Ser at denne sanrt døende tråden omhandler Kebab i Oslo, men tenkte å ta en litt generell innfallsvinkel alliekvel.
Som kjent er vi hi-fi-folk noen jævla snobber, noen av oss er snobbete på litt flere felter enn andre. Selv er jeg litt snobbete på vin og øl, samt enkelte mekaniske innretninger. Jeg er ikke Kebab-snobb. Derfor synes jeg det blir for enkelt å avskrive, ja endog rakke ned på, den generelle kebab-sjappa som benytter et velsmakende farseprodukt i stedet for skivet, rent (lamme)kjøtt.
Oslos beste kebab er nemlig den du kjøper på ei hjørnesjappe på Grønland natten til lørdag (eller søndag) på fallende rus. Den er supplert av en eller annen kald cola-variant (med eller uten sukker, jeg er ikke cola-snobb, heller), for å rette opp væskebalansen. Kebaben bestilles så sterk som det er fysisk mulig å få den, og den oppleves som en jævla redningsbøye. Rent kjøtt? Driter vel jeg i, dette er et rent livreddende tiltak, og det smaker sinnsykt godt!
Honkey