Side 1 av 106 1231151101 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 2110
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Jeg er halvveis i en oppgradering av anlegget, som faktisk har vært relativt statisk siden 1991.

  Jeg har lagt meg litt mer på "mid fi"-linja enn mange her, tror jeg. Ikke slik å forstå at jeg ikke synes det låter bra, (for det gjør jeg,) men jeg har dessverre ikke mulighet til å spandere et lite lands BNP på anlegget, og prøver å kjøpe "fornuftig".

  Min hifi-historikk er kort og grei å beskrive, for selv om interessen har vært der hele tiden, har det ikke blitt så hyppige oppdateringer som det som ser ut til å være vanlig.

  Jeg fikk "stereoanlegg" til 13-årsdagen min i 1987. Et "minirack" fra gamle Aktuell Elektriske på Greåker. Ikke akkurat noe som vekket hifi-interessen, men jeg hadde det moro med det, og kjøpte hardrock-plater over en lav sko. Litt senere kjøpte jeg en Philips CD-380 (utrolig at jeg husker modellbetegnelsen på den enda) cd-spiller, siden det da var CD-plater som gjaldt.

  Steget inn i "hi-fi" hjalp (selvsagt) Solberg HiFi meg med, da han solgte meg en Rotel RA-820 integrert forsterker i 1988-1989. En fantastisk liten sak som jeg angrer på at jeg ikke tok vare på. Spilte først på de ikke akkurat fantastiske høyttalerne fra Aktuell-racket, men fikk snart tak i noe "bedre". (Veeel...) Et par brukte Dantax fra en kollega fra sommer-/helgejobben. Den gang syntes jeg dette sammen med den irriterende smale (Midi-bredde for å passe med det gamle racket) CD-spilleren, spilte suverent. Å, ja: Jeg hadde arvet foreldrenes Technics platespiller for å kunne spille alle LP-platene jeg hadde samlet på meg til da. Tror jeg fikk meg en ny CD-spiller her et sted også, med skikkelig 42cm bredde.

  Med ekstrajobb og null sans for økonomi og sparing, samt eldre venner med kule NAD-anlegg, gikk det som det måtte gå. Sommeren 1991 ble fader'n forespurt om transport til og fra Grensen og Hi-Fi Klubben. Hadde jo vært "medlem" og fått klubbavisa i posten lenge allerede da. Skulle jo være "verst", og dermed ble en NAD 3400 PE integrert forsterker innkjøpt. Denne skulle vare temmelig lenge hos meg.

  Det som derimot ikke varte lenge etter at NAD-en kom inn på gutterommet, var Dantax-høyttalerne. Metallica's Black Album hadde akkurat kommet ut, og ble det første NAD-en fikk spille. Det låt jo fett, og volumet ble skrudd litt opp. ....Og forsvant. Dermed var Dantax-ene historie. Ca. 10 sekunder varte de med ny forsterker.

  Etter en kort spareperiode der jeg lånte høyttalerne fra fadern's gamle Sølvsuper, fikk jeg skyss med ham til Grensen nok en gang, og de den gang enorme Dali 700-ene mine ble handlet inn. De skulle også komme til å bli hos meg en god stund.

  Etter dette skjedde det ikke så veldig mye på en lang stund. Byttet CD-spiller et par ganger, kjøpte en brukt NAD-tuner og kjøpte så min første DVD-spiller i 1999. Siden den ganske gode NAD 5000 cd-spilleren begynte å skrante, fikk Philips DVD-750'en gjøre tjeneste som CD-spiller også. (Noe den førstegenerasjons DVD-spilleren var ganske shabby til.) ...Platespilleren (og alle LP-ene) forsvant en gang i denne perioden.

  I 2001 ble Philips DVD-spilleren erstattet av en NAD T532, som igjen i 2002 fikk assistanse av en Marantz CD6000 KI Signature for CD-avspilling. Sistnevnte var veldig god.

  Så: Nylig fikk jeg for meg at det var på HØY tid å oppgradere anlegget litt. Først kjøpte jeg en Abrahamsen V6.0 DAC omtrent på impuls. (I alle fall til meg å være. Jeg hadde googlet en god del først.) Det viste seg å være et godt kjøp.

  Jeg visste at NAD-en (som var med meg enda) sitt svakeste punkt var en litt grumsete forforsterker, og dermed ble en Abrahamsen V3.0UP forforsterker handlet inn. Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg fikk koblet den opp mot NAD-ens effekttrinn. SÅ rent trodde jeg ikke det skulle bli. Eller, rettere sagt; Så grumsete hadde jeg ikke forventet at lyden hadde vært før. Herregud så mye godlyd jeg hadde gått glipp av. (Neida. jeg har spilt og kost meg masse med det gamle anlegget mitt, jeg. ...men likevel!)

  Et lite skår i gleden var at Marantz CD-spilleren ikke ville bli helt enig med Abrahamsen V3 om hva signalene fra fjernkontrollen skulle bety, så Marantz måtte ut, og inntil videre har NAD T532 fått tilbake oppgaven som CD-spiller. (Eller, rettere sagt drivverk.)

  Så ble Abrahamsen V4.0UP effektforsterker innkjøpt, og da løsnet det skikkelig. Dette var noe ganske annet! Tight og ren bass, som likevel har masse punch og pondus. Klar og fin mellomtone med plenty trøkk, samt en flott og oppløst, detaljert diskant. Sånn står anlegget nå, og jeg har det moro og koser meg fælt med musikk om dagen.

  Anlegget er koblet sammen med "fornuftige" kabler. Klotz coax og Toslink digitalkabler, hjemmeloddete balanserte signalkabler med komponenter fra Belden og Neutrik, samt høyttalerkabel fra Kina av merket Bona. Godt nok.

  En Abrahamsen V4.0 til er på inngående, samt en ny CD-spiller. ...Eller aller helst et dedikert drivverk.

  Dali 700-ene fra 1991 er fremdeles i tjeneste, og selv om de er gamle og kanskje i en lavere klasse enn anlegget begynner å tre inn i nå, synes jeg de gjør jobben med bravur. Faktisk kan jeg ikke sette fingeren på noe jeg synes de gjør galt. Her spiller det flott, og det svinger skikkelig. Jeg har det veldig moro med musikk akkurat nå.
  Imidlertid foreligger det planer om å oppgradere høyttalerne også. Jeg kan bare ikke ha det så travelt med det. Jeg må si jeg har høye forhåpninger til å oppgradere anlegget med mer moderne og "bedre" høyttalere også, for jeg har fått opptil flere "bekymringsmeldinger" om at de "eldgamle" høyttalerne mine er en flaskehals for resten av utstyret, og at det har skjedd SÅ mye på høyttalerfronten de siste 20 årene at jeg nærmest er slem mot anlegget som bruker de gamle Dali-ene.

  Som sagt synes jeg det spiller flott her nå, og tar dette med en klype salt. HVIS det å bytte til en bedre høyttaler innenfor budsjettet mitt kan forbedre lyden bare i nærheten av det forsterkersettet gjorde, kommer det til å bli reneste julaften her nede i kjellerstua hver eneste gang jeg spiller en plate. :-) ...Så jeg har som sagt skyhøye forhåpninger. (...Om ikke akkurat "forventninger").

  Dette er status så langt. Nå skal jeg bare kose meg og ha det gøy med musikk fremover. Det har det dessverre blitt alt for lite av de siste årene, men nå blir det andre boller igjen!


  Bilder? Meh... Ikke noe spesielt å se her. Kanskje når jeg er "ferdig".

 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,814
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Artig lesning, dette!

  Det du skriver, bekrefter på mange måter at musikkglede ikke nødvendigvis er avhengig av at man har det dyreste og råeste anlegget. På den annen side indikerer du ganske tydelig at de siste oppgraderingene gir deg smak av et nivå hvor mye vil ha mer. Et tveegget sverd: Du KAN oppleve at kvaliteten på musikkanlegget gir deg følelsen av at platene dine blir som nye, og at du får mer ut av den musikken du har - men du kan også riskere at du er på gli i retning av flere oppgraderinger.

  For øvrig har jeg gode erfaringer med å koble topp elektronikk til ganske ordinære høyttalere. En overkill som fungerer bra stort sett bestandig. Derimot har jeg ikke like gode erfaringer med det omvendte. Gode høyttalere sammen med dårlig elektronikk gir ikke den samme synergien. Så fortsett med de gamle DALI'ene dine, du - så slenge du synes at det låter bra.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  Artig lesning, dette!
  Det var godt. Takker.

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  Det du skriver, bekrefter på mange måter at musikkglede ikke nødvendigvis er avhengig av at man har det dyreste og råeste anlegget.
  Ja, jeg håper da virkelig at det stemmer. Hvis ikke kunne jeg jo bare kaste bilstereo, iPod, stue-anlegg, PC-oppsettet samt Tivoli-radioen på kontoret.

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  På den annen side indikerer du ganske tydelig at de siste oppgraderingene gir deg smak av et nivå hvor mye vil ha mer.
  Ja, det er klart. Men jeg håper jeg når et nivå snart der forbedring/pris-kurven begynner å flate ut.

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  Et tveegget sverd: Du KAN oppleve at kvaliteten på musikkanlegget gir deg følelsen av at platene dine blir som nye, og at du får mer ut av den musikken du har
  Jeg er der nå, og det er ganske moro.

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  - men du kan også riskere at du er på gli i retning av flere oppgraderinger.
  Joda. Jeg er ikke fremmed for å kaste penger på hobbyene mine. Det er bare hifi-hobbyen som har ligget i dvalemodus/startgropa ganske lenge.

  Sitat Sitat fra Ulf-B
  For øvrig har jeg gode erfaringer med å koble topp elektronikk til ganske ordinære høyttalere. En overkill som fungerer bra stort sett bestandig. Derimot har jeg ikke like gode erfaringer med det omvendte. Gode høyttalere sammen med dårlig elektronikk gir ikke den samme synergien. Så fortsett med de gamle DALI'ene dine, du - så slenge du synes at det låter bra.
  De får bli en stund til, så får vi bare se hva som skjer etter hvert. Jeg har mange tanker i hodet om eventuelle etterfølgere, men som sagt kan det ikke bli noen oppgradering akkurat der på kort sikt.

  Takk for hyggelig tilbakemelding.

 4. #4
  Hifi Freak lassemann's Avatar
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Fredrikstad
  Innlegg
  2,500
  Tagget i
  4 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Se der ja Da kom tråden.. Veldig artig lesning

  mvh
  lassemann
  Quicksilver Mid Mono rørmonoblokker
  Audio Research CD3MKII
  DPA Studio Line Vacuum Tube Preamplifier m/DIY RIAA
  DPA Classic 211 PSE rørmonoblokker
  Nottingham Analogue Spacedeck med Ace Space arm og Miyajima Wasa picup
  Marantz NA6005 streamer
  ProAcloner 2.95

 5. #5
  Hifi Freak Haavard's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Lena
  Innlegg
  6,563
  Tagget i
  4 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Jeg ville ha bygget egne høyttalere om jeg skulle oppgradert
  Artig lesning, men hvorfor toslink til dac?
  Er ikke det det samme som lyskabel, coax er vel det foretrukne i hifikretser sies det.

  Håvard

  Esoteric x03se Sacd & Veridian Utopia dac
  Thor Audio into First watt b4
  Heart DoubleBeat 300b monoblokker
  Mark Levinson
  Great Plains Audio 414a, 288a, 802a
  Lakrissnorer fra Kimber & hjemmestrikket sølv

  Hornalliansen

 6. #6
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Artig lesing

  Da er det vel bare å vente på noen bilder

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 7. #7
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Haavard
  Jeg ville ha bygget egne høyttalere om jeg skulle oppgradert
  Tanken har streifet meg

  Artig lesning, men hvorfor toslink til dac?
  Fordi jeg har flere digitale kilder enn coax-innganger på DAC-en. (I alle fall når jeg får et nytt dedikert CD-drivverk.)

  Er ikke det det samme som lyskabel, coax er vel det foretrukne i hifikretser sies det.
  Tja. Derom er det vel delte meninger. Dessuten er det ofte en bonus at en fiberoptisk kabel samtidig fungerer som et galvanisk skille mellom komponentene.

 8. #8
  Hifi Freak Loevhagen's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  L -> her <- H
  Innlegg
  5,354
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Dazed's mid-fi

  Kjekt å lese innledningen, da dette sammenfaller mye med hva jeg selv har erfart med en del utstyr. Sitter nå med Klipsch på Abrahamsen, og jeg fatter ikke hvorfor dyrere elektronikk ikke spiller like bra. :P Så Abrahamsen på Klipsch blir noe jeg beholder. Burde vært en Fidelitytest på den kombinasjonen...

  Tips: Stikk innom en lokal el. sjappe og napp med deg strømledning (PN 6 mm2) og koble dette direkte mellom V4.0UP og høyttalerterminalene uten spader / bananplugger. Lytt.

  Ser frem til fortsettelsen i tråden din.

  Men, hey ... bilder er obligatorisk.


  I enden av regnbuen http://loevhagen.blogspot.com/

 9. #9
  Hifi Freak Baard's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  1,726
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Dazed
  ......samt en ny CD-spiller. ...Eller aller helst et dedikert drivverk.
  Hei, kan jeg få spørre om noe.
  Har du vurdert noen form for PC eller streaming som drivverk/transport?

  Grunnen til at jeg taster innpå tråden din er at, i mid-fi segmentet, så er det ikke mye slår kombinasjon NAS og Logitech Touch verken på pris, funksjonalitet eller kvalitet. Du trenger en PC for å sette det opp, men etter det så spiller NAS/Touch mot din DAC.

  Det må jo være morro å kunne ha anledning til å ha nedlasting som kilde til ny musikk samt få tilgang til på hig-rez materiale 24/96 fra: Linn, Naim, B&W etc..
  Rør for fan...

 10. #10
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Baard
  Hei, kan jeg få spørre om noe.
  Shoot!

  Sitat Sitat fra Baard
  Har du vurdert noen form for PC eller streaming som drivverk/transport?
  Klart. Jeg har ført opp Squeezebox Touch på ønskelista kona fikk før julehandelen. En mini-PC er planlagt å kjøpe inn etter hvert, for TV-serier og sikkert musikkavspilling også. Har jo en usb-port klar på DAC-en og allting. (Jada, klart jeg kan ha både CD-spiller og PC somkilder. Da slipper jeg å rippe alt på en gang.)

  Sitat Sitat fra Baard
  Grunnen til at jeg taster innpå tråden din er at, i mid-fi segmentet, så er det ikke mye slår kombinasjon NAS og Logitech Touch hverken på pris, funksjonalitet og ikke minst kvalitet. Du trenger en PC for å sette det opp, men etter det så spiller NAS/Touch mot din DAC.
  Tenkt tanken, som sagt, men tar en ting om gangen. Et NAS med speiling kan være kjekt å ha til digitalfotoene mine også.

  Sitat Sitat fra Baard
  Det må jo være morro å begynne med nedlasting som kilde til ny musikk og i tillegg få tilgang til på hig-rez materiale 24/96 fra: Linn, Naim, B&W etc..
  Spiller faktisk en del fra PC-en gjennom en Abrahamsen A-Dac og et par små aktive monitorer for nærfeltslytting allerede, og snart er hodetelefonforsterkeren min også ferdig, så da blir det enda mer PC-musikk.

 11. #11
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Aug 2008
  Innlegg
  10,212
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Haavard
  Jeg ville ha bygget egne høyttalere om jeg skulle oppgradert
  Artig lesning, men hvorfor toslink til dac?
  Er ikke det det samme som lyskabel, coax er vel det foretrukne i hifikretser sies det.

  Håvard
  Toslink er ofte det beste og enkleste, fungerer godt selv til hi-rez og gir galvanisk skille.

  Er jo enkelte i hifi kretser som bruker rca terminert coax, stort dårligere løsning finnes ikke.

 12. #12
  Hifi Freak Baard's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  1,726
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Dazed
  Jeg har ført opp Squeezebox Touch på ønskelista kona fikk før julehandelen.
  Flott - håper du har en snill kone. Du kommer ikke til å angre på anskaffelse av Touch.

  http://stereophile.com/computeraudio..._music_player/

  Conclusion
  By now you'll little doubt of my enthusiasm for the Logitech Squeezebox Touch. Streaming music from the Internet is great for an unlimited supply of background music, but high-definition downloads can be brought to your stereo system by the Touch. with ease and excellent sound. How you connect the Touch is up to you—its analog outputs are more than serviceable, even for HD, and its digital outputs into your choice of DAC or processor are better than CD ever was. The Touch's USB output was a surprise, and offered remarkable performance. And a rising tide of modifications offers the promise of further improvements.

  Store ord i bold her, men understreker vel egentlig at dette er en fiks liten sak.

  Rør for fan...

 13. #13
  Hifi Freak Destiny's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  2,223
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Veldig godt skrevet innlegg på tråden din Dazed Du har absolutt skrivekunnskapene i orden

  Har forresten en squeezebox touch i yankene selv, men har forstått det slik at det ikke er en plug and play, men må innstaleres med programvare på pc

  Destiny..
  Denon AVR-X 3300W - Marantz SA 15 S2 LE - Rega P3 - Graham Slee Era V/PSU1-Dynaudio Exite X 34 -Linn Phonokabel- QED signature - Chord Oddesey 2.-- Audioquest Nghtowll - Beyerdynamic DT 1770 Pro - Schiit asgaard 2 .

 14. #14
  Hifi Freak Baard's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  1,726
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Anonym
  Toslink er ofte det beste og enkleste, fungerer godt selv til hi-rez og gir galvanisk skille.

  Er jo enkelte i hifi kretser som bruker rca terminert coax, stort dårligere løsning finnes ikke.
  Tja, når det gjelder SPDIF over Toslink eller RCA så har mitt valg alltid vært RCA kabel. Fordi jeg liker det slik :-)
  Hvorvidt det ene er signifikant dårligere/bedre enn det andre kan sikkert føre til mange morsomme utledninger her inne.

  Det kan være gunstig med et galvanisk skille i enkelte tilfeller, men der PC er en komponent i signalkjeden vil RF være den største synderen. RF sprer seg like godt i luft som over kabel. Tilstrekkelig avstand mellom PC og resten av komponentene er vel så viktig.
  Rør for fan...

 15. #15
  Hifi Freak Baard's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  1,726
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Destiny
  Har forresten en squeezebox touch i yankene selv, men har forstått det slik at det ikke er en plug and play, men må innstaleres med programvare på pc

  Destiny..
  Det er riktig, det er en liten terskel. Men ikke større enn at hvis man er fortrolig med å innstallere øvrige programmer på PC så går dette helt greit. Også har du jo oss her inne
  Rør for fan...

 16. #16
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Destiny
  Veldig godt skrevet innlegg på tråden din Dazed Du har absolutt skrivekunnskapene i orden
  Takk.

  Sitat Sitat fra Destiny
  Har forresten en squeezebox touch i yankene selv, men har forstått det slik at det ikke er en plug and play, men må innstaleres med programvare på pc

  Destiny..
  Jo. Squeezeserver må vel kjøre på en PC (evt. i form av et NAS) på lokalnettet. I alle fall hvis du vil spille noe annet enn internettradio.

 17. #17
  Hifi Freak Destiny's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  2,223
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Baard
  Sitat Sitat fra Destiny
  Har forresten en squeezebox touch i yankene selv, men har forstått det slik at det ikke er en plug and play, men må innstaleres med programvare på pc

  Destiny..
  Det er riktig, det er en liten terskel. Men ikke større enn at hvis man er fortrolig med å innstallere øvrige programmer på PC så går dette helt greit. Også har du jo oss her inne
  Ja det er helt klart mange hjelpsomme på sentralen og det er jo veldig bra

  Får se om det ikke havner en squeezbox touch her til året.

  Destiny..

  Denon AVR-X 3300W - Marantz SA 15 S2 LE - Rega P3 - Graham Slee Era V/PSU1-Dynaudio Exite X 34 -Linn Phonokabel- QED signature - Chord Oddesey 2.-- Audioquest Nghtowll - Beyerdynamic DT 1770 Pro - Schiit asgaard 2 .

 18. #18
  Hifi Freak Ketil's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  2,023
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Nå ligger det jo et par PSB Synchrony One ute på bruktbørsen til 20k. Burde kanskje passe oppsettet ditt bra.
  Bryston BDP-2, PS Audio DirectStream DAC, PS Audio BHK pre, PS Audio BHK 250 effekt, Monitor Audio Platinum 200 II, PS Audio P15 Power plant, Perfectwave AC12 strømkabler, Chord Sarum Tuned Aray IC, Chord Sarum Super Aray USB, Shunyata Anaconda HT kabler.

 19. #19
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,949
  Tagget i
  6 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Ketil
  Nå ligger det jo et par PSB Synchrony One ute på bruktbørsen til 20k. Burde kanskje passe oppsettet ditt bra.


  Har du smuglest i høyttalertråden min, nå?

  Den er blant høyttalerne jeg har på lista for prøvelytting. Aberet med den er at den har 4 Ohm nominell impedanse, ogimpedanse ned mot 2,7 Ohm (?) ved enkelte frekvenser. Jeg er litt skeptisk til såpass lavimpedante høyttalere siden jeg har tenkt å kjøre med to brokoblede Abrahamsen V4. Dessuten er det foreløpig ingen midler å bruke på høyttalere, så jeg får ta det etter hvert.

  Takk for tipset likevel.

 20. #20
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2006
  Innlegg
  1,224
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dazed's mid-fi

  Sitat Sitat fra Dazed
  Sitat Sitat fra Destiny
  Veldig godt skrevet innlegg på tråden din Dazed &#160; Du har absolutt skrivekunnskapene i orden
  Takk.
  Sitat Sitat fra Destiny
  Har forresten en squeezebox touch i yankene selv, men har forstått det slik at det ikke er en plug and play, men må innstaleres med programvare på pc
  Destiny..
  Jo. Squeezeserver må vel kjøre på en PC (evt. i form av et NAS) på lokalnettet. I alle fall hvis du vil spille noe annet enn internettradio.
  Faktisk ikke, Touch har en liten innebygd server så den kan kjøre uten noe annet enn lydfiler tilkoblet via internett eller USB/SD kort.
  De eldre squeezeboxvariantene må ha squeezeboxserver på en PC eller NAS. Skal du kjøre Inguz må du ha en server PC med litt krefter.

  Edit; Oppklart uklarhet ang. avspilling av filer fra nettverk.

Side 1 av 106 1231151101 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed