Nylig innhold av hifigal

 1. Luxman 5M21 poweramp

  Det legendariske Luxman 5M21 Laboratory Reference series effekttrinnet fra 1977 med råkule VU metere selges. 2X100W, Sjekk innmaten på siste bilde. Her kan du skaffe deg highend vintage anlegg i toppklasse.
 2. Conrad Johnson Premier 14 rørpre - selges eller byttes i McIntosh pre

  Conrad Johnson Premier 14 selges (eller byttes i McIntosh pre)Ssagnomsust og kritikerrost forforsterker i toppklasse. Med rå byggekvalitet bla. fjæropphengt rørprint for å minimere vibrasjoner!!! - , ville kostet en formue å lage i dag. Den siste pre fra CJ med den klassiske CJ rør lyden til å...
 3. H

  Naim

  Takker så mye Stover, det var et nyttig tips- Da ringte jeg Multirom , de sa at det var ingen som reparerte NAIM streamere i Norge, men at den måtte sendes til fabrikk i England, så jeg skal få et tilbud på det - behjelpelig og hyggelig importør :)
 4. H

  Naim

  Hei, jeg har en NDX, med feilkode 35: Fault 35 DSPDAC Reg15(W) Fail , har kontaktet naim support og fått beskjed om å finne et verksted, - noen som vet hvilke verksteder i Norge som er gode på disse NAIM streamerne? - på retailer listen fra Naim kom det opp hummer og kanari.
 5. H

  Forsøk på en verdig måte å muliggjøre beskrivelsen av Jerrys og Mikaels sjenanse

  For et anlegg og for et bilde!!! - Hvilken CJ er det jeg ser konturene av da? :)
 6. H

  Når bare 12" eller større er nok. Tråden for JBL fans.

  Tenåringsanlegg Et slikt anlegg bør alle 14 åringer ha eller hva? Jeg ville kappet fingeren for et slikt anlegg når jeg var 14 og satt og siklet på JBL brosjyren med tom lommebok. - kombinert med Tidal HIFI over chromecast audio låter det fett. Heldige er de barna som har hifigale foreldre :)
 7. H

  Når bare 12" eller større er nok. Tråden for JBL fans.

  15000,- for 4430, ja da var det en som virkelig gjorde et kjempekjøp. :) Generellt tror jeg de gamle JBL perlene har vært underpriset, 43 serien ser ut til å ha fått et prisløft, men det er fortsatt mulig å få 44 serien gunstig og der er jo bra for oss entusiaster :)
 8. H

  Når bare 12" eller større er nok. Tråden for JBL fans.

  4425 Kjempemulighet : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78896608
 9. H

  CJ`s venner

  Det blir jo ikke stort bedre enn dette Impulse :)
 10. H

  CJ`s venner

  Lekre saker!
 11. H

  Når bare 12" eller større er nok. Tråden for JBL fans.

  Vi må jo nesten snart få Jan Thomas på banen her og høre hva han mener om den usannsynlige rå synergien mellom CJ /JBL :)
 12. H

  CJ`s venner

  Grattis P11 og P12 er storslagne effektrinn fra glanstiden til CJ, vanskelig å matche det disse presterer av musikalitet og realisme i det viktige mellomtoneområdet :)
 13. H

  CJ`s venner

  Tusen hjertelig awe :)
 14. H

  CJ`s venner

  Premier 12 5751 og 6FQ7 Noen som har oppfatninger om hva som er de beste smårørene til Premier 12 er? - dvs. 5751 og 6FQ7?
 15. H

  CJ`s venner

  Har prøvd mye CJ de siste årene og P10 spiller magisk med CJ effekt fra samme tidsperiode dvs. P11 og P12, P10+P11 eller særlig P12 er musikkformidlere som det av vanskelig å slå nesten uansett prisklasse, særlig om du spiller på ht med horn i mellomtone/diskant. Har du først hørt dette i en...
Topp Bunn