Hifisentralen har tatt agenturet på TOPPING

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Hifisentralen åpner i dag vår nye nettbutikk

  Det er med stor glede og litt nerver at jeg kan meddele offisiell lansering av Hifisentralen Nettbutikk. Vi har 20-års jubileum i år, og i den forbindelse var det ønskelig å finne på noe som kunne utvide engasjementet til våre eksisterende og nye brukere. Det å starte en nettbutikk kan kanskje virke som at vi ønsker å ta opp konkurransen med andre aktører, men Hifisentralen Nettbutikk ønsker å legge fokus mot produkter som gir mye for pengene, og som kunder allerede handler i bøtter og spann fra utenlandske nettbutikker. I tillegg er det ønskelig og etterhvert kunne tilby en rekke tilbehørsprodukter, og flere merker er på vei, men vi tar et steg av gangen.

  Kort om bakgrunnen for oppstart av nettbutikken
  Hifisentralen gjennomgikk en større oppgradering i mai 2020, og det var sikkert litt uvant i starten, men mye tyder på at brukerne har satt pris på endringene, og besøkstallene våres har kommet seg tilbake til samme nivå som vi lå på i 2016. Det er nokså utrolig med tanke på all konkurransen fra sosiale medier, men for mange så har vel HFS blitt deres hjem på nett, og det er veldig hyggelig å se at folk setter pris på siden. Det kommer til å skje en videre utvikling av sidene, men dette krever både ressurser og inntekter, og reklameinntektene er ikke lenger det samme som tidligere. Her er konkurransen for stor, og dette er også en av årsakene til at vi i dag lanserer vår nye nettbutikk.

  Den andre årsaken er at Hifisentralen har blitt et "merkenavn" i markedet, og ved å bruke Finn og andre markedskanaler for salg av produkter, så kan vi nå ut til flere brukere som også vil medføre at vi skaper større aktivitet mot forumet, og større rekruttering av nye medlemmer. Vi kan ikke bruke Finn til å reklamere for et forum, men vi kan bruke det for å reklamere for en nettbutikk, og en vil raskt se at nettbutikken har flere referanser og linker til forumet.

  Hvorfor har vi valgt å selge Topping?
  Jeg har selv (på lik linje med mange andre) fulgt utviklingen til amerikanske AudioScienceReview, og jeg var veldig usikker på hvordan de sidene ville bli mottatt i markedet. I starten var det nok flere hi-fi fabrikanter som ikke satte spesielt stor pris på å få deres utstyr "avslørt" med dårlige målinger, men enkelte har gått tilbake til tegnebrettet for å utvikle bedre produkter, og dette er faktisk en veldig positiv utvikling. Jeg er fullstendig klar over at "målinger vs. god lyd" er en debatt som vil pågå de neste 20 årene, men målinger er faktisk den mest fornuftige referansen å bruke ved utvikling. Poenget mitt her er ikke å starte en debatt om målinger, men heller rette fokus mot produkter som ASR har lovprist, og som selges i store volum pga. deres tester.

  Topping er nok det merket som har fått flest og best tester av ASR, og det har også Topping utnyttet til det maksimale. De har vært på markedet i over 10 år, men pga. målingene og testene til Amir hos ASR, så har Topping ikke bare økt sitt salg betraktelig, men de har også blitt bitt av konkurranse-instinktet om og hele tiden utvikle bedre produkter. Ettersom de holder til i Kina, så klarer de å sette sammen produkter med veldig god kvalitet til det som vi her på berget må kalle for "pølsepriser". Jeg tok kontakt med Topping for snart ett år siden, og vi har hatt en veldig hyggelig dialog gjennom året, og jeg er positivt overrasket over deres imøtekommenhet på alle plan. Jeg vet at enkelte kvier seg for å kjøpe Kina-produkter, men det er nok stor sannsynlighet for at mobilen i hånda di, tv'en du har på veggen og det meste du allerede besitter av elektronisk utstyr kommer fra Østen. Topping fremstår i mine øyne som en meget seriøs bedrift, og de har også rask levering hvilket gjør det enkelt å lagerføre produkter.

  Hifisentralen har blitt offisiell importør av Topping i Norge, og vi kan tilby produktene til hele Skandinavia via nettsalg. Du vil finne oss på listen over autoriserte selgere her: https://www.tpdz.net/authorizedsellers

  Hvorfor handle hos Hifisentralen?
  Topping selger store volum, og det har blitt solgt hundrevis (og kanskje tusentalls) produkter til Norge via Ebay, Amazon m.flere, og når kundene først handler utenlands, så tenkte jeg det kanskje var en mulighet for at Hifisentralen kunne tilby disse produktene til samme eller lavere pris, og det har vi også fått til. For å ta et priseksempel så koster en D90 m/MQA 799 dollar, og med dagens kurs på ca 9,4 (effektiv) så blir det kr. 7.510,-. Når vi legger til norsk moms på 25% så ender vi på kr. 9.388,-. Hifisentralen kan tilby D90 for kr. 8.990 inkludert moms og gratis frakt, og det bør jo være konkurransedyktig pris :)

  I tillegg vil du være dekket av norske kjøpslover ved å handle fra Hifisentralen, og alle produkter vi selger blir registrert i henhold til serienummer. Hvis du har kjøpt eller kjøper Topping fra en utenlandsk bedrift, så må du henvende deg til den aktuelle selger hvis noe skulle gå galt, men jeg er ikke fremmed for å hjelpe eksisterende Topping kunder så langt det er mulig.

  Stemmer målingene som oppgis av Topping?
  Topping har i dag en imponerende produktserie til lave priser, og ingen tvil om at en får veldig mye for pengene. Det er derimot ingen som sier at du skal bytte ut dine dyre komponenter med Topping, men det er vanskelig å finne bedre komponenter til samme pris. Topping oppgir ekstreme måledata, men jeg var litt i tvil om de var til å stole på. Jeg har latt Armand her på forumet foreta målinger av D90 d/a konverter, og han kan bekrefte at målingene til ASR faktisk stemmer. Det har vært enkelte artikler på nett som har mistenkt Amir for å være i lomma til Topping, men det er ikke mye som tyder på at det har noe basis i virkeligheten.

  Kobling mellom HFS og Nettbutikk?
  Det vil ikke bli noen endring med tanke på Hifisentralen forum, og den nye nettbutikken ligger under www.hifisentralen.com. Det er en link mellom sidene i menyen, men utover det så blir det ingen kobling mellom innhold på sidene, og heller ingen sensur eller lignende hvis noen diskuterer produkter som selges av HFS. Jeg har valgt å holde sidene separat av flere årsaker, og du må registrere en egen bruker på Nettbutikken, og ingen kobling mellom databaser. HFS Nettbutikk vil som andre bransjeaktører komme med nyheter på forsiden når det er aktuelt, og det kan tenkes vi setter av en egen kategori på forumet hvor brukerne kan dele erfaringer med handel fra nettbutikken. Det er ønskelig å ha en åpen og transparent virksomhet som skal yte rask og god service. Det er viktig for meg at Hifisentralen fremstår som en seriøs aktør - både som forum og som nettbutikk.

  Jeg kunne sagt mye mer vedrørende dette konseptet, men jeg antar at det vil komme en rekke spørsmål, og jeg skal forsøke å svare etter beste evne. Den nye nettbutikken driftes av Hifisentralen AS, og dette firmaet het tidligere Høium Data & Hifi AS, men det ble naturlig å endre på navnet da HFS er fokuset fremover. Nettsidene til Høium Hi-Fi vil etterhvert bli lagt ned. Det er en rekke medlemmer som har kalt meg for Thomas Høium opp gjennom årene pga. det gamle firmanavnet, men jeg heter faktisk Thomas Sætervadet :)

  Det er mye som vil skje vedrørende nettbutikken fremover, men vi starter i dag med salg av Topping og Vibrapod produkter.

  Mvh
  Høvdingen
  Thomas


  Nedenfor ser du en oversikt over de mest aktuelle produktene, men du kan vel så gjerne gå direkte til Hifisentralen Nettbutikk :)


  D/a konvertere:
  d10s-usb-dac.jpg Topping D10s - USB d/a konverter som drives av 5v spenning fra USB kabelen.
  Kan også brukes som en USB --> S/PDIF eller Toslink konverter for de som ikke har USB inngang
  på sin nåværende d/a konverter.
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping D10s produktside

  Pris kr. 952 (Kr. 1.190 inkl. mva.)
  e30-dac.jpg Topping E30 - d/a konverter m/USB/Coax/Optisk inngang
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping E30 produktside

  Pris kr. 1.240 (Kr. 1.550 inkl. mva.)
  d50s-dac.jpg Topping D50s - d/a konverter
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping D50s produktside

  Pris kr. 2.312 (Kr. 2.890 inkl. mva.)
  d90-mqa.jpg Nyhet: Topping D90 m/MQA - d/a konverter med MQA dekoding og toppmodellen til Topping.
  Suverene måleresultater, og sjekk linkene for mer info.

  Test: Headfonia Test: Audio Science Review (tester av modellen uten MQA)
  Test: Soundnews (test av MQA modellen)

  Link: Topping D90 produktside

  Pris kr. 7.192 (Kr. 8.990 inkl. mva.) med MQA
  Pris kr. 6.300 (Kr. 7.875 inkl. mva.) uten MQA (Lagerføres ikke)

  D/a konvertere m/hodetelefonutgang:
  dx3-pro-headphone.jpg Topping DX3 Pro - d/a konverter m/hodetelefonforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX3 Pro produktside

  Pris kr. 1.992 (Kr. 2.490 inkl. mva.)
  dx7s-headphone.jpg Topping DX7s - d/a konverter m/hodetelefonforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX7s produktside

  Pris kr. 3.600 (Kr. 4.500 inkl. mva.)
  dx7-pro-headphone.jpg Topping DX7 Pro - d/a konverter m/hodetelefonforsterker. Kan streame trådløst via
  Bluetooth via PC, mobil etc.
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX7 Pro produktside

  Pris kr. 5.480 (Kr. 6.850 inkl. mva.)  Hodetelefonforsterkere / Forforsterkere:
  L30-headphone.jpg Topping L30 - hodetelefonforsterker m/ 3 nivåstyrker / forforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping L30 produktside

  Pris kr. 960 (Kr. 1.200 inkl. mva.)

  a90-head-pre.jpg
  Topping A90 - hodetelefonforsterker som også fungerer som ren forforsterker.
  Passer perfekt sammen med D90 d/a konverter - enten som et hodetelefonoppsett eller
  som dac + forforsterker.

  Test: Soundnews Test2: Audio Science Review
  Link: Topping A90 produktside

  Pris kr. 4.520 (Kr. 5.650 inkl. mva.)  Forsterkere:
  mx3-amp.jpg Topping MX3 alt-i-ett-boks - d/a konverter, hodetelefonforsterker + forsterker 2x40 watt.
  En smart liten løsning for deg som trenger et enkelt stereoanlegg, og denne kan tilkobles
  direkte til høyttalere eller hodetelefoner. Har USB og Bluetooth + andre innganger.
  Test: The Phonograph
  Link: Topping MX3 produktside

  Pris kr. 1.192 (Kr. 1.490 inkl. mva.)
  PA3-amp-80x2.jpg Topping PA3 - 2x80 watts forsterker
  Test: En personlig betraktning fra en privatbruker på ASR
  Link: Topping PA3 produktside


  Pris kr. 1.112 (Kr. 1.390 inkl. mva.)


  Nedenfor ser du noen av våre egne bilder:
   

  Vedlegg

  Kommentarer

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Selger dere fjernkontrollen i aluminium løst?
  Ja, men jeg har den ikke på lager nå. Jeg forventer neste sending i november, og Topping er nokså raske av seg. Jeg vil tippe ca 3 uker fra i dag.
   
  • Liker
  Reaksjoner: HoJ

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Gratulerer, greit å ha norsk forhandler av disse som sikkert vil selge godt. Hvorfor står det med og uten mva? :)
  Det står pris med og uten mva pga. svensker, dansker og bosetning på Svalbard. De betaler ikke norsk moms.
   

  arild

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  08.03.2003
  Innlegg
  799
  Antall liker
  397
  Sted
  Sogn og Fjordane
  Torget vurderinger
  5
  Topping skulle utvikla ein matchande streamer å plugge i D90! 😊

  Mvh Arild
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Topping skulle utvikla ein matchande streamer å plugge i D90! 😊

  Mvh Arild
  Skal ikke se bort ifra at det kommer en dag. Akkurat nå tenker de nok at du kan bruke mobilen til å streame med bluetooth, og jeg driver selv og leker litt med det for å se hvordan lyden blir i forhold til "normal" streaming med kablet system.
   

  PeterD

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  09.01.2005
  Innlegg
  159
  Antall liker
  10
  Hei, så først nå at det gikk an å få fjernkontrollen i aluminium. Er det mulig å få denne i pakka?
  Dersom dere ikke har sendt den da.
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Hei, så først nå at det gikk an å få fjernkontrollen i aluminium. Er det mulig å få denne i pakka?
  Dersom dere ikke har sendt den da.
  Jeg har svart deg pr. email.
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Jeg skrev innledningsvis at jeg hadde litt nerver før jeg lanserte den nye nettbutikken, men jeg er veldig overrasket over alle hyggelige tilbakemeldinger, og setter stor pris på det :)

  Det kom en del bestillinger i dag også, og alt er pakket og levert på Posten, så jeg håper å leve opp til "rask levering".
   

  Motorhome

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  26.06.2018
  Innlegg
  1.044
  Antall liker
  655
  Sted
  Sunndalsøra
  Synes disse DSD USB DA-konvertere med både analog og digitale utganger er av interesse. For de som forsatt også bruker Laptopp for streaming ;) Må finne ut om analog og digital utgang kan kjøres helt adskilt( ikke samtidig). Jeg bruker en Stello U3 nå som et mellomledd til den gamle DAC'n uten USB inngang. Denne Stello har da også en AES(balansert) Enkelte har kuttet ut denne typen. EC har ikke det lengre på de nye EMC-1 CD spillerne.
   
  X

  X186841

  Guest
  Topping skulle utvikla ein matchande streamer å plugge i D90! 😊

  Mvh Arild
  Hekt på en Raspberry med Ropieee programvare så har du støtte for Spotify connect, DLNA og Roon.
   
  Sist redigert av en moderator:

  Fluefiskeren

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  02.11.2004
  Innlegg
  1.100
  Antall liker
  960
  Sted
  Kristiansand
  Gratla med nettbutikk! Dette er jo kule greier! Kommer nok til å teste noe av dette etter hvert. Blir også spennende å følge med på hvilke andre produkter som kommer i sortimentet.
   

  Naturlig

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  211
  Antall liker
  249
  Sted
  Vestfold
  Gratulerer mye med Topping produktene og ikke minst ny nettbutikk i HFS :). Lykke til.
  Temaet integrasjon Topping DAC med streaming løsninger kan være et tema å informere om. Roon ready hadde vært kjærkomment og et tema som importøren kan ta opp med produsenten?
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Gratulerer mye med Topping produktene og ikke minst ny nettbutikk i HFS :). Lykke til.
  Temaet integrasjon Topping DAC med streaming løsninger kan være et tema å informere om. Roon ready hadde vært kjærkomment og et tema som importøren kan ta opp med produsenten?
  Jeg skal høre med Topping angående Roon. Strengt tatt så betyr ikke Roon Ready så veldig mye for en d/a konverter hvis en vet at den fungerer med Roon.
   

  E. Largo

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  11.02.2007
  Innlegg
  6.578
  Antall liker
  9.776
  Sted
  Disco Volante
  Torget vurderinger
  2
  Gratulerer med nettbutikk og spennende produkter.
  Jeg skulle dog ønske at Topping spanderte på seg flere innganger i dac'ene sine.
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Gratulerer med nettbutikk og spennende produkter.
  Jeg skulle dog ønske at Topping spanderte på seg flere innganger i dac'ene sine.
  På de rimeligste modellene er det ikke så mange innganger, men oppover i serien har de jo de fleste innganger, og er det noen innganger du savner?
   
  X

  X186841

  Guest
  Gratulerer mye med Topping produktene og ikke minst ny nettbutikk i HFS :). Lykke til.
  Temaet integrasjon Topping DAC med streaming løsninger kan være et tema å informere om. Roon ready hadde vært kjærkomment og et tema som importøren kan ta opp med produsenten?
  En DAC blir ikke ROON ready, den kan bli tested, men det spiller null rolle.
  "
  Roon Ready device
  Roon Ready network devices have Roon’s streaming technology built in, and are certified by Roon Labs to provide the highest level of quality and performance in network streaming. "
   

  E. Largo

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  11.02.2007
  Innlegg
  6.578
  Antall liker
  9.776
  Sted
  Disco Volante
  Torget vurderinger
  2
  Det er ikke utvalget men mengden av coax og optisk det skorter på.
  Det som skal koples til er TV, Streamer, CD og Blu-ray ++.
   

  Naturlig

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  211
  Antall liker
  249
  Sted
  Vestfold
  En DAC blir ikke ROON ready, den kan bli tested, men det spiller null rolle.
  "
  Roon Ready device
  Roon Ready network devices have Roon’s streaming technology built in, and are certified by Roon Labs to provide the highest level of quality and performance in network streaming. "
  Topping DACer har ikke wifi eller Ethernet kabel kobling. For å bli synlig som Roon sone må vel DACn ha nettkobling om jeg ikke har misforstått? Å koble til en Raspberry boks blir noe søl.
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Jeg ser at jeg må sette opp en tydelig forklaring på hva Topping har og ikke har, og jeg registrerer alle kommentarer :)
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Det har også kommet spørsmål om hvorfor en ikke er logget inn automatisk når en går inn i Nettbutikken, og jeg ser at enkelte kanskje forventer at det er felles innlogging mellom Hifisentralen Forum og Hifisentralen Nettbutikk, men det er det ikke.

  Jeg kunne enkelt å ha delt brukerdatabasen med begge sider, men jeg har valgt og ikke gjøre det av følgende årsaker:

  1. Sikkerhet
  2. Ingen hensikt å ha 31.000 brukere registrert i nettbutikken
  3. Ingen behov for å være innlogget i nettbutikken såfremt en ikke skal kjøpe noe.
  4. En trenger faktisk ikke å registrere seg for å kjøpe noe heller, men da vil en ikke ha tilgang til sine ordre og fakturakopier, så registrering anbefales ved kjøp av produkter.

  Jeg forstår at enkelte kanskje vil synes det er ok å se "Hei brukernavn" på toppen når en går inn i nettbutikken, men hvis en ikke skal kjøpe noe, så vil ikke dette gi noen ytterligere fordeler eller funksjoner.
   

  bambadoo

  Æresmedlem
  Moderator
  Ble medlem
  11.10.2002
  Innlegg
  20.613
  Antall liker
  7.599
  Sted
  Lørenskog
  Torget vurderinger
  15
  Topping DACer har ikke wifi eller Ethernet kabel kobling. For å bli synlig som Roon sone må vel DACn ha nettkobling om jeg ikke har misforstått?
  Nei, topping har ikke streamere. Bare rene dacer , dac-hodetlf forsterker og dac-preamp-hodetlf.

  Hvem vet, kanskje de kommer med rimelige streamere også som er like gode som andre dyre?

  Å koble til en Raspberry boks blir noe søl.
  Nei, ikke i mine øyne og heller ikke i mange andres øyne.
   

  DCM4EVER

  Helt fersk
  Ble medlem
  05.09.2013
  Innlegg
  18
  Antall liker
  6
  ser bare det positive med dette,vi trenger flere aktører i markedet om prisene skal holdes på et nivå så de fleste kan betale....Stå På! Thomas :)
   

  oyvjorge

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  04.05.2002
  Innlegg
  2.749
  Antall liker
  529
  Sted
  Akershus,Vestby
  Torget vurderinger
  13
  Det har også kommet spørsmål om hvorfor en ikke er logget inn automatisk når en går inn i Nettbutikken, og jeg ser at enkelte kanskje forventer at det er felles innlogging mellom Hifisentralen Forum og Hifisentralen Nettbutikk, men det er det ikke.

  Jeg kunne enkelt å ha delt brukerdatabasen med begge sider, men jeg har valgt og ikke gjøre det av følgende årsaker:

  1. Sikkerhet
  2. Ingen hensikt å ha 31.000 brukere registrert i nettbutikken
  3. Ingen behov for å være innlogget i nettbutikken såfremt en ikke skal kjøpe noe.
  4. En trenger faktisk ikke å registrere seg for å kjøpe noe heller, men da vil en ikke ha tilgang til sine ordre og fakturakopier, så registrering anbefales ved kjøp av produkter.

  Jeg forstår at enkelte kanskje vil synes det er ok å se "Hei brukernavn" på toppen når en går inn i nettbutikken, men hvis en ikke skal kjøpe noe, så vil ikke dette gi noen ytterligere fordeler eller funksjoner.
  Helt enig!
   
  • Liker
  Reaksjoner: HoJ

  Lilac1

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  17.03.2011
  Innlegg
  153
  Antall liker
  33
  Noen hodetelefonforsterkere med dac som går på USB-strøm i sortimentet, slik at jeg kan bruke det som eksternt lydkort?
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Det er ikke utvalget men mengden av coax og optisk det skorter på.
  Det som skal koples til er TV, Streamer, CD og Blu-ray ++.
  En løsning på dette problemet er å bruke en Optisk switch alà denne:

  optisk-switch.png


  Denne koster typisk kr 700-800, og den fungerer veldig greit for diverse kilder som har optisk utgang. Den støtter opptil 192Khz, og det bør jo gjøre jobben.

  Jeg vurderer om vi skal legge til noen slike type produkter til nettbutikken.
   

  Vedlegg

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Nei, denne kombinasjonen har de ikke.
  Problemet er at USB2 ikke klarer å levere mer enn 2.5 watt, og det vil ikke kunne drive en hodetelefonforsterker. Du trenger en ekstern strømforsyning. (USB3 kan levere 4,5 watt, men likevel...)
   
  Sist redigert:

  Lilac1

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  17.03.2011
  Innlegg
  153
  Antall liker
  33
  Ah, tenkte et produkt som Fiio E10k. Spiller fint på tungdrevne klokker, men lyden var ikke stort å skryte av.
   

  erk

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  1.005
  Antall liker
  1.152
  Sted
  Kolbotn
  Kult med flere leverandører av hifi! Mulig jeg oppfattes som grinete nå men personlig synes jeg det er klokt å skille enda bedre mellom et "forum" (som jeg anser som relativt uavhengig) og en nettbutikk med kommersielle interesser som selvsagt kan komme på kant med andre leverandører/butikker som bruker forumet aktivt. Jeg lurer på om alle som reklamerer her inne blir spesielt fornøyd selv om de selvfølgelig har en høflig tone en stund.
  Blir litt som at jeg bruker et rekrutteringsselskap for min konsulentvirksomhet, og så finner rekrutteringsselskapet ut at de også ønsker å selge tilsvarende konsulenttjenester med de jeg valgte å ikke ansette... da er vi kanskje ikke bestevenner lenger ;-) Eller for å si det på en annen måte: Er det nettbutikken til forumet eller forumet til nettbutikken som lanseres? Kanskje det smarteste er ingen av delene...
  Skal ikke blande meg mer opp i det selvsagt, og har ingen interesser den ene eller andre veien, men jeg tror i hvert fall at det er taktisk smart å separere nettbutikken ganske tydelig fra forumet.
   
  Sist redigert:

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Ah, tenkte et produkt som Fiio E10k. Spiller fint på tungdrevne klokker, men lyden var ikke stort å skryte av.
  Mulig jeg formulerte meg feil, men 5volt og 0.5A er ikke rare utgangspunktet for å drive en forsterker.

  Topping har følgende modell som er dac+headfi, men den har innebygget batteri som lades opp med en separat USB inngang. (Ikke tatt inn på lager ennå).

  2514601.jpg
   

  Bjørn.H

  Æresmedlem
  Moderator
  Ble medlem
  03.07.2004
  Innlegg
  22.602
  Antall liker
  5.646
  Torget vurderinger
  1
  Gratulerer med ny nettbutikk :)
   

  aam01

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  19.09.2014
  Innlegg
  3.310
  Antall liker
  1.822
  Sted
  Sandvika
  Torget vurderinger
  3
  Problemet er at USB2 ikke klarer å levere mer enn 2.5 watt, og det vil ikke kunne drive en hodetelefonforsterker. Du trenger en ekstern strømforsyning. (USB3 kan levere 4,5 watt, men likevel...)
  Det bør du fortelle til Ifi. Jeg og kona bruker våre iFi micro iDSD BL på laptops i Italia med utmerket resultat. De har ikke noe problem med å drive Sennheiser HD650 mer enn høyt nok med spenning fra USB-utgangen. Jeg sier ikke dette for å degradere Topping som vi også har og er svært fornøyd med, se innlegg #16 .
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.602
  Antall liker
  4.768
  Torget vurderinger
  0
  Det bør du fortelle til Ifi. Jeg og kona bruker våre iFi micro iDSD BL på laptops i Italia med utmerket resultat. De har ikke noe problem med å drive Sennheiser HD650 mer enn høyt nok med spenning fra USB-utgangen. Jeg sier ikke dette for å degradere Topping som vi også har , se innlegg # .
  Jeg tenkte mer i retning av at 5volt - 0.5A - 2.5 watt ikke vil være nok til å drive Topping sine hodetelefonforsterkere, og derav har de egen strømforsyning. Det er fullt mulig å lage en forsterker som drives av USB, og jeg reformulerte meg også ved å si: " 5volt og 0.5A er ikke rare utgangspunktet for å drive en forsterker ", og den påstanden er nok mer riktig.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

Høvdingen
The big chief
Administrator
Medlem siden
Antall liker
4.768
Link til alle artikler
46
Høvdingen sine annonser
Bransjenyheter
Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 3

Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 3

 • 13
Da er tredje dag over i Tyskland, og dette var første dag hvor det var åpent for vanlig publikum. Jeg skal slå sammen reportasje-trådene når jeg kommer tilbake til Norge, men har valgt holdt å...
Fortsett
Bransjenyheter
Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 2

Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 2

 • 1
Det har vært en lang fredag i Tyskland, og mellom diverse møter og samtaler med ulike fabrikanter, så fikk jeg tatt en ny dose med bilder. Jeg skal redigere og tilføre litt tekst til diverse...
Fortsett
Bransjenyheter
Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 1

Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - Dag 1

 • 2
Da er dag 1 overstått i Munchen, og det ble en lang dag. Første rapport består kun av bilder, og tekst vil bli lagt inn når jeg er tilbake. De fleste av bildene er fra første etasje i Atrium 4...
Fortsett
Bransjenyheter
Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - før messeåpning

Reportasje fra Hi-Fi Messen i Munchen 2022 - før messeåpning

 • 1
Da er det endelig duket for en ny High End Hi-Fi messe i Munchen, og pga. en lang periode med Covid, så er det nok mange hi-fi entusiaster og bransjeaktører som gleder seg til årets begivenhet...
Fortsett
Bransjenyheter
God 17 mai folkens, og følg med på dekning av High End Munchen 2022 denne uken

God 17 mai folkens, og følg med på dekning av High End Munchen 2022 denne uken

 • 2
Jeg ønsker alle våre brukere og medlemmer en riktig god 17. mai. :) Etter en lang periode med Covid så regner jeg med at årets feiring vil bli litt som en er vant med fra tidligere, og håper...
Fortsett
Bransjenyheter
Er norske Fidelity tilbake?

Er norske Fidelity tilbake?

 • 49
Det er flere som har lurt på hvor det har blitt av Knut Vadseth og Fidelity. Det er 1. april i dag, og kan dette være riktig tidspunkt å meddele at den "den gamle gjengen" er tilbake igjen? Kan...
Fortsett
Topp Bunn