Nylig innhold av cerwin

 1. C

  Rega's venner

  Får melde meg inn i med min Rega Planet,bruker en Yamaha MC-11 :)
 2. C

  Denon DP-300F hvor bra kan den bli med ny PU?

  Hei. Flott spiller det.Jeg har hørt denne hos en kamerat,som hadde canton og hegel,på sin platespiller brukte han en AT-95,og jeg synes det låt riktig så bra,kanskje ikke akkurat en voldsom oppgradering men,det låt nå iallefall veldig bra med den synes jeg. Lykke til med ditt pick up valg uansett :)
 3. C

  Technics SL 1210

  Hei. Jeg har også en 1210 MKII har brukt en MM Goldring 2100 en stund,men nå har jeg gått over på en MC Denon DL-300 og synes begge disse også sitter fint på 1210,en :)
 4. C

  Liv Lagga

  Det går helt fint,synes du skulle tatt med 1210,en min også :)akkurat kobla opp i kveld :) Ha en fin kveld Arild
 5. C

  Liv Lagga

  Jøss,hjemme hos meg jo :) ja det var hyggelig og finne det her også da :)
 6. C

  Sansui

  Takker,ja alt er i orden,og helt strøkent faktisk. Takk for info. 911 har og vært på service,og 711 har fått nytt belte til skuffen,har en x701 som laseren er gåen på her,hakker og trøbler med og starte,og frister med en sansui cd som funker :)
 7. C

  Sansui

  Hei Har fått tilbud på en Sansui Au-x911dg og en Sansui cd-x711,men noe usikker på pris,dette er strøkent utstyr,og alt er i skjønneste,noen som har noe anelse på pris på dette sånn ca. På forhånd takk :)
 8. C

  Liv Lagga

  God helg til deg og Lagga:) Mvh Gøran
 9. C

  Hi-Fi magasin Meg og rør

  Hei. Har nettopp fått en Jolida i hus og må si jeg er mektig imponert hvordan den spiller på mine Kef xq40,har aldri vært borti rør før denne,har alltid hatt effekt og forforstærker,siste var jo en Vincent sp-331 hybrid,men. Sitter og spiller vinyl i skrivende stund,og hører på bob Dylan med...
 10. C

  Siste platekjøp.

  Tøft.trodde jeg hadde mesteparten av Nazareth,men denne har jeg aldri sett før gitt. Mvh Gøran.
 11. C

  Nikko's Furtebu

  Jeg får vel ta en tur ned igjen snartblir spennende det,hehehe
 12. C

  Liv Lagga

  God helg til deg og dine også Lagga.:)
 13. C

  Huff og huff.

  Hehehe,tusen takk for det,og ha en flotters dag du også,veldig godt og være i gang igjen,nå er nye Vinylhyller montert og platene skal ikke på gulvet igjen,kosejobb igjen nå bare Mvh Gøran.
 14. C

  Huff og huff.

  Hei igjen. Ja dette har virkelig vært et mareritt gitt,men nå koser jeg meg virkelig,blei litt vinyl etter dagens montering av noen hersens garderobeskap:mad:hehehe.Miles davis,your under arrest fikk snurre og noe Molly hatchet,dette endte bare godt,synes det er veldig trist med de som mista...
 15. C

  Huff og huff.

  Takk for det,jeg er glad bare jeg får slått data maskina av og på,så bilder blir verre desverre:cool:Men nå får du se og dra skrotten opp og høre hvordan det er blitt,hehehe.Ser jeg deg etterpå:)
Topp Bunn