Mat, drikke og røyk Hva lagde du til middag i dag?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • weld77

    Æresmedlem
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    22.979
    Antall liker
    15.864
    Grillet biff
    Auberginepure frekket litt opp med hvitløk og n'duja
    Sjysaus på nedkokt oksekraft, avskjær fra biffene og litt krydderier.
    Yorkshire pudding

    Enhver likhet med en av signaturrettene til restauranten Varemottaket i Oslo er helt tilfeldig og til liks med alle matbloggere har jeg funnet på dette helt selv.
     

    noruego

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.06.2003
    Innlegg
    7.087
    Antall liker
    8.851
    Apropos grilling, har i mange år hatt en Weber gassgrill med tre brennere som for så vidt alltid har levert, og fortsatt er i bruk jevnlig.

    Men har savnet en kullgrill, så jeg slo til da jeg kom over en Napoleon Pro 22-tommer tidligere i sommer på salg. Om ikke grillmaten nødvendigvis har blitt så mye bedre, så har definitivt gleden over å grille gått opp mange hakk.

    Så har det tydeligvis også vært noen dyktige fagfolk involvert i design og materialutførelse.

    Sammenliknet med den standard Weber kulegrillen jeg hadde på 90-tallet bruker jeg en brøkdel av kullet jeg gjorde da, med langt bedre varmestyring.

    Det neste blir nok at jeg må få meg en platespiller igjen…
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn