Peter skrev:
Lille_Adam skrev:
1. Men hadde de estragon hos Kiwi? Neida. Vel, de får bli choron neste gang og den tiltenkte peppersausen og et lite fjell av champignon i dag.
1. Lag vanlig Toro berniaise, til slutt tilsettes ketsjup til sausen er lyse rød / rosa. Enklere blir det ikke

Og kan nesten kalles choron
2. Nei, nei, nei og atter nei!! Bernaise fra pose er noe man bør holde seg langt unna, den har fint lite med ordentlig bernaise å gjøre. Har man eddik, salt, sukker, sjarlottløk, pepper, egg, store mengder smør, litt estragon (tørket går det også) og litt stekesaft fra biffene og evt litt worchestiresaus er det en overkommelig sak å lage bernaise selv. Etter å ha laget ordentlig bernaise kommer du aldri til å spise den sausen fra pose.
3. Av alle posesauser som finnes, så er muligens bernaise den verste.
4. Dog bør ethvert møblert hjem ha en ordentlig barbeque-saus stående. Gjerne en av de ordentlige amerikanske, de koster ikke mye, holder en evighet og er veldig lett å ta frem om man skal ha seg en kjapp biff.