Highend Sørlandet med bilder

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • parafinoksen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  28.03.2017
  Innlegg
  1.634
  Antall liker
  1.418
  Hei, Sørlandet (er sørlending selv, men lever i frivillig eksil i Polen)

  Første innlegget mitt på HS.

  Veldig morsom tråd, og spesielt artig med referansene til Robert Amundsen. Jeg hadde ham som foreleser på fagoversetterstudiet på Høgskolen (Universitetet) i Agder 2002-2005. En dyktig og eksentrisk mann det er umulig ikke å like. Han fortalte om hifi-interessen sin, og jeg hadde veldig lyst til å besøke ham for å høre på anlegget, men det ble ikke til det. Derimot besøkte jeg og en medstudent en kollega av Robert, Karsten Holte. Jeg husker ikke hva han hadde av utstyr, men det låt veldig, veldig bra. Rommet hans var det også veldig god akustikk i. Dere som er i kontakt med Robert, må gjerne hilse fra Thomas (med det engelske etternavnet).

  Mye flott utstyr her som det hadde vært gøy å lytte til. Selv har jeg ikke anledning til å ligge høyere enn i det øvre mid-fi-sjiktet: Tidal Hifi via USB eller Chromecast (optisk) -> Cambridge Audio DacMagic -> 90-talls integrert Luxman hybrid-forsterker (alle elektrolyttkondensatorer byttet) -> sent 80-talls Canton Karat 30-høyttalere (delefilter sjekket og oppgradert) - et rimelig, men godt anlegg som gir meg masse musikkglede, særlig når fruen og ungene er ute og jeg kan ordne optimal høyttaler-/lytteposisjon og provisorisk romdemping. Det er selvsagt alltid moro å stikke innom high-end-forretninger å ta noen lytterunder. Sist var på Hifistället i Gøteborg - oppsettet var et fullt McIntosh-oppsett inn i et par digre 250.000-kroner-paret-høyttalere (husker ikke produsenten). Det låt jo selvsagt utrolig bra. Skulle det bli en lottopremie med tiden, er det helt klart hva en del av kronene skal brukes på. (Det og et par håndbygde el-gitarer.)

  Anyways - håper på flere reportasjer og inntrykk, gjerne med bilder.

  Hilsen Thomas
   
  Sist redigert:

  parafinoksen

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  28.03.2017
  Innlegg
  1.634
  Antall liker
  1.418
  Håper dere begynner å skrive igjen. Eller har dere kvittet dere med herligheten og gått over til streaming og mono Bluetooth-høyttalere? :)
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn