Fredags besøk på Nøtterøy med fantastisk Montana trøkk

Olympia

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
15.12.2003
Innlegg
281
Antall liker
8
Torget vurderinger
1
Takk for en fantastisk fin kveld! Fruen i huset hadde vartet opp med hjemmelaget Pizza til 30 mann selv om vi kun var 5 ;D Godt var det ihvertfall!!
Øl, Akevitt, godis og god lyd..... 8)

Kun et par uker gamle nye Montana EPS2.4....ettersom jeg forsto det andre solgte paret i Norge av denne helt nye modellen. Grattis! Integrert 3 kanals forsterker, 250W til diskant, 500W til mellomtoner og 500W til basser. Dette låt bare HELT utrolig bra. For de som er vant til og elsker Montana´s ekstremt oppløste og brutalt ærlige gjengivelse var dette kanonbra selv om vi alle var klar over at signal og preamp ledd er det MYE, MYE å hente på.

Her spilte vi fra iMac (iTunes) digitalt overført til en rimelig Yamaha surround amp som fungerte som DAC og Pre-amp. Må si jeg var mektig imponert også hva denne Yammyammen faktisk klarte å prestere..... Så jeg gleder meg til å høre når det kommer en oppgradering med separat DAC og PRE-AMP og XLR kapler til høyttaler amp kontra RCA nå med XLR overgang (da ampen kun er beregnet for XLR). Kanskje en ECD1 og en 4.7 fra EC etterhvert...det ville gjort susen.

Det som imponerte meg aller mest var den ekstreme dypbassen....dette gikk LANGT under det hørbare nivået og hele "jævla" rommet med gulver og møbler ble satt i en enorm vibrasjon....HELT UTROLIG!! Det som var like imponerende var den ekstremt tighte bassen. Vanvittig kontant med en utrolig live følelse. Bassen ble ALDRI for mye, men til gjengjeld var den der til de grader når den skulle. Alt dette takket være hele 4 stk SEAS 8 tommere i hvert kabinett.

Bare å ta av seg hatten for dine nye høyttalere. For de som kjenner Montana EPS2, var dette samme lydsignatur, men med en enda råere bass vanvittig dypt.

Og Master of the House viste Moonwalk til stor jubel (les: latter) fra gjestene....ikke helt M. Jacson kanskje he he he.... ;D

Her følger noen bilder....
 

Vedlegg

soundscape

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.09.2005
Innlegg
5.482
Antall liker
6.658
Sted
Nordre Follo
Torget vurderinger
7
Spennende at de tilbyr integrerte forsterkere i flere av modellene......kan kanskje bidra til at flere får øynene opp for Montana.
Er ikke i tvil om at EPS2,4 har mye mere å by på med en skikkelig pre-amp.
 
Topp Bunn