Vintage og vinyl på lavbudsjett

LBe

Medlem
Ble medlem
15.12.2022
Innlegg
16
Antall liker
36
Sted
Oslo
Hei

Jeg tar sjansen på å starte min egen tråd som muligens vil ha begrenset interesse når jeg ser hva andre varter opp med :) Jeg har ikke drevet med lydanlegg på veldig mange år men har hatt det liggende på vent en stund. Jeg drev på mye for mange år siden og har også elektronikk bakgrunn så jeg starter ikke helt med blanke ark. Jeg er nå delvis pensjonist og har tid til å holde på med dette.

Skal ikke dra hele forhistorien men på slutten av november i fjor var jeg veldig frustrert en periode og forsto at jeg måtte finne på noe nytt - en hobby. Jeg valgte å ta opp igjen en gammel hobby fra yngre dager - lyd. Det eneste jeg hadde tatt vare på fra "gamledager" var platespilleren min fra 70 tallet, en haug med gamle plater og noen kabler.

Jeg satte meg noen mål:

- Få best mulig lyd uten å bruke mye penger.
- Vinyl skulle være en viktig lydkilde
- Skulle være ren tradisjonell stereo

Det gikk fort i svingene så etter noen runder på finn.no, mye googling og noen runder på youtube hadde jeg bestemt meg for hva som skulle være første innkjøp. Jeg kjøpte en over 30 år gammel forsterker og noen gamle høytalere i veldig god stand og jeg var i gang.

Fortsettelse følger ...
 
Topp Bunn