Noen som har erfaringer med tørking av kjøtt og grønnsaker til turbruk?
Jeg tenkte i alle fall jeg skulle putte ingridiensene i en ovn på 60grader, med døra på gløtt i 13-14 timer. Bør ikke det funke?
Bør kjøttet/grønnsakene stekes før tørkingen?
Gode forslag til matretter/turmat/krydder/tilbehør som gir mye energi, smaker godt og ikke veier for mye?
Selv har jeg alltid med meg bla parmasan, chilli, hvitløk, masse friske urter, oliven, pesto, parmaskinke mm for å "sprite" opp måltidene under ett lengre opphold på fjellet.
Lf
Jeg tenkte i alle fall jeg skulle putte ingridiensene i en ovn på 60grader, med døra på gløtt i 13-14 timer. Bør ikke det funke?
Bør kjøttet/grønnsakene stekes før tørkingen?
Gode forslag til matretter/turmat/krydder/tilbehør som gir mye energi, smaker godt og ikke veier for mye?
Selv har jeg alltid med meg bla parmasan, chilli, hvitløk, masse friske urter, oliven, pesto, parmaskinke mm for å "sprite" opp måltidene under ett lengre opphold på fjellet.
Lf