Hvilken kalender er dette ? Fin kopp og !
Har en liten fetish for espresso/kaffekopper 

|
Hvis spørsmålet var til meg, så er svaret på koppen her: https://www.kaffebox.no/product/acme-tajimi-cup/Hvilken kalender er dette ? Fin kopp og !Har en liten fetish for espresso/kaffekopper
![]()
Kjærringa lurer på å skaffe en melkeskummet.
Er det noen som har erfaringer?
https://www.ikea.com/no/no/p/produkt-melkeskummer-svart-50301166/Gjerne forslag som ikke er nederst i det dype kaffehulllet.
Mest for at kjærringa skal kunne fjase med kaffen
Føler ikke for å gå tilbake til kokkelering med åpen ild innendørs, tror jeg holder meg til kaffemaskin og komfyr.
VELDIG tykk kant da.
Du får klage til italienerne som vil ha det slik !!VELDIG tykk kant da.
Hva syns du om espressoen?
Jeg bryr meg ikke et kvekk om hvordan italienerne vil ha koppene.Du får klage til italienerne som vil ha det slik !!
Jeg har kopper som er tynnere enn tynnest.Jeg bryr meg ikke et kvekk om hvordan italienerne vil ha koppene.
Jeg vil ha de tynne.
![]()
Jacu har også en Italiensk brent, i flg. min smak så er den ikke så italiensk som en ekte italiener eller de fra f.eks. DGB, likevel en god kaffe selv om jeg liker dem med litt mer krutt i.Har enda ikke landet med kaffesortene som jeg vil ha i kverna på cafè’n som vi holder på å planlegge.
Veien førte til Ålesund i dag og jeg stakk nesa innom brenneriet der.
Bønnene er nok litt for nybrent, så jeg gir de 1-2 uker før jeg tester de.
Espressoen deres som jeg fikk i en cafè i byen går nok i en heeelt annen retning enn de italienske som jeg vanligvis drikker.
Vis vedlegget 1122652
Det skal være tykt gods i espressokoppene, for å holde på varmen. Koppene skal jo være forvarmet. Men det veit vel alle.Du får klage til italienerne som vil ha det slik !!
Vi kan være uenig i det ?Det skal være tykt gods i espressokoppene, for å holde på varmen. Koppene skal jo være forvarmet. Men det veit vel alle.