Qobuz high-res streaming tilgjengelig på alle Naims nyere streamere!

Som mange har fått med seg - Qobuz High-Res streaming er nå endelig tilgjengelig i Norge!

Qobuz er allerede implementert i Naims streamingplattform og kan nå strømmes via disse enhetene:

Naim Mu-so 2nd Gen
- trådløst musikksystem
Naim Mu-so Qb 2nd Gen - trådløst musikksystem
Naim Uniti Atom - integrert strømmeforsterker
Naim Uniti Star - integrert strømmeforsterker
Naim Uniti Nova - integrert strømmeforsterker
Naim ND5 XS 2 - streamer/DAC
Naim NDX 2 - streamer/DAC
Naim ND 555 - streamer/DAC

Innledende testing denne uken lover svært bra. Dette lyder rett og slett utrolig flott!

Les mer om Naims streamere nedenfor og ta kontakt med en av våre forhandlere for et godt tilbud eller send oss en mail på info@multirom.no - så finner vi din nærmeste forhandler.

nd5 qobuz.jpg


ND 555

En helt spesiell opplevelse.

Journalister verden over har latt seg begeistre over den utrolige kildeoppgraderingen Naim tilbyr i ND555. Noen har beskrevet den som arvtageren i analog avspilling etter båndspilleren Studer A80, en gang bransjestandard innenfor analog mastring i Europa. Intet dårlig skussmål for en streamer, og det er svært beskrivende for lyden, en utrolig analog og uanstrengt musikkformidler!


"This is the zenith of good audio: not digital audio, not streamed audio
– just damn good music played properly."

HiFi+ magazine, Naim ND555 Excellence Award, product of the year review

(Les hele artikkelen HER der de også har prøvd ND555 med to stk. PS555 DR strømforsyninger.)
ND555 award FB HFS.jpg


Med et stilfullt og stort fargedisplay som gir et moderne tilsnitt til det klassiske Naimdesignet, er ND555 bygget rundt den ikoniske NDS. Her stopper ellers likheten, på innsiden er det meste nytt om vi går signalveien etter sømmene. Dette er den første ekte 500-streameren noensinne og uten tvil den beste kilden til Naim noensinne. Nesten naturligvis får en si, men det er alltid et hårete mål å overgå seg selv når man tar den fantastiske ytelsen til den nå pensjonerte Naim NDS i betraktning. NDS var av mange regnet som verdens beste og mest analoglydende digitalkilde. ND555 har fått helt ny arkitektur og sørger for å separere digital- og analogdel, samt strømforsyning til det ypperste. Internt ligger digital og analogdel og flyter på 1cm tykke avkoblede kobberplinth med fjæring for å redusere mekanisk støy og redusere interferens. Alt av nettverkskort og standby-kretser ligger i et internt Faraday-Cage et internkabinett på innsiden for å forhindre støy til de delikate digital og analogdelene. Strømforsyningen må komme fra en separat Naim 555PS og da er det den siste versjonen med DR-voltregulatorer som gjelder for å maksimere ytelsen. Separat strøm fører til at ND555 uforhindret kan yte maksimalt uten vibrasjoner eller interferens fra den vanvittig store og overdimensjonerte ringkjernetrafoen i 555PS. Denne powersupplyen leverer dessuten strømmen separat til digital- og analogdel med to dedikerte multipinskabler. Pinnene forsyner så igjen dedikerte deler internt i apparatet. Man kan si at absolutt alt er gjort for å oppnå maksimal separasjon mellom delene og bedre lyd! Skulle man strekke det enda et hakk lenger kan man også kjøre to separate 555PS DR for å drive denne lekre nettverkspilleren!

Avansert teknikk og LVDS signalbehandling

Rutingen av det digitale signalet fra nettverkskortet i ND555 har tatt et stort sprang med bruk av differensiell signalbehandling med lav spenning (LVDS). Dette operer svært hurtig og presist. Med den lave interferensen og støyen dette gir på innkommende signal fra nettverket muliggjør man ren avspilling av opp til 32bit/384khz linær PCM. Det er også gjort signifikante forbedringer i måten klokken i DACen opererer på. Mer enn å lene seg på klokken til det innkommende signalet, bestemmer masterklokken i streameren også innkommende dataflyt. Med dette får man enda større kontroll på jitter i DAC-kretsen. Også NDX2 og ND5 XS 2 har fått nyte godt av denne teknologien!

40bit floating og 16x oversampling - kraftig SHARC DSP prosessering

Naim jobber konstant med å forbedre sin egen proprietære upsamplingsalgoritme som man i dag finner i alle streamingproduktene og DACene til Naim. Alle innkommende signal i ND555 videreforedles med 40bit (for ekte 24bit presisjon) og 16x oversampling (705/768khz klokkefrekvens). Dette er for å unngå at formater med lavere klokkefrekvenser «plager» det gode analoge filteret på enden av kretsen med voldsomme peaks fra Nyquistfrekvensen. Denne avanserte digitale upsamplingen sørger for at analogfilteret aldri går varmt og dermed oppfører seg klangmessig ustabilt over tid. I tillegg får man senket det digitale støygulvet betraktelig. Impulsresponsen og preringing/timing errors forbedres også kraftig og det er denne signabehandlingen som gjør at man virkelig har en prikk over i`en når det kommer til det lydkvaliteten på det analoge utgangssignalet.

DR-strømforsyninger i alle ledd og for første gang internt i DAC-kretsløpet

ND555 har en patentert DR-voltregulator rett etter DAC-chipen for å sørge for maksimal kontroll på videreforedling av det analoge signalet. Dette er første gang man bruker DR-spenningregulator i sammenheng med DAC-kretsen og resultatet er slående og musikalsk! Hele 12 andre interne og dedikerte DR-supply leverer så presist regulert strøm til både analog og digitaldel. Resultatet er at ND555 serverer en rytme, timing og oppløsning, samt analog klangbalanse som vi ikke har hørt maken til!

ND555 oppsummert:

- State of the art DSP.
- 5-tommers fargeskjerm.
- LVDS (Low Voltage Differential Signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- DR «discrete regulator» spenningsregulatorer rett i etterkant av DAC chip.
- Diskrete filterkretser
- 500-serie børstet alu-finish.
- RF Zigbee remote i børstet metall.
- Må ha 555PS for drift, Burndy multipins PSU-kabler er inkludert med ND555.

Veil pris. 209.995,- Les mer om ND555 her: https://www.naimaudio.com/product/nd-555

ND555 kan høres hos Duet Audio Bergen.

NDX 2

NDX 2 - Header Product shot HFN.jpg


Med samme fargedisplay som ND555 ligner NDX 2 mye på storebror, men her får du også en overdimensjonert innebygget linær PSU (ringkjernetrafo) til prisen. Den kan oppgraderes med eksterne power supply, XPS DR eller 555PS. Den slekter på ND555 med en rekke av de nye teknologiene Naim har utviklet, DR voltregulator DAC-kretsen, internt Faraday-cage på standby-krets og solid separasjon mellom delene. I tillegg nyter NDX 2 svært godt av den siste generasjons 40bit/16x oversamplingsalgoritmen man også finner i ND555. DR-kresten er aktiv enten man bruker den interne strømforsynigen eller en ekstern XPS DR eller 555PS DR som oppgradering. Kretskort er som vanlig i alle Naimapparater lekkert avkoblet fra chassisterminalene. Med sin enorme ytelse i prisklassen og de første testrapportene vi har lest på denne (Blant annet HiFi News), så er vi sikker på at NDX 2 blir ikonisk i sin prisklasse. Naim tar nok en gang streaming til et nytt nivå innenfor akseptabelt priset High-End Hi-Fi. NDX 2 regelrett spruter av musikk og vi har sjeldent hatt det så gøy som da vi satte denne i vårt demorack for første gang. Utrolig moro!

- State of the art DSP.
- 5-tommers fargeskjerm.
- LVDS (Low voltage differential signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- DR «discrete regulator» spenningsregulatorer rett i etterkant av DAC chip.
- Diskrete filterkretser
- RF Zigbee remote
- Innebygget strømforsyning, kan oppgraderes med XPS DR eller 555PS (S-XPS Burndy kreves da med 555PS)

Veil. pris. 76.995,- Les mer her: https://www.naimaudio.com/product/ndx-2


NDX 2 har vært kåret til "product of the year" i HiFi News og er også Highly Commended, les testen HER

ND5 XS 2

ND5 XS2 logoer FB.jpg


Den nye ND5 XS 2 strippes ned for maksimal ytelse versus pris. Uten display og fjernkontroll styres alt fra appen, men ønsker man en remote så kjøper man dette separat. Men for en ytelse! Naim viser her at "less is more» og serverer en helmusikalsk løsning strippet for alt annet enn det aller mest nødvendige. Utrolig ytelse til prispunktet er bare forbokstaven. ND5 XS 2 nyter også godt av den kraftige 16x oversamplingsalgoritmen med 40bit floating point man finner i NDX 2 og ND555. Med LVDS og masterklokke-teknologi hentet fra flaggskipet ND555 byr ND5 XS 2 opp til dans med alle tjenestene den støtter. TIDAL, Roon, Spotify Connect, Chromecast, airPlay 2, iRadio, suveren appstyring og mulighet for å bruke den som DAC gjør dette til hjernen i ethvert seriøst oppsett!

- State of the art DSP.
- Kontroll via app.
- Status LED på frontpanel.
- LVDS (Low voltage differential signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- Innebygget strømforsyning - kan oppgraderes med XPS DR eller 555 PS DR ekstern strømforsyning.

Veil. pris 35.995,- Les mer her: https://www.naimaudio.com/product/nd5-xs-2


Generelle detaljer på alle tre streamerne:

- ND800 helt ny plattform designet fra bunnen av klar for fremtiden
- Qobuz, TIDAL, Spotify Connect, Roon, Chromecast built-in, airPlay 2, UPnP, UPnP, iRadio (vTuner).
- 32/384khz over UPnP, DSD 128.
- 40bit floating 16x oversampling med kraftig SHARC DSP prosessor
- Maks. stabilitet; over 5 minutters buffer i CD-kvalitet.
- Bluetooth APTX HD.
- S/PDIF ut via ekte 75ohms BNC.
- Både 2,4 og 5 ghz wi-fi eller kablet nettverk.
- Online firmware oppdateringer.
- Naims populære og meget gode app.
- IR kontroll fra app av mange RC5-kompatible forsterkere m.m.

Ta kontakt med oss på info@multirom.no så finner vi din nærmeste forhandler og organiserer en trivelig lytt på en av disse!

Se mer her: https://www.naimaudio.com/network-players

Distributør i Norge www.multirom.no
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Multirom
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
51
Link til alle artikler
65
Multirom sine annonser
Bransjenyheter
Nye og langt bedre priser på Roon Nucleus!

Nye og langt bedre priser på Roon Nucleus!

  • 0
Etter introduksjonen av Roon 1.8 tidligere i år har Roons fantastiske strømmeløsning virkelig vært i vinden. Den nye innovative måten Roon sorterer artister og metadata på kryss av lokalt lagret...
Fortsett
Bransjenyheter
Nye bedre veiledende priser på Naim Uniti!

Nye bedre veiledende priser på Naim Uniti!

  • 0
Naim Audios lekre Uniti strømmeforsterkere får stadig vekk suveren omtale i fagpressen verden over. Vi setter nå ned de veiledende prisene i Norge pga. forbedret leveringssituasjon og bedre...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet! Vi er nå stolt norsk distributør av Iso Acoustics banebrytende isolasjonsprodukter i hjemmesegmentet!

Nyhet! Vi er nå stolt norsk distributør av Iso Acoustics banebrytende isolasjonsprodukter i hjemmesegmentet!

  • 0
Med fokus på effektive løsninger og vitenskapelig metode har Iso Acoustics på kort tid inntatt markedet innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres...
Fortsett
Årets produkter i Stereo+ fra Melco, Naim, Focal og English Electric!

Årets produkter i Stereo+ fra Melco, Naim, Focal og English Electric!

  • 0
Mange av våre produkter har fått hederlig omtale av Stereopluss det siste året og her er herlighetene som fikk ekstra utmerkelse som årets produkt...
Fortsett
Bransjenyheter
Freidig fransk eleganse! Focal introduserer Celestee hodetelefoner!

Freidig fransk eleganse! Focal introduserer Celestee hodetelefoner!

  • 2
Nyhet! - Focal Celestee hodetelefon - Ny fransk eleganse med freidig bass, sterk rytme og deilig komfort! Da Focal lanserte Elegia høsten 2018, leverte de uhørte gode resultater med...
Fortsett
Bransjenyheter
Naims flaggskip ND555 streamer tildelt Hi-Fi+ Excellence Award 2020! Product of the year!

Naims flaggskip ND555 streamer tildelt Hi-Fi+ Excellence Award 2020! Product of the year!

  • 1
"This is the zenith of good audio: not digital audio, not streamed audio – just damn good music played properly." HiFi+ magazine, Naim ND555 Excellence Award, product of the year review Les hele...
Fortsett
Topp Bunn