Mat, drikke og røyk Er ikke Freias Kvikk Lunsj Kvikk Lunsj lenger?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • T

    TT.

    Gjest
    Eksempel:
    1. Archer appellerte til deres utsøkt raffinerte sans for stammeorden
    2. Utsøkt.
    3. Det er utsøkt.
    4. Jeg håper De vil glede oss med noe utsøkt i kveld.
    5. Van, nå venter det en kveld med utsøkt moro og utukt.
    6. Ikke å drepe meg virket sniIt, men det var en utsøkt grusomhet.
    7. Er den ikke utsøkt?
    8. Det er utsøkt deilig.
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Må jo ikke glemme denne i en nostalgisk kjekssjokolade tråd
    929482-8-1292101282789.jpg
     
    R

    RL69

    Gjest
    Har ikke lest alle innleggene, men snakker vi kosher- eller halal-lunsj?

    MVH
    KOL69
     
    R

    RL69

    Gjest
    Mer norsk en Kvikk Lunsj blir det ikke. Som det meste veldig norske er den en kopi av noe utenladsk: Kit Kat. Verdens nest mest solgte sjokolade, etter Snickers.
    Hvem kom først? Freia eller Cadbury? ...Nestle eller Kraft?
    For de som har reist litt og sett i butikkene rundt om, så finner du alle variantene som Freia har solgt i Norge siden før krigen.
    ....så, hvem kopierte hvem? Freia har nok betalt sine royalties som de skal, sukkertilsatt kakaosmør.

    MVH
    KOL69
     

    Roysen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.05.2014
    Innlegg
    2.496
    Antall liker
    507
    Torget vurderinger
    0
    Jeg mener det forringer kvaliteten dersom man tilsetter smakstilsetninger i selve sjokoladen som salt, kjeks, melk, chilli, marsipan etc. Hvor god kvalitet tror dere det er på kjeksen som benyttes i kvikklunsj, marsipanen i Anthon Berg osv? Det beste er dersom sjokoladen får være så ren, pure og ubesudlet som mulig. Så kan den serveres med høykvalitets smakstilsetninger ved siden av som chilli, kaffe, melk, kjeks, nøtter, fersk frukt, ferske bær og marsipan. En slik fremgangsmåte vil heve opplevelsen ytterligere sammenlignet med å kjøpe en sjokoladebar med diverse innhold selv om selve kakaoinnholdet i den sjokoladebaren man har valgt er høy.

    Mvh
    Roysen
     
    • Liker
    Reaksjoner: POB

    Pink_Panther

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.03.2006
    Innlegg
    21.003
    Antall liker
    11.719
    Så du mener konfekt bør bestå av rene sjokoladebiter og medfølgende tilbehør?
     

    Audiophile-Arve

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.11.2002
    Innlegg
    21.168
    Antall liker
    8.739
    Sted
    Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
    Torget vurderinger
    0
    Jeg mener det forringer kvaliteten dersom man tilsetter smakstilsetninger i selve sjokoladen som salt, kjeks, melk, chilli, marsipan etc. Hvor god kvalitet tror dere det er på kjeksen som benyttes i kvikklunsj, marsipanen i Anthon Berg osv? Det beste er dersom sjokoladen får være så ren, pure og ubesudlet som mulig. Så kan den serveres med høykvalitets smakstilsetninger ved siden av som chilli, kaffe, melk, kjeks, nøtter, fersk frukt, ferske bær og marsipan. En slik fremgangsmåte vil heve opplevelsen ytterligere sammenlignet med å kjøpe en sjokoladebar med diverse innhold selv om selve kakaoinnholdet i den sjokoladebaren man har valgt er høy.
    Mvh
    Roysen
    Ah - separate komponentar og DIY...
     

    Roysen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.05.2014
    Innlegg
    2.496
    Antall liker
    507
    Torget vurderinger
    0
    Så du mener konfekt bør bestå av rene sjokoladebiter og medfølgende tilbehør?
    Nei, jeg mener stay away fra konfekt. Det er ikke verdt pengene. Lag sjølv av 85% sjokolade, fersk, chilli, fersk marsipan hjemmelaget, ferske nøtter, frisk frukt, friske bær og server ved siden av salt kjeks, rødvin, kaffe, melk etc

    Mvh
    Roysen
     
    • Liker
    Reaksjoner: POB

    Roysen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.05.2014
    Innlegg
    2.496
    Antall liker
    507
    Torget vurderinger
    0
    Jeg mener det forringer kvaliteten dersom man tilsetter smakstilsetninger i selve sjokoladen som salt, kjeks, melk, chilli, marsipan etc. Hvor god kvalitet tror dere det er på kjeksen som benyttes i kvikklunsj, marsipanen i Anthon Berg osv? Det beste er dersom sjokoladen får være så ren, pure og ubesudlet som mulig. Så kan den serveres med høykvalitets smakstilsetninger ved siden av som chilli, kaffe, melk, kjeks, nøtter, fersk frukt, ferske bær og marsipan. En slik fremgangsmåte vil heve opplevelsen ytterligere sammenlignet med å kjøpe en sjokoladebar med diverse innhold selv om selve kakaoinnholdet i den sjokoladebaren man har valgt er høy.
    Mvh
    Roysen
    Ah - separate komponentar og DIY...
    Jepp

    Mvh
    Roysen
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    806
    Antall liker
    375
    Torget vurderinger
    10
    Faen ta alt sammen...

    Vi kan sikkert diskutere opad stolper og nedad vegger om hva som er norsk eller ikke. Kvikk Lunsj er nok en kopi av "Engelske" Kit Kat, som er identisk med hva kvikk-lunsj engang var - produsert av Nestlè, som kjøpte den opprinnelige produsenten Rowntree. KitKat eller KvikkLunsj er verdens nest mest solgte sjokolade - etter Snickers.
    Rowntree (britisk snop-produsent) laget fanstastisk gode produkter tidlig på -70 tallet, men det gikk med dem som med Freia, ikke mye å gråte over annet enn av ren nostalgi, i likhet med alt annet som går rett i dass grunnet politisk korrekthet som på død og liv må råde over alt i dag - ref NRK's nye serie: "Alt var bedre før"
     
    Sist redigert:

    steinost

    Æresmedlem
    Ble medlem
    22.01.2004
    Innlegg
    12.842
    Antall liker
    10.548
    Sted
    Lillestrøm
    Torget vurderinger
    2
    Freia - Produksjonen p? Rodel?kka
    Her får dere det meste av det som er om Freia.
    Det blir laget masse sjokolade der fortsatt.
    Mye fin lesing her, anbefaler de som har barn under 10 år å bestille bursdag på Freia.
    Da får man mye av historien rundt denne hjørnestensbedriften på Rodeløkka.
    Det er også morsomt for oss foreldre. 2 av våre barn har hatt dette + juletrefest for alle 4.

    Steinar.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn