Forsterkere Har Bladelius "løst klasse D problemet" ?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • M

    MusicBear

    Gjest
    Noen av dere som reflekterer over kvaliteten på dette forum - ta bare et halvt tiår tilbake...!

    Folk som har gjemt seg bak et tastatur og/eller tatt'n ut mer her enn de tør ansikt til ansikt med noen, er nesten borte.

    Tilbake engasjerte meningsutvekslinger, noen av de av en karakter så man undres om forbruker kan vel så mye som produsent.

    Uten Høvdingen, hans forum og styring av dette, så hadde dette vært like dødt som andre forum er rundt omkring... Jeg skryter stadig av han, men mener han fortjener det 110 % fordi det ikke er en selvfølge at vi har dette utrolige forum. Samtidig som han som regel får kritikk for et eller annet... Yepp; igjen heia Høvdingen
     
    A

    ANM

    Gjest
    Folk som har gjemt seg bak et tastatur og/eller tatt'n ut mer her enn de tør ansikt til ansikt med noen, er nesten borte.
    Hvem er du MusicBear? Du er en som har pepet om anonymitet før, men har en svært så intetsigende profil.
     
    M

    MusicBear

    Gjest
    Folk som har gjemt seg bak et tastatur og/eller tatt'n ut mer her enn de tør ansikt til ansikt med noen, er nesten borte.
    Hvem er du MusicBear? Du er en som har pepet om anonymitet før, men har en svært så intetsigende profil.

    Jeg ser snonym ut, noe som hovedsakelig skyldes at jeg er den i landet som hater datamaskiner & sånt mest, og en av de mest klønete til å bruke dem - derfor lite info i oppsettet.

    Men jeg er Østlending, bor på Sørlandet på 7. året nå og bygger hus rett syd for Grimstad i år. Veier dessverre 140 kg for tiden til tross for 190 cm høyde, har strl. 48 - 49 i sko og heter Bjørn Magnussen og syntes det jeg syntes var morsomst fra 10-års alderen og utover fortsatt er like morsomt selv om jeg ble født i Horten i 1958... (Snuuufs, føler meg da ikke over 40-årene visuelt sett, mens barnsligheten altså er der).

    Men du ANM, hvem er du? Jeg spør, for HVERT innlegg av deg klarer ikke øynene mine se på bildet du bruker, hvor jeg sier til meg selv; kan da ikke være slik han ser ut :)
     

    Bergfinn

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.07.2013
    Innlegg
    9.010
    Antall liker
    12.893
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    6
    Jeg mistenker ANM er en gammel skurk som har vært på HFS tidligere med annet nick.
    Etter hans ordforråd å dømme, virker han iallefall mye smartere enn det bildet gir inntrykk av.:p
    Luringen:rolleyes:
    Jeg er også litt misunnelig på de nye Dynaudio tårna du har stående.
     
    A

    ANM

    Gjest
    ANM er initialene mine og ja var medlem 600 ogetellerannet, men har vært total avholds fra audiofili i nesten 6 år. Merker jeg er ekstremt rusten, og har glemt nesten alt, men skruen løsnet litt etter at jeg tapte diskusjonen mot Snickers og D banden hans. Takker for misunnelsen!:)

    mvh
    André
     

    Kanutus

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.11.2014
    Innlegg
    2.006
    Antall liker
    780
    Sted
    Nesodden
    Nå har jeg kjeklet uten mål og mening i hele formiddag, men anser deg som voice of reason, så har et spørsmål. Hvorfor har så mange en hang til eldre tech? Klasse D er jo bevist å fungere og gir jo potensielt uovertrufne resultater, allikevel er det noe galt for mange. Lett for å kaste inn følelser og nostalgi som forklaring, men allikevel... Er det noe vi overser i søken etter det perfekte? Grunnen til at jeg spør er at jeg sitter igjen som et spørsmåltegn etter å ha levd en stund med noe så gammelmodig og utdatert som trafobuffrede transistorer. Jeg føler at jeg trekkes over til "the dark side". :( Mulig jeg kommer meg?:)
    Det får vi kalle selvinnsikt. :)

    Nei, jeg vet ikke helt. Jeg har også en Michell vinylsnurre, junior på 20 har rappet min gamle Dual CS-505, og yngstedatter på 17 fikk sannelig også Denon vinylsnurre til jul (og en NAD 3020D). Filer fra server låter bedre og er uendelig mye mer praktisk, men likevel. Vinyl skal man ha. Retro forsterkerteknologier er formodentlig en mildere form av samme tilstand.

    Det gjelder også på en del andre områder. Jeg kjører elektrisk bil til daglig, madammen også, men det er ikke aktuelt å kvitte seg med den gamle MX-5'en riktig ennå. Den lukter bensin og olje, bråker og ryker, og begynner å bli dyr å vedlikeholde, men likevel. Båt skal vi ikke engang snakke om.

    Jeg holder nok på nostalgi (eller noe som ligner veldig) som forklaring. Dessuten får jeg fnatt når folk behøver å overbevise seg selv og andre f eks om at neida, de er helt immune mot nostalgisk bias og har platespiller bare fordi vinyl låter bedre. Det gjør jo ikke det. Det er ikke nødvendig å gå veien om den bortforklaringen. Jeg ville trodd mer på en forklaring som involverte lukten av vinyl og den taktile opplevelsen av å håndtere plate og cover, eller bare å si det som det er: Fordi jeg vil.
    Min subjektive oppfatning er at det lyder bedre. 100% ærlig, ikke noe BS. Men jeg gidder bare så sjelden å sette på plater, fordi det er så uendelig mye enklere med alternativet. Likevel, jeg er 100 prosent sikker på at JEG synes lyden er bedre på vinyl! :) (Definisjonen av 'bedre' er selvfølgelig ikke så enkel å fremskaffe).
     

    Cash 63

    Æresmedlem
    Ble medlem
    14.06.2007
    Innlegg
    11.893
    Antall liker
    26.729
    Sted
    Oslo/Grebbestad
    Har levd med Chapter Audio's sine forsterkere i mange år nå og er veldigt fornøyd med deres klass D konstruksjon på alle vis! Trots att de solgt mye i Norge virker det som disse har godt under radarn før veldigt mange kanske spesiellt her inne???
    Og tyverr er det nok også ett avsluttet kapittel dessverre! før Chapter's konstruktører som hade en bakgrunn fra Chord electronic.

    Har ikke tenkt komme med noen utleggninger om hur bra den er/låter, men av alle som vært inom her, har nok aldrig noen påpekt att den har det som mange mener er lydsignatur til klass D.

    Från deres tidl hjemmeside
    Amplifier 1000W

    For over a decade, Chapter has sat at the forefront of class-D amplifier design. Technical director Duncan Shrimpton has worked on some of the world's most demanding solutions for consumer, industrial, military, aerospace and space environments. This extensive knowledge of high frequency, high power technologies has been applied to our 1000W analogue class-D amplifier design. Contrary to most class-D systems, our design is fully analogue in its nature. The control loop and feedback systems work in exactly the same way as Class-A, Class-AB or even valve amplifiers. The signal output from our amplifiers is an analogue signal.

    To all but the most sensitive measuring equipment, and an expertise to know what to look for this is an analogue amplifier. But it does not suffer the drawbacks of a traditional analogue amplifier. There is no crossover distortion. There is no high gain feed-forward network to reduce the output stage distortion as used by so many class-AB designs, giving a sluggish "handbrake on" sound that always leaves you wanting more. The Output stage is ultra linear and requires only a 2nd order feedback network in order to achieve industry acclaimed performance figures. This means that RF corruption is virtually non-existent.

    The results are simply stunning. Truly a world class reference design, doubling in power through 4-Ohms, this spectacular feat of high end engineering will take on the best that the rest of the world has to offer and win.
    __________________________________________________ _________________________________

    Amplifier 250W

    This 250W analogue class-D power amplifier is a proven, robust and reliable foundation for our power amplifier designs. Featuring zero crossover distortion associated with Class-AB amplifier designs, this fully analogue system gives a flat "in-band" distortion response regardless of level. This means that all Chapter amplifiers will retain the exact same character at their highest level as they do at their lowest. Designed with RF interference in mind, any intermodulation distortion products are vanishingly low, this amplifier combines tight punchy Class-A style bass performance with a liquid Valve like mid-range and high frequency that is unrivalled.
    Read more at http://www.hifisentralen.no/forumet...er-audio-s-venner-15.html#1DPb1kqPcfqKJX3F.99
     

    S. Lieng

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2014
    Innlegg
    1.663
    Antall liker
    850
    Til ANM sitt lange anlegg :
    De fleste har ikke noe er i nærheten av et nøytralt anlegg. Det kan riktig nok diskuteres til en viss grad hva nøytralt eller korrekt er, men en del områder er rimelig klare.

    Uavhengig av det, man kan få et anlegg med transparent klasse D til låte omtrent hvordan man vil det. Det klarer man ikke i samme grad med en forsterker som er farget.

    Farget, nøytralt, transparent....... blir ikke det aller viktigste for meg, selv om jeg hører hva jeg foretrekker ved bytte av komponenter i anlegget. Skal det spille musikk så mener jeg det må mye membran til. Gjerne lang båndiskant, evt langt bånd til mellomtone og en røys med basselementer. Selvfølgelig (mer enn) nok krefter til å holde styr på dette. Alternativt så duger det med store horn. Hadde jeg hatt nok penger så hadde jeg hatt et duganes rom og store linesource (eller horn til nød). Bruker MG 3,7 som et kompromiss, men skulle gjerne hatt et par aktive basstårn opp til rundt 150-200Hz. Tror til og med det kunne blitt bra med klasse-d til å drive basstårna
     

    Guit

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    11.09.2009
    Innlegg
    1.122
    Antall liker
    164
    Sted
    Sunndalsøra
    "Om man ser det fra et teknisk aspekt MB, kan rør faktisk utgjøre en svært presis spenningsforsterker"
    Finnes det transistorer som er like linjære som en god direkteglødet triode ?
    Riktig implementert er kraftige rørforsterkere påfallende lik gode transistor klasse AB-forsterkere. Når rørenes kvalitet som linjær forsterker blir den dominerende faktoren i en forsterker har de en tendens til å minne veldig om transistor klasse AB-forsterkere i spillestilen.

    Bipolare transistorer har en type ulinjæritet som ikke rør har. Mosfet er mer lik rør på dette området. De er også mer lik rør i det at styrepinnen er kapasitiv.
    D klasse med mosfet lyder velig bra i mine ører , da jeg etter vært begynner å få litt lytte erfaring. Når det også gjelder forsterkere i ''budsjett'' klassen, så tror jeg ikke AB blir noe dominerende alternativ. Det vil nok komme flere etter vært både fra samsung,Rotel, pioneer og onkyo med flere. mvh. Guit
     
    Sist redigert:
    A

    ANM

    Gjest
    Må nok innse at lineære forsterkere vil forsvinne helt fra bunnen og opp. Kun i vår sære verden vil alternativene eksistere.
     

    BritFi

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.11.2012
    Innlegg
    2.919
    Antall liker
    1.984
    Sted
    Tilbake i Oslo, igjen.
    Torget vurderinger
    3
    [/QUOTE]
    D klasse med mosfet lyder velig bra i mine ører , da jeg etter vært begynner å få litt lytte erfaring. Når det også gjelder forsterkere i ''budsjett'' klassen, så tror jeg ikke AB blir noe dominerende alternativ. Det vil nok komme flere etter vært både fra samsung,Rotel, pioneer og onkyo med flere. mvh. Guit[/QUOTE]

    Cyrus hiver seg på D-helvete ;)

    Cyrus One amplifier to return at "most affordable price ever" | What Hi-Fi?
     
    M

    MusicBear

    Gjest
    Cyrus One amplifier to return at "most affordable price ever" | What Hi-Fi?[/QUOTE]




    Vinneren av dette er er oss publikummere! Og når et tilstrekkelig antall produsenter har det på menyen - forutsatt at det spiller bra - må de andre komme etter for å henge med på pris. At Cyrus hiver seg på, som har klart seg med tradisjonell teknologi i sine små bokser, er et meget godt tegn på hvilken vei dette går.

    Selv digger jeg lyden av tung klasse A, men ser klart fordeler om mindre ikke varme avgivende bokser kan gjøre samme jobben.

    Se nye Volvo XC90, som med sin (kun) firesylindrede (kun) 2 liters bensinmotor får selv bilentusiaster som hatet alt under seksere på tre liter til å uttrykke; dette her er helt OK å kjøre med :)
     

    Drossel

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.05.2012
    Innlegg
    9.902
    Antall liker
    3.228
    D klasse med mosfet lyder velig bra i mine ører , da jeg etter vært begynner å få litt lytte erfaring. Når det også gjelder forsterkere i ''budsjett'' klassen, så tror jeg ikke AB blir noe dominerende alternativ. Det vil nok komme flere etter vært både fra samsung,Rotel, pioneer og onkyo med flere. mvh. Guit[/QUOTE]

    Cyrus hiver seg på D-helvete ;)

    Cyrus One amplifier to return at "most affordable price ever" | What Hi-Fi?[/QUOTE]

    ALLE klasse D benytter mosfets.
     

    Virgo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.03.2006
    Innlegg
    1.707
    Antall liker
    602
    Torget vurderinger
    10
    Man kan jo lese seg grønn om Klasse D, A/B, Klasse A og annet...men hva hjelper det hvis man faktisk aldri får hørt det man leser om?
    Ingenting.
    Jeg likte Spec, for meg hørtes det på Munchen messa ifjor veldig levende ut.
    Men også kabler, stands, høytalerne og avspillingsenheter har jo også en betydelig virkning . Men slike oppsett i rom, hva er det jeg hører egentlig? Et godt avspillingsrom, CD/LP, streamerspiller, forsterker, høytaler? Antagelig en synergi mellom alt dette, så mulig jeg kun kan avgjøre hva som er bra når jeg har mulighet til å ab teste mellom forskjellige ting.
    Audio Alchemy likte jeg godt på Tad Evolution, der sammenlignet de etterpå med med TAD sin egen effektforsterker..forskjellen var ikke veldig stor, men effektrinnet ga mer kjøtt og fyldighet i lyden.. Samt Devialets toppmodeller da, som spilte på sneglehuset.
    Men til prisen, unntatt muligens Audio Alchemy som er rimelig ift Spec og Debialets toppmodeller, bør det da også låte bra, uansett teknologi?
    Hørt på noe annet klasse D også som jeg ikke husker navnet på nå, men var uengasjerende for meg

    Men det aller beste jeg hørte var ikke klasse D, men stort sett A/B forsterkere. Mer kjøtt på kroppen, fyldighet og liv..
    Men det er min mening, klasse D er nok til prisen uten tvil gode løsninger, særlig mht det praktiske.

    Men ingenting er best heldigvis, og jeg velger å tro at kompromissløse effekttrinn kan spille fletta av klasse D under de rette match forhold...jeg sier kan, men ikke at de alltid gjør det. Jeg har til gode å oppleve det motsatte enda.
    Men skal ned igjen iår og se om jeg enda føler/ bedømmer noenlunde likt i slutten av messa.

    Jeg gir litt blaffen i hvilken teknologi som låter best, bare de gir meg det Jeg ønsker i musikken. Så langt er A/B klasse A mine favoritter, men hører jeg noe klasse D som jeg virkelig blir forelsket i, skal jeg ærlig innrømme det
     
    Sist redigert:
    H

    hifierik

    Gjest
    Ja!

    Utgansgspunkt; jeg bare nekter å tro at en kar som Mikael Bladelius lager noe som ikke låter råbra!

    Leste på Hifi , hemmabio , stort utbud hos Hifi experience om to Bladelius integrerte forsterkerutgaver av Thor og Saga med "klasse A overvåket klasse D forsterker."

    De færreste liker (fortsatt ikke) klasse D konstruksjoner. Samtidig som jeg er sikker på at kjennere av denne svenske hi-fi guruen tenker som meg; Bladelius lager bare ikke noe som er dårlig - basta!

    Har han kommet noen skritt videre med klasse D - hva tror dette forums kloke hoder?
     

    BeetleBug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.06.2009
    Innlegg
    6.437
    Antall liker
    12.549
    Sted
    Sørlandet
    Eksisterer det et klasse D problem?

    Her er en helt fersk og seriøs test av en DIY Hypex NC400:



    Sjekk måleresultatene! Her snakker vi referansenivå på absolutt alt og endelig ser det ut som om det er mulig å finne forsterkere som matcher DAC`ene på markedet:











    Conclusions

    Folks, welcome to adult amplifier world! Previous amplifiers that we tested were awful in measured performance and I was starting to think good amps are a thing of past. Fortunately Hypex NC400 amplifier modules show that very well engineered amplifiers exist in class-D configuration no less! Not only we have stellar performance here, but also get to have high efficiency and cool running amplification to boot. With nearly quarter of kilowatt of power available, there should be no issue driving even inefficient speakers to very loud levels. As it is, I can wholeheartedly recommend hypex NC 400 modules for power amplification.

    -BB-
     
    Sist redigert:

    Asbjørn

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    36.532
    Antall liker
    35.432
    Sted
    Vingulmǫrk
    Torget vurderinger
    2
    Ligner på mine, men de er dual mono med Neutrik Speakon og Powercon:
    498178d1529510305-mad-science-stereo-i-seks-kanaler-9da769b2-6a92-4cc3-88a6-29e00ea49631.jpeg


    Det er ikke så mange fler «problemer» å løse, annet enn at de blir litt dyre hvis man behøver tolv forsterkerkanaler.

    Legg merke til state-of-the-art RKUB internkabling fra Biltema. ;)
     
    Sist redigert:
    M

    MusicBear

    Gjest
    Ligner på mine, men de er dual mono med Neutrik Speakon og Powercon:
    Vis vedlegget 525779

    Det er ikke så mange fler «problemer» å løse, annet enn at de blir litt dyre hvis man behøver tolv forsterkerkanaler.
    Flotte kabinetter Asbjørn, kan jeg spørre hva du bruker disse til? Er dette siste utgave NCore?
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Til info så finnes det bare en eneste Ncore modul som er tilgjengelig for DIY - og det er NC400.

    Jeg har seks sånne monoblokker sjøl og kan vel bekrefte at lydkvaliteten er god nok for meg :)
     

    X-Cell

    Lorden av Nord!
    Moderator
    Ble medlem
    23.10.2006
    Innlegg
    10.266
    Antall liker
    9.056
    Sted
    Narvik
    Torget vurderinger
    11
    Skjønner heller ikke "problemet" med klasse d... Primare har løst det utmerket, nuprime, gato med flere..

    Problemet sitter nok mest imellom øra på folk :)
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Problemet er vel at det har hatt dårlig rykte på seg, da tidligere tiders klasse-D ikke var spesielt bra. Men det har jo skjedd veldig mye på klasse-D fronten de siste 10-15 åra.
     

    Asbjørn

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    36.532
    Antall liker
    35.432
    Sted
    Vingulmǫrk
    Torget vurderinger
    2
    Flotte kabinetter Asbjørn, kan jeg spørre hva du bruker disse til? Er dette siste utgave NCore?
    Takk! Ja, det er DIY-bygg med NC400 og SMPS600, to av hver i minste mulige kabinett som oppfyller CE-kravene til avstander etc. Kabinettene er maskinert fra 10 og 3 mm aluminium. Det som er svart er brennlakkert, det som er blankt er børstet. Låter ikke så verst heller. :)
     
    H

    hifierik

    Gjest
    Du får lägga till Bladelius på listan... :cool:

    Skjønner heller ikke "problemet" med klasse d... Primare har løst det utmerket, nuprime, gato med flere..

    Problemet sitter nok mest imellom øra på folk :)
     

    amason

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    21.11.2017
    Innlegg
    2.435
    Antall liker
    1.991
    Torget vurderinger
    8
    Hatt MBL, Gato, kii three m/ncore og har nå Devialet som vel er en form for klasse D. Holder ingenting tilbake kontra andre klasser men har vel heller et par klare fordeler
     

    Cundis

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.08.2005
    Innlegg
    2.755
    Antall liker
    489
    Sted
    Stockholm
    Utgansgspunkt; jeg bare nekter å tro at en kar som Mikael Bladelius lager noe som ikke låter råbra!

    Leste på Hifi , hemmabio , stort utbud hos Hifi experience om to Bladelius integrerte forsterkerutgaver av Thor og Saga med "klasse A overvåket klasse D forsterker."

    De færreste liker (fortsatt ikke) klasse D konstruksjoner. Samtidig som jeg er sikker på at kjennere av denne svenske hi-fi guruen tenker som meg; Bladelius lager bare ikke noe som er dårlig - basta!

    Har han kommet noen skritt videre med klasse D - hva tror dette forums kloke hoder?
    Drar fram dette spørsmålet igjen? Noen som har testa Bladelius klasse D konstruksjoner? Står her med handa på en Thor E men vet ikke om jeg tør. Vanskelig å selge igjen kanskje pga dårlig fortrolighet til Thor E blant folk. Dessuten gikk han bort fra Thor E og lanserte isteden Thor 3+. Og nå kommer Thor 4. Det er vel også en A/B konstruksjon.
     

    MakkinTosken

    En kjekkas
    Ble medlem
    21.02.2020
    Innlegg
    13.585
    Antall liker
    34.310
    Sted
    og til
    Torget vurderinger
    6
    Eg har snudd i klassekampen.....brukar no Vera med stor glede.
    Det er nok det man mener med "over the hill".

    Du startet din hifikarriere når kildene knapt klarte gjengi lyd over 12 kilosykler. Nå som du har blitt en gammel mann hører du ikke lyder over 10. 😁
     

    W.Sand

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    3.026
    Antall liker
    4.386
    Sted
    moelv
    Torget vurderinger
    2
    Men hvem har løst " klasse B" problemet mon tro ?
     

    W.Sand

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    3.026
    Antall liker
    4.386
    Sted
    moelv
    Torget vurderinger
    2
    Self-ølgelig :)
    Har en "Blameless" -amp fra Self liggende og lure som et uferdig kit.
    Min bror hadde en slik, virkelig en kruttønne av en forsterker.
     

    Zerostat

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.06.2003
    Innlegg
    4.565
    Antall liker
    1.475
    Sted
    Lillestrøm
    Torget vurderinger
    72
    Jeg har hatt 4 forskjellige klasse D i hus i forskjellige prisklasser. Alle ligner på hverandre lydmessig. Dem er alle sammen i vært fall langt fra First Watt F5 lydmessig, som jeg forøvrig har to av. F5 har noe av den mest organiske og interessante presentasjonen jeg kan tenke meg, INKLUSIVE RØR. Jeg syns det er merkelig at enkelte audiofolk ikke hører dette. Det får så være.

    For en tid tilbake satt jeg sammen 2 stk NC400/smps600 som etter anmeldelser skulle tilfredsstille meg. Dem gikk rett ut døra etter 14 dager til fordel for Rogue M180.

    Hypex-modulene er mekanisk konstruert feil. PS’et har en kjøleflens som blir meget varm, faktisk varmere en mine F5 klasse A forsterkere. Denne flensen ligger og koker kondensatorene under. Forsterkermodulene har en spole som også blir meget varm. Trenger en kjølekappe IMO. Skjønner godt at folk bruker godt ventilerte kabinetter. Klasse D er vist «kaldt» kjørende … Det må i så fall tilskrives lyden. jaja …
     

    Vedlegg

    Sist redigert:

    The Shy

    Æresmedlem
    Ble medlem
    10.04.2017
    Innlegg
    10.611
    Antall liker
    14.571
    Sted
    Langesund
    Jeg har hatt 4 forskjellige klasse D i hus i forskjellige prisklasser. Alle ligner på hverandre lydmessig. Dem er alle sammen i vært fall langt fra First Watt F5 lydmessig, som jeg forøvrig har to av. F5 har noe av den mest organiske presentasjonen jeg kan tenke meg, INKLUSIVE RØR. Jeg syns det er merkelig at audiofolk ikke hører dette. Det får så være.

    For en tid tilbake satt jeg sammen 2 stk NC400/smps600 som etter anmeldelser skulle tilfredsstille meg. Dem gikk rett ut døra etter 14 dager til fordel for Rogue M180.
    Tøffe meninger det der i rødt;)
    Kjenner da musikere som er i kontakt med ekte instrumenter timevis hver dag som synes NC400 "synger" som bare det.
     

    Zerostat

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.06.2003
    Innlegg
    4.565
    Antall liker
    1.475
    Sted
    Lillestrøm
    Torget vurderinger
    72
    Tøff påstand det der i rødt;)
    Kjenner da musikere som er i kontakt med ekte instrumenter timevis hver dag som synes NC400 "synger" som bare det.
    Musikkere er oftest mer opptatt av innholdet en selve lyden. Det er en utmerket evne.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn