|
Det hørtes ut som en bra attest. Er dette noe som er å kjøpe her hjemme? Jeg trenger flere alternativer på den fronten... Stativet driter jeg i. :roffe skrev:Så var jeg over på krydderbrennevin fra Bled i Slovenia. 12 urter og mindre søtlig enn Jägermeister. Mer smakfullt enn gammel dansk. Den etter min mening stilige flasken er på 500ml. Beklager blitzbildet, men jeg orket ikke rigge stativ så sent på kvelden.
Nei, dette er kjøpt som lokal husflid lokalt i området, og er nok ikke å få på vårt hjemlige pol.jowil skrev:Det hørtes ut som en bra attest. Er dette noe som er å kjøpe her hjemme? Jeg trenger flere alternativer på den fronten... Stativet driter jeg i. :![]()
Fernet er en gammel kompis... Er det nærmere Bled enn Dansk og Jäger? Kanskje jeg skulle ta en tur til Bled. (Slapp av. Ikke bare for brennvinet.) Jeg merker ihvertfall på nåværende tidspunkt at jeg liker å si Bled. Det er veldig lett å uttale. Det bare triller ut av kjeften med kongelig rytmikk. ;Droffe skrev:Nei, dette er kjøpt som lokal husflid lokalt i området, og er nok ikke å få på vårt hjemlige pol.jowil skrev:Det hørtes ut som en bra attest. Er dette noe som er å kjøpe her hjemme? Jeg trenger flere alternativer på den fronten... Stativet driter jeg i. :![]()
Men jeg kan absolutt anbefale Fernet Branca. Ypperlig krydderbrennevin som hjelper på fordøyelsen: http://www.fernetbranca.com/
Av mangel på navn døpte jeg det umiddelbart Bled. Stedet, however, virker litt vel romantisk for en ensom ulv som meg selv... :'( Men fint å ha i bakhånd. :-*roffe skrev:Bled er ikke et brennevinsmerke, men Slovenias kanskje mest nasjonalromantiske sted/by. Et nydelig sted ved foten av Alpene som kan oppleves når som helst på året: http://www.bled.si/en/
Fernet går det med noen flasker av i året, men jeg skal ikke komme med lange panegyriske utbroderinger av den grunn. Dog vil jeg nevne den økologiske ferneten som har kommet til landet. En liten ny favoritt her i gården. Spennende og noe mer kompleks enn vanlig Fernet Branca. Har glemt å sjekke om den er å skaffe på Vinmonopolet, men for de som har muligheten, så ta turen innom Mono i Pløensgate/Oslo.roffe skrev:Nei, dette er kjøpt som lokal husflid lokalt i området, og er nok ikke å få på vårt hjemlige pol.jowil skrev:Det hørtes ut som en bra attest. Er dette noe som er å kjøpe her hjemme? Jeg trenger flere alternativer på den fronten... Stativet driter jeg i. :![]()
Men jeg kan absolutt anbefale Fernet Branca. Ypperlig krydderbrennevin som hjelper på fordøyelsen: http://www.fernetbranca.com/sezione3.asp?IdSez3=9
Fernet Branca er også mindre søt enn Jägermeister, omtrent like bitter som Gammel Dansk, men mye mer harmonisk i smaken likevel. Fernet Branca er basert på intet mindre enn 27 urter og oppskriften er visstnok fortsatt hemmelig.
Mmmm... Newcastle Brown Ale er en undervurdert øl.JEJ skrev:Newcastle Brown og en lille Gilde Non Plus Ultra
Flott kombo![]()