Nespresso gir naturligvis best value for money. Men, dette er vel som med kvinner, blank og fin koster litt mer ("betydelig påkostet senere år").MaHa skrev:Så koster vel espresso"anlegget" litt mer enn en Bialetti-kanne og.
BBking skrev:Nespresso gir naturligvis best value for money. Men, dette er vel som med kvinner, blank og fin koster litt mer ("betydelig påkostet senere år").MaHa skrev:Så koster vel espresso"anlegget" litt mer enn en Bialetti-kanne og.
Helt enig. Nespresso er ikke et alternativ for en skikkelig kaffekjenner.MaHa skrev:Inntil du faktisk har smakt en kopp med ordentlig espresso, kan du ikke bare knyte igjen? Nespresso koster vel over 150 kr pr. kvartkilo kjapt beregnet? Landlord tomatsaus på Rema kan man sikkert også si er best vfm, men den blir aldri en ordentlig tomatsaus. Kryp tilbake i hullet ditt/søk plass på Blaker.
BBking skrev:Nespresso gir naturligvis best value for money. Men, dette er vel som med kvinner, blank og fin koster litt mer ("betydelig påkostet senere år").MaHa skrev:Så koster vel espresso"anlegget" litt mer enn en Bialetti-kanne og.
Enig! den er uslåeligMaHa skrev:Tazza D'Oro er ikke gode bønner, det ER bønnene. Vet det skal være ett par steder rundt om i Roma som visstnok serverer en litt bedre kopp espresso, og jeg har prøvd et par av de. Når det kommer til en usminket, god kopp espresso, så kan de gå og legge seg alle sammen. Tazza er uslåelig. Så koster vel espresso"anlegget" litt mer enn en Bialetti-kanne og.
Ser de har flere, noen spesiell å anbefale? Liker litt kraftig smakC. Alshus skrev:http://www.supremeroastworks.no/
http://www.tazzadorocoffeeshop.com/ <- De har nettbutikk Kaffen til 19,6 euro per kilo er fantastisk.
Regina dei Caffe' - Cod. 01 har kjøpt denne. Anbefales uten forbeholdSting skrev:Ser de har flere, noen spesiell å anbefale? Liker litt kraftig smakC. Alshus skrev:http://www.supremeroastworks.no/
http://www.tazzadorocoffeeshop.com/ <- De har nettbutikk Kaffen til 19,6 euro per kilo er fantastisk.
Mvh Tom
Jeg mener å ha lest at dette ikke er optimalt, da de avgir fett, som i sin tur kan være uheldig for kvernen?C. Alshus skrev:Bønnene oppbevarer man i fryseren inntil man skal kværne dem.