Karan Acoustics Master Collection LINEb

Endelig den nye forforsterkeren i Karans Master Collection på markedet.
Den nye forforsterkeren er i et chassis. Her er det brukt løsninger og toppkvalitetsdeler som Karan brukte og bekreftet i praksis av sin "eldre" bror LINEa. De fleste av disse delene i denne forforsterkeren er skreddersydd i henhold til spesifikasjonene, spesielt for Karan. Etter å ha lyttet på den i 2 uker, er konklusjonen enkel; imponerende!

Foruten det lekre utseendet og den ekstreme kvaliteten, har denne forforsterkeren utmerket lyd. Denne spiller MUSIKK!


Alle elektroniske kretser er designet i aktiv klasse A uten tilbakekobling. Dette konseptet eliminerer inter-modulær forvrengning (IMD), og alle kretsene er helt symmetriske (ingen kondensatorer i lydsignalveien). DC-forskyvninger styres av proprietære DC-servokretser. Vår fullt komplementære designtopologi med lavest mulige toleranser sørger for den perfekte balansen mellom det positive og negative lydsignalet.
Perfekt balanse av denne typen avbryter gjensidig alle uønskede biprodukter fra signalene, og etterlater bare den reneste lyden som kommer til ørene våre.
Utgangsnivået til signalet (volumkontroll) er designet som en 4x fullt balansert (symmetrisk) demper med ultra-raske releer og skreddersydde, ikke-magnetiske motstander (0,1% toleranse). Både fjernkontrollhåndsettet og hovedkontrollpanelet til forforsterkeren gir en "demp" -funksjon og, enda viktigere, (på fjernkontrollhåndsettet) valg av absolutt polaritet (fase). Dette gir alle brukere muligheten til å velge riktig polaritet for forskjellige opptak (både analoge og digitale), da det ikke er noen vedtatt standard blant innspillingsstudioene og plateselskapene.

Forforsterkeren er lineær + 0 / -3dB fra 1,5Hz til 3MHz. Ekstremt raske og DC-koblede kretser garanterer ingen faseforskyvning av lydsignalet eller noen som helst avvik innen full lydbåndbredde, det er avgjørende for å beholde en veldig presis og nøyaktig 3D-gjengivelse med veldig holografisk romlig plassering av alle musikere og instrumenter i et opptak.

Technical specifications:
Line inputs:4 balanced (XLR) and 2 unbalaced (RCA)
Line outputs:2 balanced (XLR)
Input impedance:30kOhm (balanced/unbalanced)
Output impedance:90Ohm
Output level:1.55V/RMS (nominal)
18.0V/RMS (maximum/balanced/600Ohm load)
Max. input level:
(before saturation)
5.4V/RMS (balanced/unbalanced/Gain set to 6dB)
3.6V/RMS (balanced/unbalanced/Gain set to 9dB)
Gain:+6dB or +9dB (adjustable)
Frequency response:20Hz to 20kHz, +/-0dB; (1.5Hz to 3Mhz, -3dB)
Distortion:THD: 0.003% (Full output, 20Hz to 20kHz)
IMD: 0.003% (Full output)
Speed:Rise and Settling time <450ns
Slew rate: 1.500V/us (Amplification stages)
Signal to noise ratio:>120dB (unweighted)
AC voltage:115V or 230V (nominal line voltage)
AC voltage range:+/- 10% (from nominal line voltage)
Power Consumption:60W (maximum)
Warranty:5 years, parts and labor
Net dimensions:504 x 126 x 390mm (whd); 19.8 x 5.1 x 15.3inch (whd)
Net weight:17.4kg / 38.4lbs

Pris 275000 kr.
 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

Informasjon om bruker

Erdal Stereo
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
15
Link til alle artikler
4
Erdal Stereo sine annonser
Bransjenyheter
NEO Audio Racks

NEO Audio Racks

  • 0
NEO Audio Racks Neo har forskjellige modeller; LIGHT TRIPOD, LIGHT TRIPOD DOUBLE, TRIPOD, TRIPOD DOUBLE, QUATTRON, QUATTRON DOUBLE og QUATTRON REFERENCE QUATTRON og DOUBLE Audio rack er et...
Fortsett
Bransjenyheter
Karan KAS 400

Karan KAS 400

  • 0
KAS 400 er resultatet av en betydelig forbedring av den suksessrike 270W-modell. Bedre løsninger, nytt design og komponenter av høyere kvalitet førte til en ytterligere økning i lydkvalitet og...
Fortsett
Bransjenyheter
Karan Master Collection LINEa

Karan Master Collection LINEa

  • 5
Karan presenterer stolt det første produktet fra sin nye 30-årsjubileum - Master Collection-serien - en toppmoderne forforsterker. Det er et ”state of the art statement” produkt som gjenspeiler 30...
Fortsett
Topp Bunn