During fra subwoofer

KapteinUfattelig

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
489
Antall liker
134
Torget vurderinger
4
Jeg har en 12 år gammel, liten og billig Dali Fazon Sub 1 hvor basselementet nå har begynt å dure. Den durer selv om den er frakoblet alt unntatt strøm. Duringen ligger på 50, 100, 150 og 200 Hz. Når den får signal spiller den litt men mest skurring.

Regner med det er forsterkeren som er problemet, og at det bare er å levere den på gjenbruksstasjonen, men jeg åpnet den i håp om jeg vet ikke hva. Jeg kan lite om elektronikk.

Noen som ser noe åpenbart galt på bildene? Og som muligens kan fikses av en som forsåvidt kan bruke en loddebolt.

IMG_20210821_191338_edit_160773567060883.jpg
IMG_20210821_170951_edit_160721062314016.jpg
IMG_20210821_191419_edit_160683347640584.jpg
 

duc916

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2005
Innlegg
707
Antall liker
573
Sted
Vestfold
Torget vurderinger
1
På det første bildet og andre bildet: er det lim som er nederst på de 2 store ladelyttene mot printet, eller er det oljeguffe som lekket ut fra kondensatorene ? Og det ser ut som om det har vært godt & varmt rett over de 2 litt store motstandene som står på høykant. Kommer du til slik at kunne fått tatt en titt akkurat der på den andre siden av printet (?)
 

KapteinUfattelig

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
489
Antall liker
134
Torget vurderinger
4
Det er hardt og sprøtt så jeg tror det er lim ut fra hva andre har beskrevet. La også merke til at det området bak de større motstandene var brunt. Vrient å få løs kortet fra det andre for å se godt, men det ser greit ut.
 

Vedlegg

KapteinUfattelig

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
489
Antall liker
134
Torget vurderinger
4
Duringen er forresten konstant, uavhengig av volum eller andre innstillinger.

Noen?
 
Topp Bunn