låte så naturtro.
Counterpoint/Emmlabsduellen var nok mye av et rått parti, som SOA påpekte, og det er jo i grunnen ikke så rart.
Det som ga meg mer å tenke på, var egentlig at 2 digitalstrømmer som i teorien skulle låte helt likt, kunne oppvise hørbare (for alle!) forskjeller, Er helt enig med SOAs beskrivelse av forskjellene, men grubler fælt på hvorfor...
Skal få lastet opp bilder i løpet av kvelden eller morgendagen.
mvh
 

Zen

Fersking
Ble medlem
22.06.2006
Innlegg
3
Antall liker
0
Hei Ivar!
Er lidelsen nu blitt frarøvet den mulighet at få tilbake min gamle Colibri??!!
Nydelig vinyl...

Zen
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Hei Zen

Ja den trives så godt hos meg så jeg må nesten beholde den... :) :) :)
 

ivarlo

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
503
Antall liker
499
Torget vurderinger
2
Takk til alle sammen for hyggelig besøk også i runde 2.

Selv om det ikke var min mening at sammenlikningen mellom Emmlabs og Counterpoint skulle bli hovedpoenget med denne samlingen må jeg nok innrømme at Emmlabsen så absolutt trakk det lengste strået. Nå skal det innrømmes at jeg betrakter Counterpointen sammen med avspilling fra Mac uten oppsampling som en meget god kombinasjon, men altså ikke (og selvfølgelig ikke uventet) bedre enn en nyere Emmlabs i de høyere prissjikt.

Må nok også innrømme at alt dette digital-tullet føltes litt uvesentlig da vi fikk vinylen igang :)
Det virket som alle likte det de hørte og hadde en hyggelig kveld. Det hadde ihvertfall jeg :)
 
Topp Bunn