Nyhet - Auris Audio

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Vi introduserer et nytt merke i sortimentet og har allerede fått inn et utvalg produkter.
  Auris lager platespillere, armer, tilbehør og forsterkere. Her er en liten presentasjon av platespillerne og tilbehør.

  Bayadere 5 - 135.950,-
  Auris Bayadere 5_8 2023-05-01 15_26_50.JPEG

  Auris Bayadere 5. Et design som kombinerer lag av høykvalitetsaluminium og mørk skinnende kerrock® (Korian).
  Bayadere 5 er montert på vibrasjonsdempende føtter, nøye utformet av våre designere for å skape isolasjon fra vibrasjoner. For å redusere vibrasjonene ytterligere, integrerte vi hovedlageret i en kasse isolert fra base med et sett med gummiringer. Hovedlageret er produsert i rustfritt stål av høyeste kvalitet med en integrert bronsesylinder montert med stor presisjon for å få tallerkenen til å snurre med minimal motstand. Hovedlageret består av en keramisk med en Widia-flisehardhet over 80 rockwell (sementert karbid eller hardmetall), noe som gjør at platespilleren fungerer lydløst og varer lenger med svært små mengder smøremiddel.

  Tatt i betraktning erfaringen til mange platespillerprodusenter, bestemte vi oss for å også velge en synkron AC-motor, som utmerker seg ved sin hastighetsstilling og stabilitet; det er også mulig å oppgradere Bayadere 3 med elektronisk hastighetskontroll.

  Bayadere 3
  Platespiller med 9’’ W9 Carbon/Alu tonearm. - 64.350,-
  LIK_5956_mala-6be57c94 (1).jpg

  Vår Bayadere 3 kommer med W9 – en 9-tommers gimbal tonearm laget av karbonfiber og frest aluminium. W9-tonearmen beveger seg takket være seks kulelager. Armstaven er implantert i en aluminiumskjøt, komplett med et antistisk system som svever på to kulelagre, med ultralav friksjon og VTA-justering på 10 mm. W9 er koblet med Van den Hul®-ledningene.
  Som Bayadere 5 er Bayadere 3 montert på vibrasjonsdempende føtter, hovedlageret er montert i en kasse isolert fra base med et sett med gummiringer. Hovedlageret er produsert i rustfritt stål av høyeste kvalitet med en integrert bronsesylinder montert med stor presisjon for å få tallerkenen til å snurre med minimal motstand. Hovedlageret består av en keramisk med en Widia-flisehardhet over 80 rockwell (sementert karbid eller hardmetall), noe som gjør at platespilleren fungerer lydløst og varer lenger med svært små mengder smøremiddel.

  Bayadere 1
  Platespiller med 9’’ W9 Carbon/Alu tonearm. - 44.250,-
  LIK_5852_mala-99cd3748.jpg LIK_5961_mala-c0cd03e6.jpg

  Bayadere 1 er en velbalansert platespiller, med samme egenskaper som Bayadere 3 og samme arm, men med kun 1 aluminiumsplate.

  Auris Classica 10 - 39500,-
  LIK_7240_mala-4eb327eb (1).jpg LIK_7242_mala-94220f94.jpg

  Auris Classica med W-10 tonearm som standard eller Hawk Tonearm (som et tilpasset alternativ) vil gi deg alt du trenger for å nyte klassisk musikk i blokkmusikkretningen. Den 36 mm tykke sokkelen reduserer resonans og vibrasjoner, og EON PSU garanterer stabil hastighet med pitch-kontroll.
  Et lager med keramisk kule med en diameter på 5 mm sikrer minimal friksjon og overføring av uønskede vibrasjoner til tallerkenen.

  Tonearm
  W-10 (10”) tonearm er designet med den nyeste 3D CAD/CAM-teknologien og er produsert på siste generasjon CNC-maskiner. En spesialdesignet vekt med gummitråd demper vibrasjoner, og sikrer en lytteopplevelse av høy kvalitet. VTA på 10 mm muliggjør enkle justeringer og bruk av forskjellige matter. Det brukes kulelager fra medisinsk industri som garanterer minimale klaringer og utmerket lydoverføring, og karbonfiberstaven med en veggtykkelse på 1 mm reduserer vibrasjoner og resonans.

  Isolering
  Den spesielle gummiblandingen sørger for stabilitet og reduserer vibrasjoner, med mulighet for høydejustering.

  16V-24VAC motor
  Synkronmotoren med elektronisk styring på PCB reduserer vibrasjoner og holder konstant hastighet uavhengig av spenningsendringer i det elektriske nettet. Med EON PSU (levert med platespiller) får du enda mer presis hastighetskontroll uavhengig av hastigheten 33,3 eller 45 RPM.

  Sub tallerken
  Hovednav sentrallager i bronse garanterer lengre levetid enn messingmateriale og reduserer belastningen på selve lageret.

  Lagerhus
  Hovednav sentrallager i bronse garanterer lengre levetid enn messingmateriale og reduserer belastningen på selve lageret.


  Auris RnR - 9900,- (august)
  LIK_7214_mala-ac3afb53.jpg LIK_7215_mala-2ccaec4c.jpg
  Stiv sandwich akryl sokkel med av/på bryter rett ved siden av tonearmen.
  Et lager med keramisk kule med en diameter på 5 mm sikrer minimal friksjon og overføring av uønskede vibrasjoner til tallerkenen.
  Tallerkenen er laget av akrylplast og gir i tillegg til å være lett, ytterligere reduksjon av vibrasjoner og resonans.
  Tonearm
  T-809 tonearm er designet med den nyeste 3D CAD/CAM-teknologien og er laget av støpt aluminium. Den spesialdesignede vekten med gummitråd demper vibrasjoner, og sikrer en lytteopplevelse av høy kvalitet. Tonearmbasen er også laget av støpt aluminium og er stabil mot temperaturendringer. Det brukes stressfrie kulelager, og karbonfiberstaven med en veggtykkelse på 1mm reduserer vibrasjoner og tonearmsresonans.

  Isolering
  Den spesielle gummiblandingen sikrer stabilitet og reduserer vibrasjoner

  16V-24VAC motor
  Synkronmotoren med elektronisk styring på PCB reduserer vibrasjoner og holder konstant hastighet uavhengig av spenningsendringer i det elektriske nettet. Med tillegg av EON PSU (selges separat), får hver Auris platespiller enda mer presis hastighetskontroll uavhengig av hastigheten 33,3 eller 45 RPM.

  Sub tallerken
  Underplate i polykarbonat i glass med støpt krom og slipt skaft overfører nøyaktig stabil hastighet til tallerkenen uten å skli.

  Lagerhus
  Hovednav sentrallager i bronse garanterer lengre levetid enn messingmateriale og reduserer belastningen på selve lageret.

  Auris Blues - 11950,- (august)
  Blues-44236326.jpg Blues2-b97f29bb.jpg

  Blues platespiller fra Auris er en forbedret versjon av RnR. En underplate i aluminium med et 10 mm skaft og en aluminiumstallerken som veier over 3 kg eliminerer nesten fullstendig wow og flutter med sin treghet. Stiv sandwich akryl sokkel med av/på bryter rett ved siden av tonearmen.
  Et lager med keramisk kule med en diameter på 5 mm sikrer minimal friksjon og overføring av uønskede vibrasjoner til tallerkenen.
  Denne kommer med samme tonearm T-809.

  Auris Phonio RIAA - 14990,-
  Auris_Phonio_1_mala-5356f065.jpg Auris_Phonio_3_mala-89c7d81a.jpg

  Auris Phonio er et RIAA trinn med justerbar forsterkning mellom 43,2 dB og 69 dB. Phonio bruker to separate kretser til MM og MC
  Phonio kommer i to bokser hvorav den ene er en Lineær strømforsyning.

  Teknologi
  Auris Phonio inkorporerer innovativ design og dermed har Phonio to helt separate høyytelses phono-scener. Hvert trinn har sine egne separate inngangskontakter og inngangsforforsterkerkrets. Dette vil tillate deg å bruke hvilken som helst patron uten kompromisser.

  Phonio er en spesialdesignet ultra lavt støy THD Phono Pre Amplifier med de beste komponentene. Det ble brukt støysvake MELF-motstander i tillegg til WIMA-kondensatorer, med kombinasjonen som vi kom til den ønskede og perfekte RIAA-kurven.

  Sound Plus operasjonsforsterkere er koblet til i en avansert topologi som leverer presis RIAA-utjevning og beholder alle de gode lydene, samtidig som de undertrykker støy og dårlige harmoniske som skaper en ubehagelig følelse mens du lytter.

  Audio Grade Electrolytic Capacitors ble også brukt, som viste seg å være best på lave frekvenser, slik at lyden som oppnås har en veldig presis og kraftig bass.

  Phonio har MM- og MC-innganger som du enkelt kan velge. Den tilbyr også ulike resistive og kapasitive lastealternativer for å optimalisere lyden til MC-kassetten.

  Aluminiumshuset til Phonio skjermer den interne kretsen fra alle RFI-signaler, samtidig som EMI-en til krafttransformatoren holdes langt unna phono-stadiet.

  I strømforsyningen har vi en ultralav støy LDO-kombinasjon med over 5000uF filterkapasitans. Den har termisk overbelastning og kortslutning. Inne i Phonio er det igjen lavstøy LDO-er i kombinasjon med BJT-s ultralavt støy strømforsyningstopologi.

  Lineær strømforsyning
  Med Phonio får du også en lineær strømforsyning med lavt støynivå som er bygget uten kompromisser, med de beste komponentene og det nyeste kretsdesignet. Auris lineær strømforsyning er pålitelig, enkel og produserer minimalt med støy.

  Den er laget kun for behovene til enheten vår for å oppnå de beste funksjonene og effektiviteten, og er spesialdesignet for å overgå dine forventninger. Den har også beskyttelse mot strømoverbelastning, kortslutning og termisk overbelastning i henhold til de høyeste sikkerhetsstandardene.


  Auris EON - 4550,-
  Auris_EON_3-e26e74d1.jpg Auris_EON-2_Mala-f1de013c.jpg

  Hovedoppgaven til platespilleren din er å holde platen din i en jevn hastighet, og av den grunn er strømforsyningen en veldig viktig del som bidrar betydelig til lydkvaliteten. For å forbedre ytelsen og la deg forbedre lydkvaliteten har vi designet EON slik at du kan øke systemet enda mer.
  Auris EON er en dobbel frekvens strømforsyning som bruker en integrert DAC av ARM-prosessoren og DDS-metoden for å generere det perfekte 33/45 RPM sinusbølgesignalet. Auris Eon lar brukeren kontrollere finjusteringen av hastigheten. Den vil utfylle enhver kompatibel platespiller ved å redusere motorstøy, forbedre stabilitet og hastighetsnøyaktighet, og gi enorme fordeler for lydkvaliteten til ditt hi-fi-system. En stabil, kraftig og separat strømforsyning er designet for å forbedre lyden din betraktelig og for å gi ren kraft som er uavhengig av variasjonen og den iboende støyen til strømforsyningen.

  Auris Carbon Master - 1800,-
  CarbonMaster8mala_1024x1024@2x (1).jpg LIK_8513mala_1024x1024@2x.jpg

  Auris Carbon Master Reel er førsteklasses spole til spole lydbånddekk for profesjonell og hjemmebruk av HiFi. Den er spesialdesignet for kompatibilitet med industristandarder for bruk i musikkstudioer og kringkasting for flerspors- og masteringopptak.

  Våre avanserte preparering - og belegningsteknikker produserer et produkt av høy kvalitet som tilfredsstiller behovene til profesjonelle innspillingsstudioer og hi-fidelity-entusiaster.

  Egenskaper:
  Bredde: 1/4” - Custom Wide på forespørsel
  Bredt dynamisk område
  Utmerkede viklingsegenskaper
  Baksidebelagt
  Snellemateriale: Karbon
  Tapeformat: 10½ tommers spole


  En nærmere presentasjon av armene kommer i egen post.
  Mvh
  Tom Egil
   

  Vedlegg

  Sist redigert:

  Kommentarer

 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

Endpoint Audio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
1.309
Link til alle artikler
252
Endpoint Audio sine annonser
Bransjenyheter
Canor Audio hos Endpoint Audio

Canor Audio hos Endpoint Audio

 • 1
Jeg er veldig fornøyd med å kunne re-introdusere Canor for det norske markedet, og gir i den forbindelse 15% avslag på alle produktene en kort periode nå i begynnelsen av april. Canor Audio har...
Fortsett
Bransjenyheter
Lockwood Loudspeakers hos Endpoint Audio

Lockwood Loudspeakers hos Endpoint Audio

 • 3
Jeg er meget fornøyd med å introdusere Lockwood for det norske markedet. Etablert i 1930, Lockwood har vært en av de mest foretrukne monitorer med over 1200 plateinnspillinger på ryggen. Så...
Fortsett
Bransjenyheter
Innbyttekampanje! Oppgrader til Lumin U2 - Eller få 15%

Innbyttekampanje! Oppgrader til Lumin U2 - Eller få 15%

 • 0
Ønsker du å oppgradere til en av markedets beste streamere? Lumin U2 har oppgradert prosessor, dedikert Low Noise USB til DAC utgang, all-in-one chassis, fiber nettverk, OG lineær...
Fortsett
Bransjenyheter
God Jul til alle!

God Jul til alle!

 • 9
Jeg ønsker alle en riktig God Jul, hvor kanskje både harde og myke pakker er det minst viktige. Det skjer såpass mye galskap i verden i dag, at den beste gaven vi kan gi er medmennesklighet...
Fortsett
Bransjenyheter
EMT 912HI - Test.

EMT 912HI - Test.

 • 0
EMT lanserte i 2022 nye utgaver av de legendariske tonearmene EMT 929 & 997. Disse er vesentlig oppgradert i forhold til forgjengerene og det legger man merke til med en gang man tar de ut av...
Fortsett
Bransjenyheter
10/10 For Lumin T3

10/10 For Lumin T3

 • 1
High End streaming blir stadig bedre, og Lumin leder an med superb lydkvalitet og brukervennlighet. Alltid blant de første til å implementere nyheter - og de første som fikk på plass Tidal MAX...
Fortsett
Topp Bunn