Men hvis du fjerner den oste- og ketchupbelagte papplaten i bunn og erstatter den med en hjemmelaget tynnkjevlet pizzabunn med en hjemmelaget tomatsaus, pepperoni, mozarella, soltørkede tomater, krydder etc så blir den riktig god.
Du spurte om hva som er galt med Grandiosa? Etter min oppfatning er det kun smaken på bunn, saus, topping og totalopplevelsen som er elendig, pappen rundt er bra. At den selger stort har ingenting med kvalitet å gjøre. Stort salgsvolum blir altfor ofte forvekslet med kvalitet. Og hva pokker er kvalitet? Like mange svar som antall personer man spør antagelig. Mine påstander er selvfølgelig referert til mine egne kvalitetsbetraktninger.
Denne "pizza"-modifikasjonen minner meg forresten om Ole Paus og Gunnar Bull Gundersen (fritt etter hukommelsen):
"Nå skal vi spille now is the time som er en hurtig blues av Charlie Parker. Jeg har skrevet nye ord og Ole ny musikk så det er vel ikke så mye igjen av Charlie Parker"