Karan Master Collection POWERa mono

Nå er den neste gruppen av MASTER COLLECTION-produkter fra Karan på markedet! Det er to nye produkter med store forventninger til, etter den entydige globale anerkjennelsen LINEa- og LINEb-forforsterkere fikk i 2020 (LINEa preamp of the year HiFi+) og i 2021 (LINEb preamp of the year HiFi+).

Fabrikken bruker ikke 5 øre på annonser eller på messer, det sparer den millioner av kroner på hvert år, og det kommer kjøperne til gode som slipper å finansiere det!

MASTER COLLECTION POWERa mono- og stereoeffektforsterker kompletterer de eksisterende LINEa- og LINEb-linjeforforsterkerne.

Test LINEa

Test LINEb

POWERa veier 105kg x 2.

POWERa-forsterkere er tilgjengelige som 2100W (8 Ohm) mono-design eller et dual-mono stereoforsterkerchassis som leverer 2x650W (8 Ohm) med svært musikalsk, dynamisk og stabil kraft til alle høyttalere, uavhengig av følsomhet eller impedansprofil. Denne bemerkelsesverdige effekten kommer ved hjelp av doble 2,7 KVA toroidformede krafttransformatorer og en tilpasset kondensatorbank på totalt 210 000 mikrofarader. POWERa MONO har to på/av-brytere, en for hver transformator og to strømkabler må man ha. POWERa mono har en tredje bryter for den innebygde DC-blokkeringskretsen, nødvendig for de som har «uren» strøm.


Akkurat som alle andre MASTER COLLECTION-design, bruker POWERa-forsterkere kun de aller beste passive og aktive komponentene (motstander, kondensatorer, bipolare utgangsenheter, interne ledninger, kontakter), i tillegg til ekstremt store, men mekanisk og ultra-stille ringformede transformatorer.
Milan Karan har introdusert en rekke nye, innovative løsninger i kretstopologien til sine langvarige produkter som har blitt æret av musikkelskere og audiofile i 30 år. Modellene har mye større reserveenergireservoarer enn det som er vanlig, og det låter naturlig og uanstrengt.

De nye MASTER-produktene er mye nærmere idealet;
lyd av levende musikk i stuen eller musikkrommet.

Bestillingsvare.

 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

Informasjon om bruker

Erdal Stereo
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
32
Link til alle artikler
8
Erdal Stereo sine annonser
Bransjenyheter
Karan Master Collection PHONOa

Karan Master Collection PHONOa

  • 0
Karan Master Collection PHONOa et nytt produkt i Master Collection-serien fra Karan i Serbia.
Fortsett
Bransjenyheter
Karan Master Collection POWERb mono

Karan Master Collection POWERb mono

  • 0
Karan Master Collection med nye monoblokker, POWERb MONO!
Fortsett
Bransjenyheter
Karan Master Collection POWERb effektforsterker
Bransjenyheter
Karan Acoustics Master Collection LINEb

Karan Acoustics Master Collection LINEb

  • 0
Nå er den i Norge! Endelig er den nye forforsterkeren i Karans Master Collection på markedet. Den nye forforsterkeren kommer i et chassis. Her er det brukt løsninger og toppkvalitetsdeler som...
Fortsett
Bransjenyheter
NEO Audio Racks

NEO Audio Racks

  • 0
NEO Audio Racks Neo har forskjellige modeller; LIGHT TRIPOD, LIGHT TRIPOD DOUBLE, TRIPOD, TRIPOD DOUBLE, QUATTRON, QUATTRON DOUBLE og QUATTRON REFERENCE QUATTRON og DOUBLE Audio rack er et...
Fortsett
Bransjenyheter
Karan KAS 400

Karan KAS 400

  • 0
KAS 400 er resultatet av en betydelig forbedring av den suksessrike 270W-modell. Bedre løsninger, nytt design og komponenter av høyere kvalitet førte til en ytterligere økning i lydkvalitet og...
Fortsett
Topp Bunn