Nylig innhold av MerlinTheMagitian

 1. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Gratulerer Millmaker! Skulle gjerne hatt tak i et sett med Doxa 8.1 signatur selv. Da den med Revelator diskanten. Men det har kommet meg for øre at Doxa er i full gang med og rafinere denne høytaleren. Prototyper er startgropa. Da blir det enda mer godlyd fra den kanten. Som sagt Doxa 61 er...
 2. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Doxa for fullt i de sosiale medier. Herlig! :)
 3. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Doxa 74 er en kanongod forsterker til prisen! Utvilsomt! Hva er da 61? En sinnsyk god forsterker helt urelatert til pris! Den er en musikalsk drøm som flere bør få hørt. Her er det en dynamikk, åpenhet og fylde som jeg sjelden om aldri har hørt! Den er i enkle termer helt rå!!!
 4. MerlinTheMagitian

  Cardas Audios venner

  Noen som har erfaringer med Cardas Clear? Sett i forhold til Golden reference... Store forbedringer?
 5. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  For de som er nyskjerrige på Doxa 61. Så kan jeg etter en uke konstatere følgende. Det er den beste forsterkeren Doxa noen gang har laget. Det er den beste forsterkeren jeg noen gang har eid og testet. Slik jeg ser det så er det her en forsterker som mange andre produsenter kommer til og oppleve...
 6. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Det som finnes av spesifikasjoner er at DOXA 74 er på 70 watt og DOXA 61 er på 35 watt. Men selv om DOXA 61 er halvparten så kraftfull i antall watt så er den i formidlingen av musikken mye mer kraftfull en DOXA 74.
 7. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Så du har også bestillt! Det er bare og glede seg som et lite barn som gleder seg til julaften! Den er vanvittig bra!
 8. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Det ble en formidabel helg! Doxa 61 er helt rå!!! Skal kose meg mer med lyden i fra den før jeg kommer med mer tekstuelle lytteinntrykk. Den beste forsterkeren jeg noen gang har eid! I korte trekk! Formidabel!!!
 9. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Det er vanskelig og si noe konkret om det da jeg ikke har noe spesiell erfaring med JBL. Men at det er trøkk ja takk i dem er sikkert. Da spesielt i 61 som har en fylde i bassen som er få forunt. Uansett det er noe du så absolutt burde teste!
 10. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Det blir en formidabel kveld og helg med mye god lyd!
 11. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Da er den koblet opp! ;D
 12. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Da ankom Doxa 61 posten! Skal plukkes opp senere idag og umiddelbare inntrykk formidles i løpet av kort tid! :) HiFi glede!!!
 13. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Og da er Doxa 61 sendt fra Kristiansand. Gjett om jeg ser frem til det!
 14. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  Da vil jeg ønske alle Doxa's venner en vidunderlig musikalsk og gledelig jul! Og et fantastisk godt nyttår med Doxa 61 i sikte på nyåret!!! :)
 15. MerlinTheMagitian

  Doxa boxenes venner

  I sist uke ble Doxa 61 bestillt. Lauvland sin sammenligning av forskjellene mellom 74 og 61 er følgende: 74 er som et knakende godt nikon kamera med "standard" oppløsning. 61 er som en Hasselblad mellomformat oppløsning til sammenligning. Og for de som har sett forskjellen på bildene på de to...
Topp Bunn