9/11 conspiracy

roffe

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
3.677
Antall liker
6
Har du lest den selv, Ivar? Denne artikkelen tar kun for seg noen svært få punkter i videoen. Også jeg er skeptisk til fantasifull fortolkning av svært kornete bilder på lang avstand. Det gjelder både "klumpen" på undersiden av flyene som kræsjet i WTC, men OGSÅ de 5 offisielle enkeltbildene fra ett overvåkningskamera ved Pentagon som overhodet ikke viser noe fly. Det var mange flere overvåkningskameraer i aksjon rundt Pentagon, men ALLE tapene ble beslaglagt av FBI og siden har "ingen" sett dem...

Den påpeker også noen andre punkter som svakt begrunnet, men tilbyr ikke noen gode alternative forklaringer. I tillegg mener også forfatteren at det ER noe i konspirasjonsteoriene, men at det ikke har noe med flyene å gjøre. Men han støtter teorien om at WTC 1, 2 og 7 ble revet gjennom kontrollerte eksplosjoner...

Så det er faktisk nyanserte syn der ute. Dette er ikke svart-hvitt. Og Loose Change påpeker en rekke hull som fortsatt ikke er fylt i den offisielle forklaringen.
 

Ivar_Loekken

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.12.2006
Innlegg
2.486
Antall liker
2
Har du lest den selv, Ivar?  Denne artikkelen tar kun for seg noen svært få punkter i videoen.
Ja, og når forfatteren tross sine mildt sagt radikale synspunkter allikevel stiller store spørsmålstegn ved "dokumentaren", får det meg til å lure på hvor troverdig den er, og om den er gått etter i sømmene. Engasjerer jeg meg nok til å gjøre det selv? Nei.

Dette er ikke svart-hvitt.
Jo, dette synes jeg er ganske sort-hvitt. Jeg ser ingen grunn til å tvile på at angrepene ble gjennomført av muslimske terrorceller som opererte på egen hånd, finansiert og koordinert av Bin Laden og hans nettverk. Jeg ser heller ingen grunn til å tvile på selve hendelsesforløpet. Prøver man fra offentlig hold å glatte over den mangelfulle etteretningen i forkant av angrepet? Ja, selvsagt, innbyggernes tillit til det offentlig embetsverk fikk en kraftig knekk, man prøvde/prøver å redde restene. Men at regjeringen i et demokratisk og åpent land bevisst angriper eller tillater et angrep på egne, sivile borgere? Det finner jeg temmelig søkt. Og selv om den ville, hadde den aldri fått med seg embetsverket (forsvaret, etteretningen m.v. som opererer etter et fast mandat uavhengig av regjeringen). Også vår regjering har en agenda, men kommer den til å iverksette terrorangrep mot egne borgere for å få gjennomført den? Jeg tror ikke det. Det er en absurd tanke, "Regjeringen Stoltenberg planla sprenging av Oslo Plaza"...kunne tenkt meg å møtt den redaktøren som hadde plassert noe sånt på forsiden av avisen sin. Men på internett går jo alt an.

I dag er det lettere enn noen gang å dele informasjon, problemet er at det blir mer og mer propaganda/søppel skjult i dette.  Fortell en løgn ofte nok og folk vil til slutt tro på dette. (Goebbels) Enda bedre; fortell noe som er så håpløst feil at fagfolk knapt gidder å engasjere seg, ignorer de som faktisk gjør det, og gjenta løgnen igjen og igjen.  Er det motargumenter så forandre forklaringene rundt.  Gi deg aldri og du vil få mange trosfeller.

Noen av argumentene virker for legfolk som vitenskaplige.  Og det bringer meg over til neste hjertesukk.  Vitenskaplig arbeid krever redelighet og ærlighet.  Denne kreftforskeren Sundbø viser hvor sårbart dette er når kjeltringer får svindlet seg inn. Selv sin faglige  bakgrunn tålte ikke dagens lyd (ikke kvalifisert til overlege faglig, svindelen dette innebar skulle være nok alene til at han burde miste autorisasjonen).  Eller som disse konspirasjonene som krever et publikum uten nok (realfaglig) kunnskap til å avfeie dem eller med sunt bondevett ser galskapen i det.
Basert på dette ble det svært fristende å gjøre en kabeldebatt ut av det hele, men de fleste ser vel parallellene til den i overstående, så jeg lar det være.
 

Wishmaster

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.10.2002
Innlegg
4.117
Antall liker
3.236
Torget vurderinger
1
Et par spørsmål til de som støtter teorien om en kontrollert destruering av tvillingtårnene ved hjelp av eksplosiver.

1 Har dere sett hvordan det ser ut inne i en slik bygning som er rigget med eksplosiver? Alt dette, bl.a. kilometervis med ledninger, måtte i såfall ha blitt gjemt uten at noen ante ugler i mosen.

2 Hvor vanlig er det å destruere en bygning med eksplosiver ovenfra og ned, eller faktisk litt over midten og ned!?

Nå finnes det eksplosiver som kutter jern nesten som en skjærebrenner, men hva oppnår man da? Jo, den overliggende konstruksjonen faller ca 0,5 cm og blir stående der. Hvis man skulle ha brukt eksplosiver, måtte man ha brukt så kraftige ladninger at stålbjelkene hadde blitt forskøvet så mye for hverandre under eksplosjonen at de kunne falle forbi hverandre, slik at konstruksjonen kunne falle sammmen. Hvor mange stålbjelker var det? Var det ikke 190 utvendige og rundt 50 innvendige? Hvis det er riktig, tenk dere nesten 250 eksplosjoner samtidig hvorav hver enkelt er så kraftig at den forskyver bruddflatene slike at konstruksjonen kunne falle kontrollert rett ned og ikke tippe over til én side. Og dette ikke bare i én etasje, men i mange nedover (og som nevnt i et tidligere innlegg, hvordan visst de hvor høyt flyene skulle treffe?). Så vidt meg bekjent er det ingen videobevis for at dette var hendelsesforløpet. Nå har jeg sett en pil på et videoklipp som skulle "bevise" bruk av eksplosiver, i mine øyne var det et vindu som ble presset ut av enten overtykk under kolapset eller mest sansynlig presset ut pga stress under kolapset. Uansett var det bare ett vindu, vis meg hvor det tydelig er kraftige eksplosjoner rundt hele bygningen, etasje for etasje og jeg skal revurdere mitt synspunkt.
 
Y

Yannis_Krokanis

Gjest
Fy til dundas (kunne her brukt fy for faen, dra til hælvete osv.) for en solid uppercut denne hendelsen var for enkelte i USA. God taktikk og stratesji utført av presumptivt gale mennesker.
 

Wishmaster

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.10.2002
Innlegg
4.117
Antall liker
3.236
Torget vurderinger
1
Et lite tillegg.

Den høyeste bygningen som er revet med eksplosiver er Hudson’s Department Store på 26 etasjer (mot tvillingtårnenes 110...) og 133 meter (mot tvillingtårnenes 417!). Veldig sansynlig at de begynner med en ny teknikk (altså ovenfra og ned) på en bygning som er fire ganger høyere enn tidligere, for legge den i ruiner. ::)
 

Wortexsurfer

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.08.2004
Innlegg
105
Antall liker
0
Har også tenkt på dette i forhold til at twin towers ble sprengt ned med vilje.
EN ting som jeg derimot finner litt merkelig er Wtc nr 7, som helt uten videre grunn falt i bakken, til tross for at det fantes høyere bygninger som stod nærmere twin towers som brant mer og fikk større skader av fallende
deler av tårnene når de raste.Disse byggene står den dag idag.Dette kan jo selvfølgelig være tilfeldigheter og byggmessige årsaker til, men en skulle tro at et bygg som huset CIA,NSA og flere etteretnings og sikkerhetstjenester, samt en bunker som skulle fungere som tilfluktsrom ved slike hendelser ville tåle mer enn som så?Når en legger til at byggets eier, Larry Silverstein uttaler i et intervju på landsdekkende tv at han og brannsjefen ble enige om å "pull it" (som visstnok er et begrep brukt av folk som jobber med kontrollerte rivninger ved bruk av sprengstoff), så begynner man jo selvfølgelig å lure.
En kan si hva man vil, skeptiker eller ikke til uansett teori-noe er det som ikke stemmer med den offisielle versjonen av hendelsene 9/11.Man kan argumentere for eller imot, men når staten begynner å holde tilbake informasjon fra en befolkning som krever svar, og slik som jeg og sikkert dere ser det; fortjener å få svarene-
er det grunn til bekymring.
Dette er steinharde fakta, og uansett hva som skjedde den 9/11, om det var bin laden eller den amerikanske regjeringen som stod bak-så har hver handling og hvert valg en bakliggende motivasjon.
I månedene etter dette angrepet var det nærmest nasjonalsosialistiske tilstander i USA, og var du ikke med dem så var du imot dem.
En hel verden stilte seg bak nasjonen, og Bush hadde aldri vært så godt likt i meningsmålingene.
Hvorfor i all verden hemmeligholde informasjon fra befolkningen på dette tidspunktet?Hadde ikke bilder av en Boeing som raste inn i Pentagon vært midt i blinken?
Vi vet regjeringen sitter på videoopptak fra hendelsen,
ettersom Pentagon må sies å være et av Usa`s mest bevoktede bygg.Hvorfor i all verden ville de ikke offentliggjøre mer en 5 stillbilder fra ett overvåkningskamera, når det sikkert befant seg iallefall 15 der som hadde fått med seg hendelsen??
Det er jo ingen som kan benekte at i månedene etter dette fant sted var det jo ingenting annet å se på tv enn de to flyene som small inn i twin towers.
Om og om igjen i hver eneste nyhetssending de påfølgende månedene kunna man se det.
Det er iallefall ikke for å skåne innbyggerne for det smertelige synet, det kan man si med 100% sikkerhet.
Så hvorfor?Det er spørsmål som dette som sier meg personlig at noe ikke er helt som det skal være- konspirasjonsteoretiker eller ikke.
Ha ei god helg alle på forumet!
mvh, Jan V.
 

Paal_Iksom

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.07.2003
Innlegg
790
Antall liker
6
Når en legger til at byggets eier, Larry Silverstein uttaler i et intervju på landsdekkende tv at han og brannsjefen ble enige om å "pull it" (som visstnok er et begrep brukt av folk som jobber med kontrollerte rivninger ved bruk av sprengstoff), så begynner man jo selvfølgelig å lure.
Poenget er nettopp sjargong. Hverken Silverstein eller brannmennene var rivningsarbeidere. "Pull it" er derimot brannmannsjargong for å trekke seg ut.
"Pull it" forekommer i sladdede filmer, men det er likevel ingen som trekker pornoindustrien inn i denne konspirasjonen?
 

Wortexsurfer

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.08.2004
Innlegg
105
Antall liker
0
Ja, det er enten eller-mange ting som kan sees i mange foskjellige sammenhenger, man må nesten bare velge hva man tror på-akkurat som at noen tror på allah, noen på hare krishna og jeg personlig på ringnes ;)
Men hvordan man velger å tolke Larry Silversteins utsagn forklarer likevel ikke hvordan den bygningen kollapset.Jeg har jobbet endel i anleggsbransjen og at en brann kunne kollapset et bygg med de ståldragerne
er bare ikke mulig.Stålkonstruksjonen i det bygget hadde holdt om du hadde brent opp alt inventaret 10 ganger på rad.Det er snakk om solide dragere på minst 60x90, og i dette bygget er det ikke snakk om noe slags form for drivstoff som katalysator for brannen heller, så når mannen sier "and the decision was made to pull it, and that was what we did" ser jeg ikke for meg at dette er tilfellet heller.
Jeg må legge til at jeg ligger et sted midt i mellom etter å ha sett på materialet som foreligger-mange selvmotsigelser i begge leire, som kanskje er ytterpunkter av hva man kan velge å tro på.
På den ene siden har man den offentlige versjonen som på ingen måte kan sies å ha sammenheng med hva som skjedde, eller de faktiske hendelser.
På den andre siden har man hang til å la alle hendelser bero på tanken om at mørkere makter i den amerikanske regjering står bak, noe som følgelig ikke kan være tilfellet.
Men en regjering som har tre forskjellig etteretningsbyrå, som er verdens største produsent av våpen, som er det landet i verden som profitterer mest av konflikter som finner sted idag, som er det landet med flest masseødeleggelsesvåpen, samtidig som de sier at INGEN andre skal være i besittelse av eller inneha det samme-
hva gjør de folka som styrer det landet så j.....a mye bedre enn andre?du finner diktatorer og løgnere i alle verdens land gjennom hele historien, og mennesker har en tendens til ikke å se det i annet enn retroperspektiv (tyskland er et godt eksempel), så hvorfor skal USA være noe bedre?er det 100% umulig at det finnes sorte får i den amerikanske regjering siden de i motsetning til andre land er flink til å markedsføre seg som "de gode"?
Folk har trodd blindt på den sannheten de får servert i flere tusen år, fra avlatsbrev til "I did not have sexual relations with that woman", så hvorfor skal ikke uttrykket "historien gjentar seg" komme til rette også i 2006?Eller 2001 for den saks skyld?
 

Bjørn.H

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
03.07.2004
Innlegg
23.927
Antall liker
8.237
Torget vurderinger
1
Tsunamien fant aldri sted. Det var bare et forsøk på å få max U-hjelp gjennom å bruke undervannsras her og der....
 

Ivar_Loekken

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.12.2006
Innlegg
2.486
Antall liker
2
Man kan argumentere for eller imot, men når staten begynner å holde tilbake informasjon fra en befolkning som krever svar, og slik som jeg og sikkert dere ser det; fortjener å få svarene-er det grunn til bekymring.
Befolkningen krever ikke flere svar, 99.99% av befolkningen har ingen problemer med den offisielle forklaringen av hendelsesforløpet. Konspirasjonsteoretikerne er en liten gruppe science-fiction-fans, prominente på internett, som tror at verden styres av Illuminati og Frimurerlosjen. Man overdriver sterkt betydningen av disse konspirasjonsteoriene her, for de aller aller fleste er det et ikke-tema.

hva gjør de folka som styrer det landet så j.....a mye bedre enn andre?du finner diktatorer og løgnere i alle verdens land gjennom hele historien, og mennesker har en tendens til ikke å se det i annet enn retroperspektiv (tyskland er et godt eksempel), så hvorfor skal USA være noe bedre?er det 100% umulig at det finnes sorte får i den amerikanske regjering siden de i motsetning til andre land er flink til å markedsføre seg som "de gode"?
Amerikanske politikere er neppe "bedre" eller mer sannferdige enn andre, men jeg ser heller ingen grunn til anta at de er verre enn andre sammenlignbare regjeringer, som den tyske, franske, britiske eller for den del norske. Selvsagt foregår det mye tvilsomt i politikken, feks var lokaliseringen av hovedflyplassen til Gardermoen og behandlingen av Jan Wiborg et saksforløp med mye grums (hele Opseths periode som samferdselsminister var preget av mye grums), men det er et laaaangt sprang fra slike ting, eller å prøve å dekke over en presidents sidesprang, til å bevisst iverksette et massivt angrep på sivile mål i eget land.

Videre er ikke etteretningen en politisk organisasjon, CIA arbeider etter et mandat om å ivareta nasjonal sikkerhet, ikke interessene til et bestemt politisk parti eller en fraksjon innad i dette. CIA gjør sin jobb uavhengig av om regjeringen er konservativ eller liberal, republikansk eller demokratisk. De har flere hundre tusen ansatte, med politisk tilhørighet helt fra ytterste høyre til ytterste venstre, de aller fleste vanlige folk som oss som sitter på kontoret fra 9 til 5 og ellers er hjemme med familien. En slik konspirasjon ville skapt så mye dissens både i CIA og forsvaret at man aldri kunne gjennomført den. Halvparten ville løpt til pressen lenge før planen hadde blitt vedtatt.
 

Wortexsurfer

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.08.2004
Innlegg
105
Antall liker
0
Befolkningen krever ikke flere svar, 99.99% av befolkningen har ingen problemer med den offisielle forklaringen av hendelsesforløpet. Konspirasjonsteoretikerne er en liten gruppe science-fiction-fans, prominente på internett, som tror at verden styres av Illuminati og Frimurerlosjen. Man overdriver sterkt betydningen av disse konspirasjonsteoriene her, for de aller aller fleste er det et ikke-tema.

Du tar nok feil der, folk krever svar-meningsmålinger forteller at nærmere 50% av New Yorks befolkning
mener at regjeringen var klar over at et angrep på USA, nærmere bestemt New York var nært forestående.
Dette er grunnen til at det har blitt opprettet flere grupperinger som jobber for å få hendelsene nærmere
etterforsket.
Illuminati styrer verden ;)

Amerikanske politikere er neppe "bedre" eller mer sannferdige enn andre, men jeg ser heller ingen grunn til anta at de er verre enn andre sammenlignbare regjeringer, som den tyske, franske, britiske eller for den del norske. Selvsagt foregår det mye tvilsomt i politikken, feks var lokaliseringen av hovedflyplassen til Gardermoen og behandlingen av Jan Wiborg et saksforløp med mye grums (hele Opseths periode som samferdselsminister var preget av mye grums), men det er et laaaangt sprang fra slike ting, eller å prøve å dekke over en presidents sidesprang, til å bevisst iverksette et massivt angrep på sivile mål i eget land.
Jeg sier ikke de er verre, jeg sier at muligheten er til stede for at politikerne på høyeste nivå i Usa handler
ut fra en annen agenda enn den de forer resten av verden med.Man må ikke glemme at de aller fleste som profiterer personlig på krigen i Irak er høytstående
medlemmer av den amerikanske regjeringen.

Om 3000 døde amerikanere er ille, virker ganske irrelevant i forhold til ressursene og livene som går tapt daglig i midtøsten.
Og ikke engang prøv å rettferdiggjøre det med at "Saddam Hussein var en diktator og en ond mann"
Send Rambo eller et lag navy seals nedover og skyt han, ikke bomb Baghdad sønder og sammen.

Videre er ikke etteretningen en politisk organisasjon, CIA arbeider etter et mandat om å ivareta nasjonal sikkerhet, ikke interessene til et bestemt politisk parti eller en fraksjon innad i dette. CIA gjør sin jobb uavhengig av om regjeringen er konservativ eller liberal, republikansk eller demokratisk. De har flere hundre tusen ansatte, med politisk tilhørighet helt fra ytterste høyre til ytterste venstre, de aller fleste vanlige folk som oss som sitter på kontoret fra 9 til 5 og ellers er hjemme med familien. En slik konspirasjon ville skapt så mye dissens både i CIA og forsvaret at man aldri kunne gjennomført den. Halvparten ville løpt til pressen lenge før planen hadde blitt vedtatt.

Tviler på at det hadde blitt delt ut memo ;D
Hva CIA gjelder, og måten de ivaretar nasjonens sikkerhet: http://www.sfbg.com/40/11/cover_plane.html
 

Ivar_Loekken

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.12.2006
Innlegg
2.486
Antall liker
2
Du tar nok feil der, folk krever svar-meningsmålinger forteller at nærmere 50% av New Yorks befolkning mener at regjeringen var klar over at et angrep på USA, nærmere bestemt New York var nært forestående.
Nå blander du kortene. Det har blitt stilt store spørsmålstegn ved etteretningen og håndteringen av terroristrelatert informasjon i forkant av angrepet. George Tenet og James Pavitt måtte gå av i etterkant. Imidlertid er dette noe helt annet enn å spekulere i om selve hendelsesforløpet var arrangert, eller at amerikanske myndigheter stod bak angrepet. Det er to vidt forskjellige ting, sistnevnte er det stort sett noen få trekkies på internett som spekulerer i.

Det den amerikanske opinionen først og fremst stiller spørsmålstegn ved er hvorfor man ikke slo på terroristene før angrepene, siden signalene var der, istedet for å vente til etterpå. Grunnen til dette er naturlig nok politikk. Bl.a. hadde den europeiske venstresiden aldri godtatt et unilateralt angrep mot mål i midtøsten før 9/11. Selv med aldri så mye etteretning som antydet en forestående terroraksjon, så ville både USAs allierte, FN og landets egen befolkning betraktet et slik forkjøpsangrep som forkastelig. Dette er selvsagt et dilemma CIA og politikerne i Washington må ta i betraktning, og de valgte å vente. Så slo Bin Laden og hans menn til, de verste spådommer ble virkelighet. At de da i ettertid anklages for unnfallenhet er naturlig. Og det er dette halvparten av den amerikanske opinionen beskylder regjeringen, både den sittende og den forrige, forsvaret og CIA for. Unnfallenhet. Ikke konspirasjoner, ikke angrep mot eget folk, men unnfallenhet. Dette er en alvorlig beskyldning, en alvorlig knekk for tilliten til CIA og forsvaret, men det har ingenting med konspirasjonsteoriene på nettet å gjøre.

Illuminati styrer verden.
De og marsboerne, samt McDonald's, Bohemian Grove og Kaptein Kirk.

Om 3000 døde amerikanere er ille, virker ganske irrelevant i forhold til ressursene og livene som går tapt daglig i midtøsten.
Og ikke engang prøv å rettferdiggjøre det med at "Saddam Hussein var en diktator og en ond mann"
De som dreper sivile i midtøsten er stort sett fanatiske islamister, selvmordsbombere og hellige krigere. De samme som har angrepet sivile i Israel, Madrid, London og New York. Det kan ikke rettferdiggjøres. Klarer man å knekke disse og stable et stabilt og vestlig-vennlig styre på bena i Irak og Afganistan, mener jeg derimot at invasjonene i høyeste grad har blitt rettferdiggjort. Og selv om den norske venstresiden blindet av sitt USA-hat ikke ser det, så mener faktisk flertallet av den Irakiske befolkningen det samme.

Hva CIA gjelder, og måten de ivaretar nasjonens sikkerhet: http://www.sfbg.com/40/11/cover_plane.html
Når man står ovenfor folk som med eget liv som innsats vil angripe sivile mål og drepe så mange uskyldige som overhodet mulig, så må man trå litt utenfor vanlig rettspraksis, det aksepterer jeg faktisk. Hvis Londonbombene eller en tilsvarende aksjon kunne blitt forhindret ved å grisebanke et medlem i en terrorcelle, så hadde jeg uten problemer godtatt det.

Videre, hvis 9/11 og de andre angrepene mot vesten egentlig bare er en konspirasjon, hvis de muslimske terroristene egentlig ikke er noen reell trussel, da skulle man vel tro at slike mottiltak var overflødige?

CIA er uansett en stor organisasjon som stort sett driver med helt andre ting enn å leke James Bond. Teknologiforskning (Directorate of Science & Technology), etteretningsstudier (The Center for the Study of Intelligence) og informasjonssanking (World Factbook etc) er av deres største avgreninger, der jobber det stort sett helt vanlige folk og utplasserte studenter. De arbeider dessuten ikke for den politiske agendaen til den sittende regjering eller enkeltpersoner i denne heller, de har et mandat som er politisk uavhengig.

The Central Intelligence Agency's primary mission is to collect, evaluate, and disseminate foreign intelligence to assist the President and senior US Government policymakers in making decisions relating to the national security. The Central Intelligence Agency does not make policy; it is an independent source of foreign intelligence information for those who do. The Central Intelligence Agency may also engage in covert action at the President's direction in accordance with applicable law.
Hva angår "covert ops" har kongressen lovfestet full oversikt over disse. Tror du kongressen, som i 2001 hadde demokratisk majoritet, ville sanksjonert et angrep mot USAs egne borgere for å fremme den politiske agendaen til de mest høyreorienterte republikanerne?

Only the President can direct the CIA to undertake a covert action. Such actions usually are recommended by the National Security Council (NSC). Covert actions are considered when the NSC judges that US foreign policy objectives may not be fully realized by normal diplomatic means and when military action is deemed to be too extreme an option. Therefore, the Agency may be directed to conduct a special activity abroad in support of foreign policy where the role of the US Government is neither apparent nor publicly acknowledged. Once tasked, the intelligence oversight committees of the Congress must be notified.

CIA er i virkeligheten ikke på langt nær så spennende og eksotisk som i "X-files" eller "Alias". De bruker ikke engang cookies. Selv hovedkvarteret deres er påfallende kjedelig; ingen katakomber eller mystiske tunneler, ingen "shoot-outs" i korridorene, ingen flyvende tallerkener, ingen rakettutskytningsbase, ingen Bat-cave; bare et vanlig kontorbygg.




Konspirasjonsteoretikerne blander virkelighet og Hollywood-fantasier på en måte som gjør at de umulig kan tas seriøst.
 

Wortexsurfer

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.08.2004
Innlegg
105
Antall liker
0
Ja, det er lettest å sette merkelapper for å diskreditere andres mening.
La oss bare si det sånn; du har din virkelighet og andre har sin.Du kan godt male et bilde av CIA som blomsterhandleren på hjørnet, og rettferdiggjøre urettferdig og umenneskelig behandling av andre mennesker som et prevantivt verktøy i krigen mot terror , men realiteten er at det ikke tjener til annet enn å eskalere konflikten som pågår mellom to forskjellige trosretninger og kulturer.
Det er ingen som sitter i maktposisjonen som har baller nok til å gjøre noen virkelige forandringer, det eneste de har vett til er å anse alt fremmed som en trussel.
De bygger opp under angsten og frykten for den ufattelig farlige verdenen vi bor i via media for å kunne rettferdiggjøre sine handlinger istedet for å faktisk gå inn for å gjøre en forandring til det bedre.Amerikansk, Afrikansk eller Norsk, det er akkurat det samme.
Eliten (de som faktisk har mulighet til å gjøre en forandring) står på talerstolen og spyr ut den samme angsten via det samme gamle mantraet: "Terrorism, Usama Bin Laden, Evil Doers, Nine-Eleven"
Ikke kom og si at du mener at det som skjer nede i Irak har sammenheng med 9/11?
Der har du ihvertfall en god hollywood-fantasi ;D
 

Ivar_Loekken

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.12.2006
Innlegg
2.486
Antall liker
2
Diskreditere en mening? Vi snakker om en faktisk hendelse og dokumentasjonen av denne her, ikke meninger.

Ellers: Du står fritt til å flagge din politiske overbevisning, men å insinuere at alle som står for en annen (i dette tilfellet konservative eller høyreradikale) er konspiratører og krigshissere er å skyte langt ut over sidelinjen. Med det gjør du deg selv skyldig i akkurat det samme som du beskylder andre for.
 

Wortexsurfer

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.08.2004
Innlegg
105
Antall liker
0
Diskreditere en mening? Vi snakker om en faktisk hendelse og dokumentasjonen av denne her, ikke meninger.

Ellers: Du står fritt til å flagge din politiske overbevisning, men å insinuere at alle som står for en annen (i dette tilfellet konservative eller høyreradikale) er konspiratører og krigshissere er å skyte langt ut over sidelinjen. Med det gjør du deg selv skyldig i akkurat det samme som du beskylder andre for.

I dette tilfellet er den distinkte forskjellen i de forskjellige leire hva man MENER skjedde den 9/11.
Noen mener det var ugler i mosen.
De som tror på den offentlige versjonen kaller dem konspirasjonsteoretikere, et negativt ladet ord.
På denne måten kan man enkelt og greit stemple den andre versjonen som rent oppspinn og bogus, uten å måtte forklare alle tingene som ikke henger sammen.

At de som sitter med makta er høyreradikale eller nazier har ingen som helst betydning.Om du er aldri så konservativ, eller helt ute på venstresida spiller ingen rolle.Jeg snakker om måten makthaverne driver butikk.
 

us3

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2006
Innlegg
236
Antall liker
0
:eek:
jeg har sett in plane site og loose change.
dette er definitivt bevis på at usa står bak 911.
iallefall når man ser alle massive hølene i de offisielle forklaringene. -og usas oppførsel og respons.
hvem hadde å hente på 11.september?? muslimer? :eek:
 
P

propaganda

Gjest
HAHAHA!!
hvordan klarer du hverdagen med blindfolds og hjernesperre? ;D
 
K

knutinh

Gjest
Tungt stoff dette. Mener herr løkken at Hans Blix er en venstre-radikaler? Mener du at Colin Powel snakket ut fra egen overbevisning når han la fram "bevisene" for at Irak hadde masse-ødeleggelses-våpen?

At relativt opplyste nordmenn, langt fram kampens hete og med tilgang på "fri" presse kan være så uenige i dette spørsmålet understreker vel hvorfor det blir krig i verden?

http://en.wikipedia.org/wiki/Iraq_and_weapons_of_mass_destruction

-k
 
P

propaganda

Gjest
En slik konspirasjon ville skapt så mye dissens både i CIA og forsvaret at man aldri kunne gjennomført den. Halvparten ville løpt til pressen lenge før planen hadde blitt vedtatt.
det er det dummeste jeg har hørt. tror du desse CIA ansatte har en annen fremtoning i usas strategi, velger en annen vei enn resten?
alt fungerer som ETT uansett om det er CIA, FBI, SECRET SERVICE.
i tilegg har slike selskaper så mange uavhengige avdelinger at bare et fåtall direkte innblandet ser den hele sammenhengen.
hvem i huleste TØR å gå frem i media isåfall?
du kan banne på de skjønner konsekvensene om de så gjorde. for ikke å snakke om å miste jobben, utsette sin familie for fare...
hvem er det som spør desse CIA ansatte om 911? kontakter media cia og spør "har du innside-informasjon? ;D når ingen spør de, har de ingen behov for å gå ut med det heller.
alt som skjedde 11.september jobbet i FORDEL for usa som makt.
har du hørt om Manhatten prosjektet osv?? historien er FULL av konspirasjoner.
når du sier CIA ikke kunne holde noe slikt hemmelig, har du i det hele tatt undersøkt om alle gjør det?
http://www.911truth.org/article.php?story=20060122125115945

du og affa NEKTER og se de faktiske bevisene. utrolig tragisk når du absolutt må diskutere. prater bare rundt grøten..
 
A

Affa

Gjest
det er det dummeste jeg har hørt. tror du desse CIA ansatte har en annen fremtoning i usas strategi, velger en annen vei enn resten?
alt fungerer som ETT uansett om det er CIA, FBI, SECRET SERVICE.
i tilegg har slike selskaper så mange uavhengige avdelinger at bare et fåtall direkte innblandet ser den hele sammenhengen.
hvem i huleste TØR å gå frem i media isåfall?
du kan banne på de skjønner konsekvensene om de så gjorde. for ikke å snakke om å miste jobben, utsette sin familie for fare...
hvem er det som spør desse CIA ansatte om 911? kontakter media cia og spør "har du innside-informasjon? ;D når ingen spør de, har de ingen behov for å gå ut med det heller.
alt som skjedde 11.september jobbet i FORDEL for usa som makt.
har du hørt om Manhatten prosjektet osv?? historien er FULL av konspirasjoner.
når du sier CIA ikke kunne holde noe slikt hemmelig, har du i det hele tatt undersøkt om alle gjør det?
http://www.911truth.org/article.php?story=20060122125115945

du og affa NEKTER og se de faktiske bevisene. utrolig tragisk når du absolutt må diskutere. prater bare rundt grøten..
Da vi er utstyrt med så rasjonelle og klarsynte hjerner som du bare kan drømme om og i tillegg besitter en kunnskap og logisk bedømmelseskraft langt over din fatteevne hever vi oss over dette vissvasset du knuger deg til der nede i dette "kunnskapsløshetens dalføre" du befinner deg
 

Raven8

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.09.2004
Innlegg
706
Antall liker
4
Da vi er utstyrt med så rasjonelle og klarsynte hjerner som du bare kan drømme om og i tillegg besitter en kunnskap og logisk bedømmelseskraft langt over din fatteevne hever vi oss over dette vissvasset du knuger deg til der nede i dette "kunnskapsløshetens dalføre" du befinner deg
Ha ha ha ha
;D
 

Honkey_Chateau

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2006
Innlegg
1.991
Antall liker
0
Problemet er, propaganda, at linkene dine er fulle av påstander, og da forutsetter jeg at du ser forskjell på "påstand" og "bevis". Dersom ikke videoene av flyene som traff også er et falsum, kan det fastslåes at det IKKE var Boeing 737 som traff det ene tårnet, slik en av linkene hevder. Det er ikke vanskelig å se forskjell på disse flytypene, bare for å ha det klart. Også enkelte B 767 er utstyrt med CFM-motorer, sånn for ordens skyld.
Det blir for mye tull fra konspirasjons-teoretikerne! Først og fremst må det skapes et motiv som holder for at en enormt stor gjeng offentlig ansatte skal velge å drepe en like stor gjeng uskyldige medborgere. Dette er så absurd at det faen meg må være sant, eller hva?
Og dette intervjuet med CIA-agenten "din" var da ikke mye verdt... han sa i grunn bare at han ikke visste en dritt. Jeg tror gjerne at myndighetene bevisst skjuler informasjon, men ikke fordi de har gjort jobben sjøl. Det er kun for å verne seg mot den sannhet at de er nær forsvarsløse i eget land. Ta ballen, propaganda, nå er'u nemlig helt ute på viddene!

Honkey!
 

akto

Overivrig entusiast
Ble medlem
12.10.2005
Innlegg
595
Antall liker
48
Sted
Akershus
Propaganda; hva med å slappe av med litt god musikk? Kan jeg få anbefale noe av Bruce Springsteen?
 

us3

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2006
Innlegg
236
Antall liker
0
alle CIA agenter avlegger èd om å holde tett rundt alle interne afærer før de får jobb.
 
P

propaganda

Gjest
ja jeg er helt på viddene.

syns det er fantastisk utrolig at dere fortsatt henger med den offisielle forklaringen etter alt dette nå, dere kan umulig ha studert særlig av hva jeg har fremlagt.

noen enkle fakta om 11.september som alle vet:
4 jumbojeter lurte NORAD trill rundt i timesvis. militæret reagerte ikke som de pleide de andre 100 gangene i året de sender opp jetfly -innen 5min.
etter et katastrofalt angrep på 2 av verdens største bygninger presterer fortsatt ikke militæret å forsvare usa når fly nummer 3 på utrolig vis penetrerer nervesenteret for landets forsvar.
angrepet på de første 2 bygningene skaper en brann så enorm at begge skyskraperene kollapser. for første gang i historien -fire engineering magazine.
bygning nummer 3 som ikke ble truffet av noe fly eller noe som helst kollapser også. en tilfeldighet selvsagt.
ved enkel matematikk viser det seg at desse 3 bygningene på mystisk vis faller sammen i fritt fall uten noen motstand. -200.000tonn stål og 330.000kubikkmeter betong pulveriserte øyeblikkelig.
usa invaderer så midtøsten - dreper over 100.000, installerer baser og oljeledninger som følge av dette helt etter vilje...og quoter om "terror" på tv til uendelig tid. -som tydelig ikke gjør annet enn å hjelpe usa i de pengene og verdensherredømme de er ute etter.
 

us3

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2006
Innlegg
236
Antall liker
0
ja jeg er helt på viddene.

syns det er fantastisk utrolig at dere fortsatt henger med den offisielle forklaringen etter alt dette nå, dere kan umulig ha studert særlig av hva jeg har fremlagt.

noen enkle fakta om 11.september som alle vet:
4 jumbojeter lurte NORAD trill rundt i timesvis. militæret reagerte ikke som de pleide de andre 100 gangene i året de sender opp jetfly -innen 5min.
etter et katastrofalt angrep på 2 av verdens største bygninger presterer fortsatt ikke militæret å forsvare usa når fly nummer 3 på utrolig vis penetrerer nervesenteret for landets forsvar.
angrepet på de første 2 bygningene skaper en brann så enorm at begge skyskraperene kollapser. for første gang i historien -fire engineering magazine.
bygning nummer 3 som ikke ble truffet av noe fly eller noe som helst kollapser også. en tilfeldighet selvsagt.
ved enkel matematikk viser det seg at desse 3 bygningene på mystisk vis faller sammen i fritt fall uten noen motstand. -200.000tonn stål og 330.000kubikkmeter betong pulveriserte øyeblikkelig.
usa invaderer så midtøsten - dreper over 100.000, installerer baser og oljeledninger som følge av dette helt etter vilje...og quoter om "terror" på tv til uendelig tid. -som tydelig ikke gjør annet enn å hjelpe usa i de pengene og verdensherredømme de er ute etter.
du glemte jo å nevne at Larry Silverstein.eiger av wtc7 kom med innrømmelse på tv ikke lenge etter. hvor han bokstavelig sier at han i sammerbeid med "brannvesenet" bombet ned sin egen bygning.
men dette er da bare en påstand ;D
slike ting er udugelig i en rettsal ;D ;D
 

Thror

Medlem
Ble medlem
06.10.2003
Innlegg
33
Antall liker
3
Man må ikke tro på alt man leser på diverse internettsider.
einis???
Litt om bygning 7:


WTC 7 Collapse
CLAIM: Seven hours after the two towers fell, the 47-story WTC 7 collapsed. According to 911review.org: "The video clearly shows that it was not a collapse subsequent to a fire, but rather a controlled demolition: amongst the Internet investigators, the jury is in on this one."

FACT: Many conspiracy theorists point to FEMA's preliminary report, which said there was relatively light damage to WTC 7 prior to its collapse. With the benefit of more time and resources, NIST researchers now support the working hypothesis that WTC 7 was far more compromised by falling debris than the FEMA report indicated. "The most important thing we found was that there was, in fact, physical damage to the south face of building 7," NIST's Sunder tells PM. "On about a third of the face to the center and to the bottom--approximately 10 stories--about 25 percent of the depth of the building was scooped out." NIST also discovered previously undocumented damage to WTC 7's upper stories and its southwest corner.

NIST investigators believe a combination of intense fire and severe structural damage contributed to the collapse, though assigning the exact proportion requires more research. But NIST's analysis suggests the fall of WTC 7 was an example of "progressive collapse," a process in which the failure of parts of a structure ultimately creates strains that cause the entire building to come down. Videos of the fall of WTC 7 show cracks, or "kinks," in the building's facade just before the two penthouses disappeared into the structure, one after the other. The entire building fell in on itself, with the slumping east side of the structure pulling down the west side in a diagonal collapse.

According to NIST, there was one primary reason for the building's failure: In an unusual design, the columns near the visible kinks were carrying exceptionally large loads, roughly 2000 sq. ft. of floor area for each floor. "What our preliminary analysis has shown is that if you take out just one column on one of the lower floors," Sunder notes, "it could cause a vertical progression of collapse so that the entire section comes down."

There are two other possible contributing factors still under investigation: First, trusses on the fifth and seventh floors were designed to transfer loads from one set of columns to another. With columns on the south face apparently damaged, high stresses would likely have been communicated to columns on the building's other faces, thereby exceeding their load-bearing capacities.

Second, a fifth-floor fire burned for up to 7 hours. "There was no firefighting in WTC 7," Sunder says. Investigators believe the fire was fed by tanks of diesel fuel that many tenants used to run emergency generators. Most tanks throughout the building were fairly small, but a generator on the fifth floor was connected to a large tank in the basement via a pressurized line. Says Sunder: "Our current working hypothesis is that this pressurized line was supplying fuel [to the fire] for a long period of time."

WTC 7 might have withstood the physical damage it received, or the fire that burned for hours, but those combined factors--along with the building's unusual construction--were enough to set off the chain-reaction collapse.
Anbefaler følgende link:
http://www.popularmechanics.com/science/defense/1227842.html?page=1&c=y
 

Ivar_Loekken

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.12.2006
Innlegg
2.486
Antall liker
2
Noe mange åpenbart tror er at angrepene 9/11 bidro til å fremme Bush sin utenrikspolitikk. Dette er langt fra sannheten, angrepene medførte et totalt paradigmeskifte i hans utenrikspolitikk. Før angrepene mot USA var Bush sin utenrikspolitikk mer enn noe fundert i at amerikanerne skulle trekke seg ut, at verdens urolige regioner fikk håndtere sine problemer på egen hånd. Følgende er løftet fra en debatt i presidentvalgkampen i 2000, det er postet i en annen tråd, men tåler gjentagelse. Bush sin opprinnelige utenrikspolitikk ble knust og lagt død den dagen Al Quaida angrep.


BUSH: "I would take the use of force very seriously. I would be guarded in my approach. I don't think we can be all things to all people in the world. I think we've got to be very careful when we commit our troops.

The vice president and I have a disagreement about the use of troops. He believes in nation-building. I would be very careful about using our troops as nation builders.

(...)

We're having trouble meeting recruiting goals. We met the goals this year, but in the previous years, we have not met recruiting goals. Some of our troops are not well-equipped. I believe we're overextended in too many places..."


GORE: "Let me tell you what I'll do. First of all, I want to make it clear: Our military is the strongest, best-trained, best- equipped, best-lead fighting force in the world and in the history of the world. Nobody should have any doubt about that, least of all our adversaries or potential adversaries.

I -- if you entrust me with the presidency, I will do whatever is necessary in order to make sure our forces stay the strongest in the world.

In fact, in my 10-year budget proposal, I have set aside more than twice as much for this purpose as Governor Bush has in his proposal.

Now, I think we should be reluctant to get involved in someplace, in a foreign country. But, if our national security is at stake, if we have allies, if we've tried every other course, if we're sure military action will succeed, and if the costs are proportionate to the benefits, we should get involved.

Now, just because we don't want to get involved everywhere doesn't mean we should back off anywhere it comes up. "


BUSH: "They said we could, even though we're the strongest military, that if we don't do something quickly, we don't have a clearer vision of the military, if we don't stop extending our troops all around the world in nation-building missions, then we're going to have a serious problem coming down the road. And I'm going to prevent that.

I want to rebuild our military to keep the peace. I want to have a strong hand when it comes to -- when it comes to the United States and world affairs. I don't want to try to put our troops in all places at all times. I don't want to be the world's policeman..."
 
K

knutinh

Gjest
Samtidig stod vel Bush veldig svakt politisk før katastrofen, slik at han ikke hadde makt til å gjennomføre noen eventuell agenda?

Men dette temaet blir for far-fetched. Når presidenten ikke greier å gjennomføre et lite innbrudd (watergate) uten at noen lekker, så vil et stunt som dette buklande før gjennomføring...

-k
 

Honkey_Chateau

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2006
Innlegg
1.991
Antall liker
0
ja jeg er helt på viddene.

syns det er fantastisk utrolig at dere fortsatt henger med den offisielle forklaringen etter alt dette nå, dere kan umulig ha studert særlig av hva jeg har fremlagt.

noen enkle fakta om 11.september som alle vet:
4 jumbojeter lurte NORAD trill rundt i timesvis. militæret reagerte ikke som de pleide de andre 100 gangene i året de sender opp jetfly -innen 5min.
etter et katastrofalt angrep på 2 av verdens største bygninger presterer fortsatt ikke militæret å forsvare usa når fly nummer 3 på utrolig vis penetrerer nervesenteret for landets forsvar.
angrepet på de første 2 bygningene skaper en brann så enorm at begge skyskraperene kollapser. for første gang i historien -fire engineering magazine.
bygning nummer 3 som ikke ble truffet av noe fly eller noe som helst kollapser også. en tilfeldighet selvsagt.
ved enkel matematikk viser det seg at desse 3 bygningene på mystisk vis faller sammen i fritt fall uten noen motstand. -200.000tonn stål og 330.000kubikkmeter betong pulveriserte øyeblikkelig.
usa invaderer så midtøsten - dreper over 100.000, installerer baser og oljeledninger som følge av dette helt etter vilje...og quoter om "terror" på tv til uendelig tid. -som tydelig ikke gjør annet enn å hjelpe usa i de pengene og verdensherredømme de er ute etter.
Plis, kompis, kan du være så snill å ta poenget her? Jeg trur altså IKKE på den offisielle forklaringen. På den annen side er konspi-gutta MINST like fulle av feil, (Jumbo-jet er forøvrig spesifikt Boeing 747, så kutt ut å blande inn enda flere flytyper, når har'u snart vært gjennom hele rekka med Boeinger her!)
Jeg trur ganske enkelt tåkelegginga fra myndighetspersoner har et helt annet utgangspunkt, om du hadde giddi å lese det jeg har skrivi, så viller'u kunnet se at det finnes andre og minst like palusible forklaringer på bullshitet fra det vhite hus.

Honkey
 

us3

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2006
Innlegg
236
Antall liker
0
cia og konspirasjoner:
cia er avslørt helt siden starten av 80tallet som verdens største narkotikalanger, og produserer kokain for over 200 milliarder i året -for å støtte usas økonomi.
dette er ikke noe å diskutere. det var mye i media før. michael rupert som jobbet som narc i lapd skriver en del om det her: www.fromthewilderness.com
før dere selvsagt påstår dette er pisspreik ....hvem er så jævli dum og tror at all etterretning i hele verden jobber imot narkotika. likevel har de ikke klart å stoppe desse simple baronene som har sine trygge paradis velkjente plasser.
industrien er større enn noen gang.
viste dere også at narkotikaeksport fra midtøsten økte med 40% etter 11.september?!
 

Honkey_Chateau

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2006
Innlegg
1.991
Antall liker
0
Jeg har lest påstandene dine, us3. Undebyggelse krever noe mer enn det du viser til her.
-Hvor finner du godt dokumentert statistikk på narko-eksport fra midtøsten?
-Hvem er det som a) brått økte sitt narko forbruk med så anseelige mengder, og hvorfor, eller b) hvor tapte narkolangerne markedsandeler, og hvorfor?
-Kan det være at narkoeksporten økte som følge av riktig tid for innhøsting, og at dette er et årvisst fenomen?

Honkey
 
K

knutinh

Gjest
cia og konspirasjoner:
cia er avslørt helt siden starten av 80tallet som verdens største narkotikalanger, og produserer kokain for over 200 milliarder i året -for å støtte usas økonomi.
dette er ikke noe å diskutere. det var mye i media før. michael rupert som jobbet som narc i lapd skriver en del om det her: www.fromthewilderness.com
før dere selvsagt påstår dette er pisspreik ....hvem er så jævli dum og tror at all etterretning i hele verden jobber imot narkotika. likevel har de ikke klart å stoppe desse simple baronene som har sine trygge paradis velkjente plasser.
industrien er større enn noen gang.
viste dere også at narkotikaeksport fra midtøsten økte med 40% etter 11.september?!
Du er veldig sikker i din sak. I forhold til at dette i sin natur må være fryktelig vanskelig å bevise (eller motbevise).

-k
 
Topp Bunn