Music Angels

  • Trådstarter Desillusjonert
  • Startdato

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    8.906
    Antall liker
    2.446
    Torget vurderinger
    8
    Da satser jeg på å bytte de :) Hvor mange volt skal skal de være beregnet for?
    Så får vi se om det blir oppgradering av kondensatorene på sikt ;)
    Ikke tenk på volt på de motstanderne .. De skal ha ca 50mV som bias så.. De fungerer som sikring forresten.
    MEN den skal vel ha riktig verdi på watt. Skal lete litt..

    https://no.wikipedia.org/wiki/Motstand_(resistans)


    Sikring ved kortslutning: Skulle et utgangsrør være defekt med intern kortslutning (f.eks.etter transportskade) vil typisk a) ingenting bli skadet, eller b) en sikring gå ellerkatodemotstanden (10 ohm/5ohm) brenner av - den er en såkalt sikringsmotstand. Motstandenmå da skiftes - enkel å lodde ut og inn. Sjeldent kan en likeretter-diode også brenne av,men som regel er det tatt høyde for at konstruksjonen skal tåle slike uhell.
     
    Sist redigert:

    khaal

    Medlem
    Ble medlem
    05.08.2015
    Innlegg
    11
    Antall liker
    0
    Noen som vet hva slags motstander det er? har lett en del uten hell..
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Hei MA eksperter!
    Min XD800 mkIII KT88 som jeg bruker på hytta mistet effekten i høyre kanal plutselig. Når jeg drar på så er lyden forvrengt og det kommer pulsenrende blått lys i takt med musikken spesielt fra den ene KT88-røret.

    Før jeg åpner - hva kan være feil...?

    Har byttet til 4 nye KT88 men det samme skjer....

    Noen gode råd...?
     

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    8.906
    Antall liker
    2.446
    Torget vurderinger
    8
    Satser på at noen som har peiling sier noe her.
    Jeg vet ikke.

    Kan være flere ting kanskje.. Åpner du, så IKKE få strøm i deg. Likestrøm er farligere enn vekselstrøm. Etter en dag uten strøm ligg det gjerne 250V likestrøm igjen mot ca 480v når den er tilkoblet.
    Se på kondensatorene under printbrettet (ikke få strøm i deg) der de røde motstanderne sitter. Dei to litt store kondensatorene er under og loddet fast til printbrettet.
    Lekker de? Ser de ok ut? Er de 450V påskrevet de, bestiller du nye, som er høyere volt, gjerne 500v og da tåler de lett spenningsnivået i Norge som er høyere enn kinas 220v. Kanskje ikke plass til større, men da kan de plasseres ved siden av med noen ledinger til print.
    Men skifter du, pass på at minus og pluss er 100% riktig.
    Men kanskje du har en Norsk forsterker?

    Trenger overhode ikke være det som er feilen heller. Kan f.eks være rørsokklene, slakk i rørpinnene? Kan strammes med miniatyr skrujern, bare teip det lille skrujernet godt først så du ikke får strøm. Sjekk og de små røra.

    Kan og være annet.


    Hør med Mala Audio, da de har erfaring med den og vet sikkert hva det kan være.
     
    Sist redigert:

    RealMonkey

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    01.09.2010
    Innlegg
    93
    Antall liker
    74
    Sted
    Lillestrøm
    litt ukjent psu-print

    Hei, godtfolk!


    Jeg har møtt på et lite problem med min ma. Det er en 2010-modell. Jeg bestemte meg for å installere drossler, men når jeg var ferdig med å lodde de på ser jeg at layouten på psu-printet på min engel ikke er identisk til noe jeg har sett av bilder hittil. Det er fire såkalte noise-cancelling kondensatorer (lik de fire som vises i innlegg 256 – samme merke, men ikke type, mine heter le 104 ) oppå printet. Spørsmålet mitt er hva jeg må modifisere her for at det skal funke. Når jeg tok sjansen på å skru på forsterkeren kom det en «høy» dure-lyd fra begge drosslene. Denne bare økte i intensitet til jeg skrudde av igjen. Legger ved et bilde av printet. Jeg ser også at selve printet ser mer ut (for meg) som printet fra «den gamle» ma (2007) mens min vitterlig er den med 6n1 i inngangen. Ps: det var slik forsterkeren var da jeg mottok den (ny-ikke modifisert) som jeg vet om, da. Innspill settes pris på.

    Eyvind

    20151210_134429-1.jpg
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Satser på at noen som har peiling sier noe her.
    Jeg vet ikke.

    Kan være flere ting kanskje.. Åpner du, så IKKE få strøm i deg. Likestrøm er farligere enn vekselstrøm. Etter en dag uten strøm ligg det gjerne 250V likestrøm igjen mot ca 480v når den er tilkoblet.
    Se på kondensatorene under printbrettet (ikke få strøm i deg) der de røde motstanderne sitter. Dei to litt store kondensatorene er under og loddet fast til printbrettet.
    Lekker de? Ser de ok ut? Er de 450V påskrevet de, bestiller du nye, som er høyere volt, gjerne 500v og da tåler de lett spenningsnivået i Norge som er høyere enn kinas 220v. Kanskje ikke plass til større, men da kan de plasseres ved siden av med noen ledinger til print.
    Men skifter du, pass på at minus og pluss er 100% riktig.
    Men kanskje du har en Norsk forsterker?

    Trenger overhode ikke være det som er feilen heller. Kan f.eks være rørsokklene, slakk i rørpinnene? Kan strammes med miniatyr skrujern, bare teip det lille skrujernet godt først så du ikke får strøm. Sjekk og de små røra.

    Kan og være annet.


    Hør med Mala Audio, da de har erfaring med den og vet sikkert hva det kan være.
    Har nå åpnet opp og målt litt spenningen og sett etter brente komponenter. Eneste forskjellen jeg måler mellom kanalene er at balanseringspenningen (målt på potmeteret) på glødestrømmen er forskjellig fra den ene kanalen til den andre. Så måler jeg noe forskjell i spenningen rundt om på printet men ikke over 10% forskjell mellom kanalene. Det som skjedde var at jeg satte i 6sn7 via adapter for dette i stedet for 12au7. Glødespenningen er normal men nivået i kanalen sank og den leverer kun max 5 watt nå før tydelig forvregning høres. Byttet til nye rør over alt og måler normale verdier unntatt den balanseringsspenningen.
    Kan det være et det 6sn7 rører jeg satte i var defekt og noen motstandere rundt dette røret brant?
    Noen som har vært ut for noe lignende?

    Ser for meg at noen av motstandene rundt katodene på 12au7 røret kan være brent eller brudd....



    Kanskje jeg må ta med scopet på hytta og måle litt skikkelig...
     

    kjetil80

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.03.2009
    Innlegg
    76
    Antall liker
    49
    @realmonkey. På venstre side av psu printet ditt må du bryte den grønne printbanen som går mot toppen av printet. Og du må lage en forbindelse fra kondensatoren og til øverste tilkobling på diode bypass kondisen innmot midten på kortet. Da skulle det fungere slik som på høyre siden.
     

    RealMonkey

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    01.09.2010
    Innlegg
    93
    Antall liker
    74
    Sted
    Lillestrøm
    @kjetil80: Ok, da bare følger jeg litt av "oppskriften" fra ma-forumet, altså, men inkluderer kondensatorene. Hadde tenkt litt på å fjerne dem, men var usikker, ettersom jeg ennå ikke har sett undersiden (egentlig oversiden) av printet (i andres ma), og vet derfor ikke om hva som befinner seg der. Uansett, tusen takk for innspill!

    Eyvind.
     

    Audiomix

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    05.07.2004
    Innlegg
    12.136
    Antall liker
    3.180
    Sted
    Kongsberg
    Torget vurderinger
    19
    Satser på at noen som har peiling sier noe her.
    Jeg vet ikke.

    Kan være flere ting kanskje.. Åpner du, så IKKE få strøm i deg. Likestrøm er farligere enn vekselstrøm. Etter en dag uten strøm ligg det gjerne 250V likestrøm igjen mot ca 480v når den er tilkoblet.
    Se på kondensatorene under printbrettet (ikke få strøm i deg) der de røde motstanderne sitter. Dei to litt store kondensatorene er under og loddet fast til printbrettet.
    Lekker de? Ser de ok ut? Er de 450V påskrevet de, bestiller du nye, som er høyere volt, gjerne 500v og da tåler de lett spenningsnivået i Norge som er høyere enn kinas 220v. Kanskje ikke plass til større, men da kan de plasseres ved siden av med noen ledinger til print.
    Men skifter du, pass på at minus og pluss er 100% riktig.
    Men kanskje du har en Norsk forsterker?

    Trenger overhode ikke være det som er feilen heller. Kan f.eks være rørsokklene, slakk i rørpinnene? Kan strammes med miniatyr skrujern, bare teip det lille skrujernet godt først så du ikke får strøm. Sjekk og de små røra.

    Kan og være annet.


    Hør med Mala Audio, da de har erfaring med den og vet sikkert hva det kan være.
    Har nå åpnet opp og målt litt spenningen og sett etter brente komponenter. Eneste forskjellen jeg måler mellom kanalene er at balanseringspenningen (målt på potmeteret) på glødestrømmen er forskjellig fra den ene kanalen til den andre. Så måler jeg noe forskjell i spenningen rundt om på printet men ikke over 10% forskjell mellom kanalene. Det som skjedde var at jeg satte i 6sn7 via adapter for dette i stedet for 12au7. Glødespenningen er normal men nivået i kanalen sank og den leverer kun max 5 watt nå før tydelig forvregning høres. Byttet til nye rør over alt og måler normale verdier unntatt den balanseringsspenningen.
    Kan det være et det 6sn7 rører jeg satte i var defekt og noen motstandere rundt dette røret brant?
    Noen som har vært ut for noe lignende?

    Ser for meg at noen av motstandene rundt katodene på 12au7 røret kan være brent eller brudd....



    Kanskje jeg må ta med scopet på hytta og måle litt skikkelig...
    Gjør det som er enklest: Ta med scopet på hytta eller forsterkeren hjem:)
    Har du sjekket katodespenningene?
    Det gir en god indikasjon på om noe er galt.
    Hva slags KT88 bruker du?
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Satser på at noen som har peiling sier noe her.
    Jeg vet ikke.

    Kan være flere ting kanskje.. Åpner du, så IKKE få strøm i deg. Likestrøm er farligere enn vekselstrøm. Etter en dag uten strøm ligg det gjerne 250V likestrøm igjen mot ca 480v når den er tilkoblet.
    Se på kondensatorene under printbrettet (ikke få strøm i deg) der de røde motstanderne sitter. Dei to litt store kondensatorene er under og loddet fast til printbrettet.
    Lekker de? Ser de ok ut? Er de 450V påskrevet de, bestiller du nye, som er høyere volt, gjerne 500v og da tåler de lett spenningsnivået i Norge som er høyere enn kinas 220v. Kanskje ikke plass til større, men da kan de plasseres ved siden av med noen ledinger til print.
    Men skifter du, pass på at minus og pluss er 100% riktig.
    Men kanskje du har en Norsk forsterker?

    Trenger overhode ikke være det som er feilen heller. Kan f.eks være rørsokklene, slakk i rørpinnene? Kan strammes med miniatyr skrujern, bare teip det lille skrujernet godt først så du ikke får strøm. Sjekk og de små røra.

    Kan og være annet.


    Hør med Mala Audio, da de har erfaring med den og vet sikkert hva det kan være.
    Har nå åpnet opp og målt litt spenningen og sett etter brente komponenter. Eneste forskjellen jeg måler mellom kanalene er at balanseringspenningen (målt på potmeteret) på glødestrømmen er forskjellig fra den ene kanalen til den andre. Så måler jeg noe forskjell i spenningen rundt om på printet men ikke over 10% forskjell mellom kanalene. Det som skjedde var at jeg satte i 6sn7 via adapter for dette i stedet for 12au7. Glødespenningen er normal men nivået i kanalen sank og den leverer kun max 5 watt nå før tydelig forvregning høres. Byttet til nye rør over alt og måler normale verdier unntatt den balanseringsspenningen.
    Kan det være et det 6sn7 rører jeg satte i var defekt og noen motstandere rundt dette røret brant?
    Noen som har vært ut for noe lignende?

    Ser for meg at noen av motstandene rundt katodene på 12au7 røret kan være brent eller brudd....



    Kanskje jeg må ta med scopet på hytta og måle litt skikkelig...
    Gjør det som er enklest: Ta med scopet på hytta eller forsterkeren hjem:)
    Har du sjekket katodespenningene?
    Det gir en god indikasjon på om noe er galt.
    Hva slags KT88 bruker du?
    Tror det blir scopet på hytta. :rolleyes: Hjemme er det bare jul, jul, jul.....

    Manglet skjema og hadde kun dmv å hjelpe meg med sist helg. Sjekket alle anodespenninger, glødespenninger og idle gjennom KT88 som var ok på den friske kanalen, men varierte på den defekte (driftet = oscillasjon?).
    Rørene er de originale KT88-98 samt Sovtek KT88 (som jeg byttet med for å teste).
    Har en mistanke om enten den felles katodemotstanden for 12au7 eller overslag i utgangstrafo. Håper det ikke er det siste....
    Nå er jo forsterkeren så billig at den kan jo bare kastes, men det er da litt nederlag....om det bare er en motstand... :p
    Er det trafoen så blir den moring på flytebrygga!
     

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    8.906
    Antall liker
    2.446
    Torget vurderinger
    8
    Aldri hørt om trafo feil på denne.

    Vet ikke om jeg fikk med meg alt...men
    Har du målt de røde motstanderne en og en?
    De fungerer jo som sikring.
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Disse ble først målt, ja. Både motstandsverdi (5R) og bias (20mA). Det er i orden.
    Som sagt så mistenker jeg noe rundt 12AU7 røret fordi det var der jeg satte i et VT-231/6sn7 (via adapter). Problemkanalen drifter bias og oscillerer også muligens.
    Blir "scooping" i helga - håper å se mere da. ;D
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Hyttekos

    Har målt alle motstandene og alle spenninger. Ingen feil - bortsett fra ubalanse i glødingen. Men det skal ikke kunne forårsake at den ene kanalen kun yter noen få watt.....
     

    Vedlegg

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    8.906
    Antall liker
    2.446
    Torget vurderinger
    8
    Ingen feil...hmm..

    Sikker på at rørsokklene klemmer skikkelig rundt rørpinnene på smårøra? Kan strammes med et miniatyr skrujern som er tapet godt med eltape så en ikke får strøm. Så strammer en forsiktig klemmene oppi.

    Sikker at det ikke er belegg på rørpinnene? Jeg brukte ketchup i en kopp og lot de stå der en del timer for så å vaske de når de var blitt ren.

    Sikker på at smårøra er ok? Du har seff prøvd å bytte røra fra venstre til høyrekanal for å se om lyden går over til den andre høyttaleren?

    Så regel er det smårøra og dårlig kontakt på dissse forsterkerne så lenge den ikke er blitt moddet.
     

    Kabeldragern

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.01.2003
    Innlegg
    4.260
    Antall liker
    1.008
    Sted
    Kristiansund
    Torget vurderinger
    1
    Ingen feil...hmm..

    Sikker på at rørsokklene klemmer skikkelig rundt rørpinnene på smårøra? Kan strammes med et miniatyr skrujern som er tapet godt med eltape så en ikke får strøm. Så strammer en forsiktig klemmene oppi.

    Sikker at det ikke er belegg på rørpinnene? Jeg brukte ketchup i en kopp og lot de stå der en del timer for så å vaske de når de var blitt ren.

    Sikker på at smårøra er ok? Du har seff prøvd å bytte røra fra venstre til høyrekanal for å se om lyden går over til den andre høyttaleren?

    Så regel er det smårøra og dårlig kontakt på dissse forsterkerne så lenge den ikke er blitt moddet.
    Glemte å oppdatere; fant feilen - dårlig lodding på en av rørsoklene. :)
     

    khaal

    Medlem
    Ble medlem
    05.08.2015
    Innlegg
    11
    Antall liker
    0
    Hva slags lydkilder kan anbefales til bruk med forsterkeren? Noen som har gode erfaringen med bestemte CD-spillere, platespillere, eller DAC som ikke koster skjorta?
     

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    8.906
    Antall liker
    2.446
    Torget vurderinger
    8
    Hva slags lydkilder kan anbefales til bruk med forsterkeren? Noen som har gode erfaringen med bestemte CD-spillere, platespillere, eller DAC som ikke koster skjorta?
    DAC: Abrahamsen V6 ca kr 2-2500,- brukt. Forøvrig svinbra til alt. Kanskje bedre en min rega også.
    Hadde den før og savner den faktisk.
     

    mean69

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    368
    Antall liker
    311
    Sted
    Hovdebygda
    Torget vurderinger
    14
    Har en Music Angel XD500 som jeg er fornøyd med (i anlegg nr 4), men det var ikke med bruksanvisning og jeg lurer på ett par ting.

    Er det noen som har en bruksanvisning som kan sende den som PF e.l?

    Alternativt:

    den vippebryteren midt på forsterkeren bytter vel mellom Pentode og Triode drift, hva er hva (opp er ?, og ned er ?)?

    Ene innstillingen av de 4 på inngangsvelgeren er Video, hvordan virker den?
     

    pekaill

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.10.2011
    Innlegg
    1.522
    Antall liker
    790
    Sted
    Averøy
    Torget vurderinger
    4
    På min XD 800 er det slik at når vippebryter står i triodedrift er volumet lavest.
    Når du slår av forsterkeren går vekslerelè over i pentode og volumet blir høyere.

    På min er Videoinngang helt uten funksjon.
     

    jarlerik

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.01.2005
    Innlegg
    247
    Antall liker
    131
    Sted
    Tromsø
    Hei

    Har en xd800mkIII med en høyfrekvent pipelyd. Når jeg banker forsiktig på
    inngangsrørene (pcc189) med baksiden av en blyant forsterkes pipelyden.
    Ikke like høyt nivå på pipelyden fra begge rørene.
    Er dette et tegn på at disse rørene har fått litt for mange timer?

    mvh
    Jarle Eriksen
     

    Svein_B

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    07.04.2005
    Innlegg
    718
    Antall liker
    13
    Sted
    Lillestrøm
    Først sjekk god kontakt i rørsoklene til inngangsrørene. Ta rørene inn og ut noen ganger og evt. rens pinner.
    Kan kanskje også være lurt å prøve andre inngangsrør.

    Sjekk om det er det samme i pentode og triodemodus. Om det blir borte eller mindre i triodemodus kan det være global ustabilitet. Dette kan også variere med høyttaler-last.
     

    jarlerik

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.01.2005
    Innlegg
    247
    Antall liker
    131
    Sted
    Tromsø
    Takk for info. Jeg er helt grønn på dette feltet.
    Har liggende noen gamle Mullard EF86. Kan disse brukes på inngangen?
     

    Svein_B

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    07.04.2005
    Innlegg
    718
    Antall liker
    13
    Sted
    Lillestrøm
    EF rør går nok ikke. Det må være noe i familie med ECC81, 12AT7 og tilsvarende typer.
    PCC189 er muligens litt på grensen av hva som passer.
     

    united

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.07.2009
    Innlegg
    21.007
    Antall liker
    24.059
    Sted
    Indre Østfold
    Torget vurderinger
    2
    ecc81 går nok ikke for denne versjonen, tipper jeg. Men da bør ecc85 og pcc88 gå.
     

    jarlerik

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.01.2005
    Innlegg
    247
    Antall liker
    131
    Sted
    Tromsø
    Ser chassiet på MA'en er merket med 12AU7 og ECC85 på smårørene.
    Får prøve å lese meg op litt på dette.
    Regner med det ligger et og annet for "Dummies" der ute :)

    Takk for hurtig veiledning Svein_B. Mulig jeg var i nærheten av en liten fiasko mht EF røret.
     

    Svein_B

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    07.04.2005
    Innlegg
    718
    Antall liker
    13
    Sted
    Lillestrøm
    Jeg var visst litt rask jeg også. De tidligere årganger av denne forsterkeren, slik som jeg har, benytter 12AT7 inngangsrør. Så endret de litt på kobling av glødingen og satte i ECC85 rør eller tilsvarende.
    Bortsett fra glødingen er de to variantene stort sett like.
     

    jarlerik

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.01.2005
    Innlegg
    247
    Antall liker
    131
    Sted
    Tromsø
    Lurer litt på om dette er en tidlig eller sen versjon av XD800 mkIII.
    De fleste bilder jeg har sett har et noe større power kort.
     

    Vedlegg

    Svein_B

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    07.04.2005
    Innlegg
    718
    Antall liker
    13
    Sted
    Lillestrøm
    Dette er nok en av de aller senere modellene. Den er kanskje fra 2014 eller senere.

    De tidligere modellene hadde dobbel strømforsyning, separat for hver kanal. De som er avbildet har enkel strømforsyning med felles høyspenning. Men den har vel fortsatt to power-trafoer slik at i alle fall gløding er separat for hver kanal.
     
    Sist redigert:

    jarlerik

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.01.2005
    Innlegg
    247
    Antall liker
    131
    Sted
    Tromsø
    Dette er nok en av de aller senere modellene. Den er kanskje fra 2014 eller senere.

    De tidligere modellene hadde dobbel strømforsyning, separat for hver kanal. De som er avbildet har enkel strømforsyning med felles høyspenning. Men den har vel fortsatt to power-trafoer slik at i alle fall gløding er separat for hver kanal.
    Sparekniven er altså i bruk i Østen også :) Men den har to trafoer.
     

    opptatt

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    22.06.2010
    Innlegg
    201
    Antall liker
    39
    Sted
    Karmøy
    Music Angel 2010

    Kan jeg kobble en SUB høytaler til engelen "REL R-528SE "

    mvh
     
    Sist redigert:

    Grautgramsen

    Medlem
    Ble medlem
    04.12.2005
    Innlegg
    8
    Antall liker
    0
    MA KT88 XD800MKII fra www.china-hifi-audio.com

    Lurer på å gå til innkjøp av MA KT88 XD800MKII fra Kina.

    Ser at det tidligere er blitt anbefalt å handle fra https://www.hi-end.on9mart.com. Her er det imidlertid kun 220V som er tilgjengelig. Fant en annen nettside:
    <https://www.china-hifi-audio.com/en/music-angel-tube-amp-c-15/music-angel-class-a-tube-integrated-amplifier-kt88-xd800mkiii-p-139?zenid=12d4d9e392713dcc59afc5d83b7f4740>
    der man også kan velge mellom 230V og 240V.

    Er det noen som har erfaring med www.china-hifi-audio.com? Er dette en seriøs aktør?
    Er det lurt å gå for 230V/240V eller fungerer det med ok 220V?
    Hvordan er kvaliteten på nyere MA i forhold til de tidligere?

    Setter pris på relevante svar.
     

    Willymarkno

    Fersking
    Ble medlem
    27.09.2016
    Innlegg
    2
    Antall liker
    0
    Music Angel YC-808MK

    Kjøpte denne for noen uker siden, og jeg er strålende fornøyd! Den låter fantastisk på mine Larsen 4 høytalere.

    IMG_0270.jpg


    IMG_0281.jpg


    Jeg ønsker gjerne og kjøpe noen nye rør, da det kan være greit og ha orginal rørene i backup.

    YC-808MK har følgene rør:

    Output Tube
    KT88x 4

    Input/Driver Tube
    5670(6N3) x 1, 6SN7(6N8P) x 2


    Jeg finner gode KT88 og 6SN7(6N8P) rør, men rør av typen 5670(6N3) er ikke lett og finne noe info på.

    Er det noen her som har noe og anbefale?

    Og er det mulig og bruke 12A(xx) rør med en 6n3 to 12AX7 adaptor på YC-808?

    IMG_4172.jpg
     

    Willymarkno

    Fersking
    Ble medlem
    27.09.2016
    Innlegg
    2
    Antall liker
    0
    PS. jeg har byttet de to vribryter knobene og fjernet dekalene i front så den ser litt anderledes i orginal stand.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn