Sluket
Sivilaudiofil og Master Baiter
Åpen løsning dersom resten av rommet er til bespisning for inntil x antall gjester, og IKKE finstue = OK
Åpen løsning dersom resten av rommet er finstue, TV stue etc. = ikke OK
For den som liker å lage mat, gjerne med frityr, innegrill etc etc. ; optimalt = kjøkken-i-kjøkken hvor avlukket er forbeholdt steking & brasing.
Min personlige drøm = 50 m2 ++ allrom, med åpent kjøkken (inkl. steke/braseavlukke med glassvegg slik at en har kontakt også med resten av kjøkkenet) og
spiseplass til 12 stk. og gjerne en liten sittegruppe med benk osv. til daglig bruk + avlastning ved større sosiale events!
Åpen løsning dersom resten av rommet er finstue, TV stue etc. = ikke OK
For den som liker å lage mat, gjerne med frityr, innegrill etc etc. ; optimalt = kjøkken-i-kjøkken hvor avlukket er forbeholdt steking & brasing.
Min personlige drøm = 50 m2 ++ allrom, med åpent kjøkken (inkl. steke/braseavlukke med glassvegg slik at en har kontakt også med resten av kjøkkenet) og
spiseplass til 12 stk. og gjerne en liten sittegruppe med benk osv. til daglig bruk + avlastning ved større sosiale events!