G
Gjestemedlem
Gjest
Mye tid og krefter blir ofret på å frembringe den perfekte kopp med kaffe eller den mer elegante teen. Men noe som ofte er henvist til bråkete barneselskaper, bestemorbesøk og skamløse hedonister er kakao eller varm sjokolade.
Dette var jo i sin tid en drikk som var forbeholdt aristokratiet i sør og mellomamerika.
Det er jo et hav av forskjell på litt oboy oppvarmet i en mikro og en kopp med smeltet sjokolade med riktig melk, eller med vann.
Mange tilsetninger til drikken en også populære, chili, pisket krem, kaffe, brennevin og likører, marshmallows etc.
Men hvordan lages den beste koppen med varm sjokoladedrikk?
Dette er jo den mest sensuelle av de varme drikkene, og er noe helt annet enn husmorspeeden og jobbmuggen med posete.
Dette var jo i sin tid en drikk som var forbeholdt aristokratiet i sør og mellomamerika.
Det er jo et hav av forskjell på litt oboy oppvarmet i en mikro og en kopp med smeltet sjokolade med riktig melk, eller med vann.
Mange tilsetninger til drikken en også populære, chili, pisket krem, kaffe, brennevin og likører, marshmallows etc.
Men hvordan lages den beste koppen med varm sjokoladedrikk?
Dette er jo den mest sensuelle av de varme drikkene, og er noe helt annet enn husmorspeeden og jobbmuggen med posete.


