Halair
Hi-Fi freak
Fruen spurte meg forleden dag om gavetips mtp forestående høytid, jeg bruker mye tid på kjøkkenet og Facebook foreslo noe som kunne passe innen emnet skarpt stål.
Så, tror dette (eller tilsvarende) settet kunne passet meg bra:
Generelt bruk til kutting/snitting av grønnsaker og noe kjøtt, ikke noe spesialisert bruk.
Er det noen som har andre tips som det er verdt å få med seg? Kjenner ikke Skarpekniver.com selv så tar gjerne i mot gode tips
(Fant en annen knivtråd via søk men denne er nå 10år gammel)
Marsipangrisen i år skal bli grundig partert...
Så, tror dette (eller tilsvarende) settet kunne passet meg bra:
Knivsett 18cm kokkekniv + 17cm Grønsakskniv (Nakiri) VG10 DP - TOJIRO - SkarpeKniver.com - Kjøkkenkniver, kokkekniver og bryner
En enkel knivserie fra Tojiro som dekker de fleste behov. Kniven har et VG-10 stål tilsvarende Masahiro og Kai Shun. Det som gjør kniven til slik en suksess er varmebehandlingen av stålet, dette gjør at den ikke har anlegg for å "chippe" veldig lett. Dette er en god start for deg som ønsker deg...
www.skarpekniver.com
Generelt bruk til kutting/snitting av grønnsaker og noe kjøtt, ikke noe spesialisert bruk.
Er det noen som har andre tips som det er verdt å få med seg? Kjenner ikke Skarpekniver.com selv så tar gjerne i mot gode tips
(Fant en annen knivtråd via søk men denne er nå 10år gammel)
Marsipangrisen i år skal bli grundig partert...
Sist redigert: