Nylig innhold av Vidar P

 1. Vidar P

  Beogram TX-2 - Verdt å beholde?

  Jeg solgte akkurat en fabrikkny (factory sealed) TX2 med MMC5R idag for 4.000,- og det var minutter etter at jeg la den for salg. .. bare for å gi en idé om at disse er ettertraktede.
 2. Vidar P

  Forsterkere Tips til integrert forsterker med liten varmeutvikling?

  Takk for hyggelige kommentarer mine herrer! Jeg kan vanskelig se at SN1 er utdatert... selv 70-talls Naim-bokser type chrome bumper og også de senere 80-/90-talls olive-boksene er jo i aller høyeste grad swingende rundtom. Da SN2 kom ble dac'en tatt vekk, til fordel for en noe mer spisset...
 3. Vidar P

  Forsterkere Tips til integrert forsterker med liten varmeutvikling?

  Naim Nait eller SuperNait. Ren klasse B. Her er min SuperNait, som står i lukket skap.
 4. Vidar P

  Audio Technica Pickup., contra Ortofon.

  Tror du klarer deg lenge med AT33EV. Jeg brukte den i flere år i et "millionoppsett" med fullrigget LP12, Naim 500-serie amps og KEF 207/2 uten at den fremsto som noe svakt ledd. Selv sammenliknet med 10 ganger så dyre pu'er låt den helt tilfredsstillende. Ja kort og godt supert.
 5. Vidar P

  Audio Technica Pickup., contra Ortofon.

  Har både AT33EV og OC9/III og 33 er rikere, varmere og fyldigere hos meg. Uten å være for lite innsiktsfull, langt derifra. Egentlig rett og slett en mer "likanes" pu. Men annen spiller da, Linn LP12/Naim Aro. Resten av pu'ene kjenner jeg ikke.
 6. Vidar P

  iLe - ilevitable

  Gentlemen... behold and enjoy; årets suverene Grammy-vinner på alle nivåer, ikke minst moralsk, en innertier for de av oss som synes det begynner bli lenge siden Lhasa sin fantastiske La Llorona. iLe - Web Oficial
 7. Vidar P

  Dvoraks cellokonsert

  Enig med Impulse... Barenboim om man skal ha bare en... men begge er gode, og Barbirolli gir litt av Elgar-schwungen...! Janos Starker er vel ellers way-to-go med denne konserten?!
 8. Vidar P

  Retipping av Dynavector pu. Hvor får man gjort det?

  Det stemmer at den er gått bare omlag 100t. Den har imidlertid en liten skjevhet i nålefanen... så alle de nevnt over bør kunne reparere det om det behøvs.
 9. Vidar P

  Gode råd om ny pick-up?

  Kjøp i vei den som vil, jeg skal ikke ha den lengre.
 10. Vidar P

  Gode råd om ny pick-up?

  Må ha bedre arm. Men om du får min 100-timers DV XV-1S til 10k (nypris rundt 50k) så har du budsjett til superarm...! :)
 11. Vidar P

  Thin Lizzy på SVT1 kl23:20 i kveld

  Reprisen gikk søndag kl 12:00, som annonsert først, stikk i strid med det aktuelle TV-programmet for dagen... Uansett; imho var ikke det mye nytt under solen ift de dokumentarene (med engelsk språk) som ligger ute på youtube allerede. Mye samme klipp og intervjuer.
 12. Vidar P

  Thin Lizzy på SVT1 kl23:20 i kveld

  Forøvrig ligger det etpar-tre gode dokumentarer ute på youtube også... men ikke denne svenske. EDIT; nå skjønner jeg fint lite... den annonserte reprisen idag kl 12:00 på SVT1 er ikke å finne igjen i TV-programmet! Hjælp, hva er dette?
 13. Vidar P

  Thin Lizzy på SVT1 kl23:20 i kveld

  Heldigvis er det reprise nå på søndag kl 12:00 (SVT1) SVT sänder Jörgen Holmstedts dokumentärfilm ”Thin Lizzy: nu, då och för evigt” - Rocknytt
 14. Vidar P

  Klassisk; hva hører du på nå?

  Da var pinadø Goberman bestilt... og jeg gleder meg!
 15. Vidar P

  Klassisk; hva hører du på nå?

  Debussy på gammel 10-tommer...
Topp Bunn