Hva er vel nyttårsaften uten kalkun? 
Har for første gang bare gjester fra eget avkom, med vedheng. Kalkun Sous Vide er jo perfekt, null stress, er bare å svi fileten på panna rett før servering. Starter med saus en time før serveringen mens hvitvin står kjølig i kjelleren
Ahh, tar en kopp kaffe til



	
		
			
		
		
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
61°C i 5 timer (6t programmert, i tilfelle noen er forsinket)
	
		
			
		
		
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
								Har for første gang bare gjester fra eget avkom, med vedheng. Kalkun Sous Vide er jo perfekt, null stress, er bare å svi fileten på panna rett før servering. Starter med saus en time før serveringen mens hvitvin står kjølig i kjelleren
Ahh, tar en kopp kaffe til
61°C i 5 timer (6t programmert, i tilfelle noen er forsinket)

				

