Politikk, religion og samfunn Våkner Sverige endelig opp

WayAhead

Æresmedlem
Ble medlem
27.12.2017
Innlegg
14.625
Antall liker
3.439
Sted
Sky No Limit....
Torget vurderinger
0
Det ville vært "politisk ukorrekt" å så mye som tenke tanken for noen år siden men nå har virkeligheten innhentet de inn i en slik grad at det ikke lenger går an å pakke det bort/inn....
 

oen

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.03.2010
Innlegg
1.770
Antall liker
2.325
Sted
Portugal
For noen år siden?
Vil heller si for noen dager siden.
 

Spiralis

Æresmedlem
Ble medlem
13.03.2005
Innlegg
19.515
Antall liker
7.850
Torget vurderinger
0
Hvorfor skal Medelsvensson våkne i det hele tatt? Har en bror boende i "Smørgåslandet" og han ser ikke noen som helst problemer, hverken på kort eller lang sikt med innvandringen. Tvert i mot irriterer han seg fortsatt over at ikke Norge har tatt i mot flere syriske leger, tannleger og rakettforskere fordi det ville ha vært bra for økonomien. At syrere er noen av de vanskeligst integrerbare og minst deltagende i arbeidslivet ( Sanandaj har skrevet om det hvis noen her inne også nekter å tro på det ) vil han ikke tro på. Han har heller aldri lest noe av det Sanandaj har skrevet og vet ikke hvem han er. Vil ei heller lese noe av denne "anti invandrings rasisten!". Skal legges til at broderen har bodd i Sverige siden slutten av 60 tallet og som overlege har han bodd i et hyggelig lite samfunn der de eneste innvandrere de har sett er de som driver den lokale pizzasjappa. Og de er jo så hyggelige så! ( Og ja det er de. ) Kriminelle klaner og slikt? Propaganda fra SD!

Og hvorfor skal han da egentlig tro noe annet, mange lange år med propaganda fra MSM og politisk hold om mangfoldskulturens overlegne fordeler. SD er jo en liten gruppe som ellers ville ha gått rundt med naziflagg, men som nå "dessverre" har kommet inn i Riksdagen. Drar man skylappene langt nok ned så ser man ganske lite! Han våkner nok ikke opp før noen setter fyr på veteranbilsamlingen hans!

Men er det egentlig noe bedre her i landet? "Bråket" på Snarøya nå i helgen? Det burde vel egentlig ha forårsaket et smule opprør blandt de som bor der, men når vi komer til neste helg og "ungdommer" lager Helvete et annet sted blir Snarøya glemt og etter noe tid har vi blitt vante til slik faenskap! Og MSM vil så langt og lenge som overhodet mulig holde fast på at dette er "vanlig ungdom" og at det ikke har noe med etnisitet eller kultur å gjøre.

Hvorfor jeg tror dette har med etnisitet og kultur å gjøre? I to omganger har jeg gått på college i UK der det stort sett var elever kun fra rike oljeproduserende land. Det kostet skjorta å være elev der! Det var folk fra midtøsten og Norge og noen veldig få fra UK. Jeg vet derfor av erfaring hva det vil si å ikke bare være "negeren" på skolen, men faktisk "niggeren"! Vi som var kristne europeere ble av disse arabergutta sett på som laverestående eksitenser. Minst 3-4 nivå lavere enn en kamel!

Dette er holdninger de ikke legger igjen i flyktningeleieren de kommer fra disse våre nye landsmenn. De føler ingen takknemlighet for at de får komme hit, det er deres rettighet og vår forbannede plikt er å oppvarte dem. De er grinete hvis de ikke får enebolig og bil! Når en "13 år gammel homofil gutt" forlanger familiegjennforening med sin kone og sine barn i det øyeblikket han har fått innvilget opphold burde ringe noen klokker både her og der, men vi VIL IKKE se selv om bevisene er der rett foran øynene våre!

Jeg påstår på ingen måte at absolutt alle er slike svindlende voldskriminelle svin, men i likhet med Tyskland på 30 tallet så spillte det ingen rolle hva "moderate" tyskere mente. Det var ikke de som satte dagsorden! Det er det samme i dag, det er de ytterliggående militante islamistene som setter dagsorden og så lenge vi ikke konfroterer dem men stikker hodet i sanden og håper at dette vil gå over av seg selv blir problemet bare større. Det beste eksempelet på dagens politiske idioti er den svenske riksdagsmanne som uttalte at muslimene vil bli i flertall og hvis vi er snille med dem i dag så "kanskje" de vil akseptere oss som en minoritet i framtiden! Hellig enfold! Islam har ALDRI over tid akseptert minoriteter. De har blitt utnyttet og tynt så lenge det var lønnsomt, deretter har de blitt drept! men vi i Europa er så siviliserte at vi ikke makter å sette oss inn i at en slik voldsideologi kan eksistere i 2020!

Så "svenske forhold" vil vi nok ser mer og mer av både i Norge og i resten av EU!
 
Topp Bunn