.
Tråden er hijacket og har ikke lenger noe med original topic og gjøre.
Tråden er hijacket og har ikke lenger noe med original topic og gjøre.
Sist redigert:
Slår et slag for dyret Vis vedlegget 557871
som ikke er nevnt her.
Oki, da er vi enige. And er konge. Confit og pekingand kjenner vel de fleste, men dansk juleand kanskje ikke og det er kanskje en av de aller beste måtene å spise dyret på.Har ikke nekta noen noe som helst, bare påpekte at and manglet fordi det er veldig godt.
Polakkene er ikke helt borte når det gjelder and de heller, kanskje særlig i Krakow-området.Oki, da er vi enige. And er konge. Confit og pekingand kjenner vel de fleste, men dansk juleand kanskje ikke og det er kanskje en av de aller beste måtene å spise dyret på.Har ikke nekta noen noe som helst, bare påpekte at and manglet fordi det er veldig godt.
Dette er bare ett helt tilfeldig eksempel, men husk å sjekke ut måten de lager potetene på. Det er prikken over i-en.
Viktig å bruke termometer om man steker hel and (eller kalkun for den saks skyld). Alternativet er å dele den opp og så bruke sous vide til å få perfekt saftig kjøtt og så litt grill eller flamme til slutt for å få skinnet sprøtt.Men det er lett å bomme når du lagar and. Slingringsmonnet mellom blodig og tørt er ikkje stort....
Fint fläsk, men fan inte med choklad. En hädelse mot grisen.Mange liker jo å si at ingenting kan ikke forbedres med enten bacon eller sjokolade.
Why not both?
Ja den var veldig bra. Jeg likte den bedre enn avdelingen i Solheimsgaten. Synd det ikke var kundegrunnlag for den. En erstatning kan være Brakstad som holder til i Godvik.På Laksevåg Senter hadde vi verdens beste slakterbutikk. Fantastisk flinke og blide folk klarte å holde liv i butikken i ca. 2 år, men med R1000 i etasjen under og Kiwi like ved siden av ble det kroken på døren. Alt kjøtt, ost og krydder handlet vi her. Tragisk at folk er fornøyd med pizza Grandiosa og gulost i plast.