Er det sub eller sup som er på inngående da unge mann

gismo
gismo
Man super og kjøper subber over en lav skoEr det sub eller sup som er på inngående da unge mann
gismo
Det var da et særdeles spartansk mellom måltid caftein, men jeg tviler ikke på at det smakte himmelsk.Så enkelt og så godtTzatziki hvor hvitløken er så fersk at den freser i nebbet, ansjos som er deilig sprøstekt og noen friterte zucchini og aubergin. Skylt ned med en god hvitvin som etter hvert gir passelig salongberuselse. En deilig lunsj, så får heller den traurige middelklassen forsøke å nyte sin brunost med noenlunde velbehag.
Fisk fremfor brunost? Kafaan?? Barbarfiff!Så enkelt og så godtTzatziki hvor hvitløken er så fersk at den freser i nebbet, ansjos som er deilig sprøstekt og noen friterte zucchini og aubergin. Skylt ned med en god hvitvin som etter hvert gir passelig salongberuselse. En deilig lunsj, så får heller den traurige middelklassen forsøke å nyte sin brunost med noenlunde velbehag.
Vis vedlegget 1158016
Jeg kan ikke annet enn å bifalle en hyggelig hilsen til patriser Bergenseren fra de mer ugjestmilde og rustikke deler av kongeriket. At de ikke liker brunost anser jeg som et frenetisk og en smule panisk forsøk på å klore dem oppover i det norske hierarkiet. Det kan på mange måter sidestilles med å tro at å benytte Marius-genser vil løfte dem frem fra glemselens slør som hviler over dere der øst i deres uopplyste bygder. Jeg kan med glede melde at vi nyter den analoge virkeligheten her nede, helt fritt for tråder av imaginær viktighet på dette forum. Et visdomsord skal de likevel få med dem på veien; Macallan hadde sin fordums storhet, men er nå å regne for whisky for dem som ikke liker whisky. De ønskes ellers en fortreffelig kveld……med eller uten hva de så frivolt velger å kalle whisky.Det var da et særdeles spartansk mellom måltid caftein, men jeg tviler ikke på at det smakte himmelsk.
Men hva med oss som ikke liker brunost
Å faen, glemte jo at jeg slettes ikke tilhører middelklassen
"My bad!"
Jeg hører jo til "ganz Unten!"
Sånn var det!
Så æ bi å gje faen i brunosten, og heller opp et godt mål Macellan 12 years i glasset, og lar fiffen sveve videre i sin imaginære tilværelse.
De får fortsette å pleie vannskrekken, og kose eder videre med kulinariske utskeielser og greske viner av adekvat tilsnitt.