Nyheter, norgespremierer og presentasjoner under Vårpuls 2024 fra Kerr Acoustic, Naim, Focal og IsoTek + merkeoversikt Oslo HiFi Show!

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Vårpuls HFS.jpg


  Nyheter, norgespremierer og presentasjoner under Vårpuls 2024 på OHC fra Kerr Acoustic, Naim, Focal og IsoTek
  + forhandler/merkeoversikt Oslo HiFi Show! (se nederst)

  Focal - Scala Utopia EVO og norgespremiere på Aria EVO X!

  Paul Bennett fra Naim & Focal presenterer high-end modellen Scala Utopia EVO! Endelig og for første gang i Oslo vil Focals Ultra High-End Utopia EVO-serie presenteres for et bredt publikum. Scala Utopia EVO kombinerer Focals lange know how og driver-teknologi med rause, stødige kabinetter med utsøkt finish. Her får du servert en av verdens kjappeste dynamiske diskanter, ledsaget av en mellomtone med power-flower, TMD og NIC-teknologi. En deilig bestykning på 11-tommer i bassen, gjør Scala til en komplett allrounder man bare må høre!

  I kjelleren står Isak Strand fra Multirom disker opp med offisiell Norgespremiere på høyttalerserien Aria EVO X. Håndbygget på Focals fabrikk i Saint-Etienne i Frankrike, er nye Aria forbedret i alle ledd! Dette er en høyttalerserie som leverer på et ekstremt høyt musikalsk nivå uansett musikksmak. Med nye spennende finisher og store tekniske fremskritt i prisklassen vil dette bli en spennende attraksjon under messen på et hyggelig budsjett. Her vil man få mulighet til å både høre den mindre stativmodellen Aria EVO X No.1 og den gulvstående No.3.

  Scala_Illus_06.jpg

  Naim - Vinylmoro med Solstice platespiller, New Classic 300 Series og premiere på kruttønnen Uniti Nova PE!

  Paul Bennett presenterer også Naims vidunderkonstruksjon Solstice under messen. Platespilleren er kun produsert i noen få hundre eksemplarer, leveres med Naims nye versjon av den legendariske ARO tonearm og er kroningen av et mer enn 20-år langt prosjekt fra Naims tidligere tekniske direktør Roy George. Videre vil Bennett forklare de unike tekniske ideene bak New Classic 300 Series og fremskrittene som har gjort at New Classic har høstet det som er av lovord i internasjonal og norsk presse siste tiden. Streameren NSS 333 kåret til årets produkt i Stereopluss vil selvsagt presenteres i sin helhet både med og uten ekstern PSU.

  Med sitt gigantiske lineære power supply, markedets mest anerkjente utgangsmoduler har Naim med sin Uniti Nova PE overrasket mange. Den er laget for å begrense varme og spare plass, men ikke på lydkvaliteten! Naim leverer nemlig her selvsagt en skikkelig high-end kruttønne i sin nye alt-i-ett strømmeforsterker! Isak Strand presenterer Nova PE på Aria EVO X og kan som vanlig svare på spørsmål om løsninger fra English Electric, The Chord Company, avkobling fra IsoAcoustics og Melco sine streamingbridger og switcher.

  NAIM - ©NicolasReynaud-3.jpg

  Kerr Acoustic - Presentasjon av K200S - årets produkt i Stereopluss!

  Kerr Acoustic får stadig ros i norsk og internasjonal presse og det er med glede at vi endelig får tilbake konstruktør og gründer Jes Kerr fra UK! Under messen viser Jes frem sin nye K200S som er kåret til årets produkt av Stereopluss. K200S er en stor stativmodell, med transmisjonslinje og skyhøye ambisjoner. Er presisjon, trøkk, timing og utsøkt mellomtone noe for deg er dette vel verdt tiden din! Jes Kerr er også en stor ressurs på høyttalerdesign og her deles inngående kunnskap med britisk ydmykhet. Den mindre K300S som nylig ble varmt anbefalt av What-HiFi, samt gruppetestvinneren i HiFi Choice den gulvstående K320S, blir også mulig å høre under messen.

  Kerr K200S årets produkt Insta.jpg

  IsoTek - Nye V5 Sirius og V5 Sigmas!

  IsoTeks egen Bjørn Hegelstad er en av få nordmenn ansatt i internasjonal hifi-bransje. Nå er han tilbake på plass i Oslo med nyhetene V5 Sirius og V5 Sigmas. Bjørn er en dyktig demonstratør og demoen er obligatorisk for dem som skulle lure på hva den fantastiske nye V5-generasjonen kan by på av oppgraderinger for systemet ditt!

  Sigmas V5.jpg

  Her finner du forhandlere av våre merker under Oslo Hi-Fi Show

  Vi har entusiastiske forhandlere fra hele landet med ulike rom på Oslo HiFi Show samme helgen og her kan dere selvsagt også oppleve produkter fra oss:

  Soundgarden - Stiller med Focal hodetelefoner, kabler fra The Chord Company, avkobling fra IsoAcoustics samt strømrens fra IsoTek.
  Hifihub - Oslo og Romerikes egen HiFi-villa har med seg tweaks fra English Electric og japanske Melco, avkobling fra IsoAcoustics, samt strømrens fra IsoTek.
  Lydkonsept - Ny nettbutikk som viser frem meget spennende Focal Vestia Series og avkobling fra IsoAcoustics.
  Duet Audio - Stiller mannsterkt fra Oslo og Bergens-avdelingen. Duet er en av Norges fremste spesialister på headfi og ikke minst Naim! Spiller på kabler fra The Chord Company.
  HiFi Life - Trondheims nye entusiastforretning og IsoTek samt Naimforhandler er på plass med streamingprodukter og sitt alltid gode humør!

  Vel møtt til messehelg i Oslo 15. til 17. mars!

  Vennlig hilsen oss i Multirom AS
   

  Vedlegg

  Sist redigert:

  Kommentarer

 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

Multirom
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
163
Link til alle artikler
107
Multirom sine annonser
Nyhet! Focal Azurys og Hadenys - to kompakte premium hodetelefoner med lekkert design!

Nyhet! Focal Azurys og Hadenys - to kompakte premium hodetelefoner med lekkert design!

 • 0
Nyhet! - Focal Azurys og Hadenys - To kompakte premium hodetelefoner med lekkert design - Made in France! Det er nå ett og et halvt år siden Focal tok markedet med storm med sine Bathys, en...
Fortsett
Bransjenyheter
Vårslipp hos Hifi Life med Kerr Acoustic, Focal Aria EVO X og Naim Uniti Nova PE!

Vårslipp hos Hifi Life med Kerr Acoustic, Focal Aria EVO X og Naim Uniti Nova PE!

 • 1
Nyhet hos HiFi Life! Kerr Acoustic får stadig ros i norsk og internasjonal presse og det er svært gledelig at vi endelig får konstruktør og gründer Jes Kerr til Trondheim! Videre blir det...
Fortsett
Bransjenyheter
Remastered with Naim hos Duet Audio Bergen lørdag 06. april!

Remastered with Naim hos Duet Audio Bergen lørdag 06. april!

 • 0
Remastered with Naim! Velkommen til et annerledes HiFi-event med musikken i fokus lørdag 6. april! Presentasjon av platene og systemet starter hver hele klokketime fra kl. 12:00 til og med 15:00...
Fortsett
Bransjenyheter
Norgespremiere på Naim Uniti Nova PE og ARIA EVO X under Vårpuls 15. til 17.mars hos Oslo HiFi Center!

Norgespremiere på Naim Uniti Nova PE og ARIA EVO X under Vårpuls 15. til 17.mars hos Oslo HiFi Center!

 • 0
Med sitt gigantiske lineære power supply, markedets mest anerkjente utgangsmoduler har Naim med sin Uniti Nova PE overrasket mange. Nå er den på plass i Norge og vi gleder oss til å presentere den...
Fortsett
Bransjenyheter
Norgespremiere på Focal Aria EVO X og Naim Uniti Nova PE under Vårpuls 2024!

Norgespremiere på Focal Aria EVO X og Naim Uniti Nova PE under Vårpuls 2024!

 • 0
Vi presenterer den nye og utrolig spennende Focal Aria EVO X sammen med Naims nye Naim Uniti Nova PE under Vårpuls 15. til 17. mars på Oslo Hi-Fi Center! Med forbedret driverteknologi hentet fra...
Fortsett
Bransjenyheter
Opplev Naim 300 New Classic og Focal Scala Utopia EVO under Vårpuls 15. til 17. mars på Oslo Hi-Fi Center

Opplev Naim 300 New Classic og Focal Scala Utopia EVO under Vårpuls 15. til 17. mars på Oslo Hi-Fi Center

 • 0
Paul Bennett fra Naim/ Focal besøker Vårpuls hos Oslo Hi-Fi Center og vil spille på Focal sine flotte Scala Utopia Evo. Høyttalerne vil spille på en full rigg med Naim New Classic 300 Series...
Fortsett
Topp Bunn