muttern står klar med lutefisk, og det blir digg. Kan dessverre ikke drikke øl og aquevit til, men det får gå.
Den var ny, men sikkert ikke den verste komboen når jeg får tenkt meg om.Fiskepinner og potetmos
Du bør prøve. Garanterer at du blir overrasket. Ha gjerne litt salat tilDen var ny, men sikkert ikke den verste komboen når jeg får tenkt meg om.
Her ble det kylling ovnstekt med div krydder med ris, grønnsaker og en god saus til.
Kjære deg, Hvasser ligger i Vestfold.Kona og jeg spiste bl.a. asparges fra Hvasser i Østfold i dag og visste hvordan det kom til å lukte av tisset.. Og det gjorde det, etter kun et par timer. Litt intimt dette her; kan få påpakning fra admin. Visste det. Visste det. Kanskje får vi Podagra óg?
Håper det har gått over til i morgen. Slik er det hvert år. Learning?, nix, no learning.
Jan Fredrik
Seff, gikk litt kjapt.Kjære deg, Hvasser ligger i Vestfold.
Det var ikke mye ben - 1g pr kiloPrøvde til middag i dag T-ben fra Centra (importert fra USA) til kr. 499,- pr. kilo; det blir vel omtrent 500,- pr. kg. rent kjøtt. Frossent. Tint i kjøleskap over natten. Ca. 12 mm. tykke. Frest i grillpanne (glovarm, nesten glødende) ca. ett minutt på hver side.
Skal selvfølgelig være 600 pr. kg. kjøtt. Altså ca. 20% bein. Bra med våkne folk på denne tiden en lørdag kveld. Bikkja fikk beinet og var fornøyd.Det var ikke mye ben - 1g pr kilo
For folk som selger t-bone i 12mm tykkelse er det kun en straff som er passende - defenestrering. Når de først tar seg bryet med å importere jåletbones så burde de i det minste klare å selge noen ordentlige stykker. 12mm er en vits, og knapt nok det. Jeg skal følge anbefalingen din og styre unna tror jeg. Greiest å kjøpe slikt hos slakter så man selv kan bestemme tykkelsen.
Spiste på en restaurant idag. Ikke noe fancy restaurant men forholdsvis dyr. Bestilte noe fisk..
Det så rett og slett hesligt ut..
Vis vedlegget 138625