Regelmessig samling

Ble medlem
02.12.2014
Innlegg
9
Antall liker
2
Jeg er ny i Bergen og lurer på om det er etablert en gruppe/klubb I Bergen for HIFIentusiaster der man kan avtale besøk/samling, høre på musikk og prate om HIFI?
 

Proffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
7.794
Antall liker
1.115
Sted
Bæææærgen
Torget vurderinger
2
Hei.
Og velkommen til Norges eneste skikkelige by uten tippeligalag...
Ja, vi har en forsamling eller to.
Bergen Lydlaug er en relativt stor gruppe, som har en del mer eller mindre aktive medlemmer. Primært har vi basert aktiviteten på invitasjoner fra laugsmedlemmer, som arrangerer såkalte lyttekvelder, sist gang det begav seg var sist fredag, der man kunne overvære en seanse foran et mildt sagt seriøst oppsett. Det er mulig at det blir en del 2 av denne lyttekvelden. Kan formidle kontakt mellom deg og eier, dersom det er ønskelig.
Ellers foregår mye av korrespondansen pr mail, men der må man være innlemmet i maildistribusjonslisten for å delta. Dette kan ordnes gjennom at noen legger til din mailadr på distribusjonslisten. Dessverre husker jeg ikke fra frokost til lunsj når det gjelder prosedyren her, men kanskje noen andre kan forbarme seg over deg? Hører du ivarlo, SOA eller interman?
Vi har også en avdeling på fjøsboka, men det er vel ikke allverdens aktivitet der....

Der finnes også en mindre Wannabe-gruppe, a.k.a Fjellsiden lydlaug. Antallet medlemmer der kan telles på fingrene på ene hånden til en ansatt på sagbruket - men bevares, kremutstyr er de i besittelse av. Kontaktperson her på hfs kan f eks være Elektron.

Anbefaler ellers at du besøker byens hifisjapper. Der vil du nok fra tid til annen løpe på både den ene og den andre fra byens lydlaug, samt andre hifiinteresserte som kanskje ikke ennå har kjent sin besøkelsestid og blitt medlemmer i laugene.

Du får gjerne skrive, fortelle og dele bilder av eget oppsett med oss andre her på bruket.

mvh
Proffen
 

Jakob61

Medlem
Ble medlem
19.09.2010
Innlegg
23
Antall liker
1
Sted
Bergenhus
Eg har som Proffen skiver en ny kveld heme hos meg nå fredag førstkommende kl 17.30 og utover. Dersom du har mulighet til turen, er du hjertelig velkommen bare du sender en melding i forkant.
Eg bor ute ved skuteviken men dersom du er ukjent i området, er det muligens best med en Taxi.

Med hilsen.
Jakob
Sandviksbodene 2 C
Mobil 90221505
 
Topp Bunn