Naturligvis; Forrett risotto med parmaskinke og fersk sopp. Dette får selskap av en Pigato fra 2023. Hovedretten er pannestekt lyr og den serveres sammen med en voldsomt spennende rødvin fra Mallorca, Can Axartell 2021. Desserten består av utvalgte oster som akkompagneres av en champagne fra Legras &Haas. Er ikke fremmed for at når champagnen er avsluttet så tar vi en gresk rosévin for spenningens skyld;La TourMelas Idyl.
Fikk servert denne vinen på Italiensk restaurant nylig, den smakte usedvanlig godt.
Finner ikke samme hos VM eller SB, skal forespørre VM om det finnes gode alternativer, men kanskje noen her inne kan og vet?
S Vis vedlegget 1148775
Har vært på reise og blant annet tilbrakt 3 dager i Wachau der vi blant annet spiste hos Hofmeisterei Hirzberger i Wøsendorff, en favoritt der jeg har vært 2 ganger tidligere. Michelin anbefaling uten stjerner (jeg har vært på et par enstjernere som har vært dårligere). Her er temaet vinlisten, vi drakk:
En meget komleks og elegant Pinot, prissatt til 86 Euro på listen (899 på polet). Drikkes lett avkjølt, som mye tysk Pinot blir den lett plump med varme.
En fantastisk produsent, en av de 5 beste i Wachau, i en av de beste årgangene i Østerrike på lange tider. En strålende og kompleks vin med fantastisk lengde som ga meg hvit Corton assosisjoner og uten problemer kan matche mange hvite toppburgundere. 77 Euro på listen.