SME's venner

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.328
    Antall liker
    13.422
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    En litet översiktsbild nu när ting har fått stått några dagar och blivit husvarma:

    image.jpg


    SME är ganska så enkelt fantastiska produkter!
     

    nlykke

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.02.2008
    Innlegg
    3.599
    Antall liker
    11.194
    Nydelig anlegg! Da fant jeg også ut hvilken spiller du har fått deg. . .;) Gratulerer!!
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.937
    Antall liker
    754
    Å nevne ordet 'kabel' her på forumet er vel nesten blitt som risikosport å regne, og jeg er absolutt ikke ute etter noen kabelkrangling her. Men spørsmålet er likefullt enkelt nok: Jeg bruker standardkabel på min 309-arm, og lurer på om jeg burde oppgradert phonokabelen? Jeg har eid arma i drøye 2 år nå, og spørsmålet om en bedre kabel har ligget der hele tiden uten at det har plaget meg nevneverdig.

    Er det noen synspunkter om valg av kabel på SME-armer, fortrinnsvis 309? Er det slik at jeg bør se til å få byttet kabelen (ser nå at Hifistasjonen har en kabel som burde passe f.eks.)?
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Jeg elsker kabeldiskusjoner, så nå har du tatt en sjanse.....;)

    Hva slags kabel fulgte med? VdH D-501?

    Jeg for min del har byttet på min SME V-arm. Det var imidlertid nesten et mareritt å finne noe som var bedre, både økonomisk og tidsmessig. Hvis du egentlig er fornøyd med den du har, bør du derfor tenke deg om før du begynner å bytte.

    Svakheten med VdH D-501 er at den ruller litt av i toppen, og dessuten gir relativt lite bass. På min gamle RIAA gjorde det ikke så mye, men da jeg byttet til Steelhead, ble utslagene større. Ser at du har Chinook. Vet ikke om den oppfører seg på samme måte som Steelhead, men hvis den gjør det, kan du nok ha noe å tjene på å bytte. Men da må du prøve deg frem og ikke bare kjøpe noe som "skal passe". Jeg ble anbefalt LFD og var dum nok til å kjøpe uten å få prøvd den. Kabelen havnet på bruktbørsen ganske kvikt.

    Jeg tør ikke å gi noe bestemt råd. Kabler er vanskelig.
     

    thans

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.05.2012
    Innlegg
    70
    Antall liker
    14
    Sted
    Oslo
    Jeg synes det var verdt å oppgradere fra VdH 501 som fulgte med min 345. Jeg opplevde kabelen som veldig ubalansert (mørk og lys i klangen samtidig var en beskrivelse jeg fant på nett og den synes jeg stemte godt med hva jeg opplevde). Jeg oppgraderte i første omgang til VdH 501 "Silver Hybrid", kabelen som følger med SME V. Den synes jeg var balansert og helt ok. Etterpå har jeg oppgradert videre til en kabel fra Hovland som jeg liker enda litt bedre. Jeg har også liggende et eksemplar av den beste kabelen fra Linn, "T-cable" til LP12-spilleren min. Jeg synes egentlig at den lød ganske likt som VdH 501 Silver Hybrid, men kanskje en tanke lysere i klangen(vanskelig å være sikker). For øvrig bruker Linn en kabel fra Mogami til T-cable. Dette er vissnok en svært billig kabel laget for mikrofoner i pro-markedet, så profittmarginen til Linn er nok solid (med mindre plugger og jordledning koster en formue...). Kan ev. kanskje være mulig å kjøpe mogami-kabelen løst fra en pro-forhandler, og sette den sammen selv om man får tak i et sett bra plugger. Synes uansett ikke VdH silver hybrid var veldig mye bedre enn Mogami-kabelen, og Mogamien har i hvert fall plausible elektriske egenskaper (med lav kapasitans osv. - har ikke sett noe pseudovitenskaplig reklame hos Mogami, men derimot seriøse tekniske specs., som pro-brukerne sikkert krever). .
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.937
    Antall liker
    754
    Takk for gode innspill til dere begge.

    grammofon:
    Ja, det er VdH D-501 jeg har. Og Chinook RIAA skal jo ligne litt på din Steelhead, så da er det antageligvis et poeng for meg med en bedre kabel. Men du har rett i at jeg sikkert ikke bør kaste meg på første og beste tilbud. Mulig jeg kan skifte til bedre rør i RIIA-en først, så får jeg heller teste kabler etter det.

    thans:
    Det står ikke noe "Silver Hybrid" på kabelen min, så jeg antar det er den vanlige D-501 jeg har. Hovland er nok en mulighet hvis jeg kommer over den brukt. Jeg bruker Hovland høyttalerkabler, så sånn sett passer det. Å lage noe selv blir for komplisert for meg. En mulighet er å bestille en ren sølvkabel fra Bergen (Renaissance audio). Jeg bruker en slik fra RIIA til pre nå. Men hvis jeg spør om en phonokabel til nærmere 10k er verdt prisen starter jeg fort den kabeldiskusjonen jeg sa jeg ikke skulle starte.
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.328
    Antall liker
    13.422
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Hej torem!

    Jag har samma vdh-kabel som du och går i samma tankar om byte. Jag har tänkt, i första omgång, att få gjort en kabel i riktig längd utav denna CARDAS 4 x 33 AWG Tonearm wire with shield Hifi Collective med goda plugger i båda ändar. Nu läser jag att laga själv inte är aktuellt för dig, men jag kan ju komma tillbaka med erfaringer när jag prövd min om intresse finnes?

    Jag kommer säkert pröva annat också så följer med ett extra öga på vad du finner, keep us posted! :)
     

    nils valla

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    05.07.2012
    Innlegg
    1.172
    Antall liker
    294
    Hej Forum.

    Alt i alt syntes jeg det er svært at finde noget bedre end vdh501/502.
    Det er muligt at bund og top, falder anderledes og måske bedre ud med et andet kabel. Men der vil helt sikkert være noget andet, der trækker modsatte vej.

    Skulle man alligevel føle en stor trang til at prøve noget andet, og skulle man være så heldig at falde over det gamle vdh d300 koaxiale højtalerkabel (antennekabel), da må man absolut gøre sig selv den glæde at prøve det.
    Det er måske ikke helt så punktformigt i gengivelsen som 501, men overgåes ikke af andre mig bekendte kabler på markedet, i ren og skær velklang.

    mvh nils
     

    thans

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.05.2012
    Innlegg
    70
    Antall liker
    14
    Sted
    Oslo
    Hovland kan jeg anbefale om du kommer over den brukt. Det tok over et år fra jeg begynte å kikke til jeg kommer over en annonse i USA, så det kan nok kreves noe tålmodighet, samt at man følger med på utenlandske Hi-Fi-markeder. Ellers regnes vel Graham IC-70 for å være i samme klasse som Hovland, og den går det også an å få kjøpt ny (jeg har ikke hatt anledning til å sammenligne direkte selv). I Hi-Fi-pressen er det vel ofte Furutech AG-12 som blir anbefalt som den beste kabelen i "betalbar" prisklasse. Jeg har for øvrig ikke erfaring med phono-kabler i prisklassen opp mot 10 000, men jeg har ikke sett uttalt at Hovland eller Graham står (mye) tilbake for dyrere kabler.
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Den jeg har, er visst "silver hybrid". Det er den som følger med SME V, og skal være en del bedre enn den vanlige D-501. Også denne kabelen er i utgangspunktet en mikrofonkabel, men noe påkostet med en sølvfilm utenpå eller noe sånt.

    Jeg har prøvd ulike Cardas-kabler. Den som skiller seg klart ut av de jeg har prøvd, er "Clear". Ingen kabel jeg har hatt, kommer opp mot den mht ren og åpen lyd. Golden Reference låt så forskjellig og ullent til sammenlikning, at det var vanskelig å tro at kablene kom fra samme produsent. Problemet med Clear var imidlertid at den kunne låte for skarpt på mitt anlegg. Flere venner kommenterte det. Resultatet etter litt mer feiling og prøving var Kubala-Sosna Emotion. En kjekk liten tråd til 30 000. Så her er det bare å løpe og kjøpe!
    Det beste med kabelen er trolig at jeg har blitt venn med Joe Kubala, som er kjendis i Uniten og bl a har vært gjest i 30 minutes. Regner med å bli invitert til neste kjendis-treff i Hollywood.
    Lydmessig har jeg fått om lag det jeg ønsket: En mer avslepet diskant og mye, myyye bass.
     

    Boe

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.09.2005
    Innlegg
    205
    Antall liker
    1
    Torget vurderinger
    1
    Jeg har en Hovland Music Groove 2 og en Chardas Reference, i tillegg til VdH kabelen som fulgte med min Sme V. Av disse foretrekker jeg absolutt Hovland framfor de to andre, som har tendenser til litt mørke og lite detaljer gjennom min Manley Steelhead sammenlignet med Hovland. Graham overtok produksjonen av denne kabelen etter at Hovland valgte å legge ned for noen år siden. Så den kabelen er fortsatt å få tak i, som thans melder i innlegg ovenfor.
    At Hovland er god kan også en venn her på sentralen bekrefte. Jeg lånte ham kabelen før sommeren, og han har store problemer med å levere den tilbake :rolleyes:. Jeg har "tatt til takke" med VdH kabelen i mellomtiden, og kan gjerne melde at jeg i og for seg har levd godt med den også - hvis jeg altså ikke begynner å tenke på at det er mangler her og der.
    Michael Fremer hadde en test av flere armkabler i Stereophile vol. 32 nr. 7, hvis dere ikke har tilgang til selve bladet så ligger det korte sammendrag av hans vurderinger under Recomended Components for 2012. Furutech er vel kan hende den kabelen som kommer best ut i forhold til kvalitet/pris, selv om det er dyrere kabler som er bedre i følge Fremer.
    2012 Recommended Components Cables | Stereophile.com
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Hovland kan jeg anbefale om du kommer over den brukt. Det tok over et år fra jeg begynte å kikke til jeg kommer over en annonse i USA, så det kan nok kreves noe tålmodighet, samt at man følger med på utenlandske Hi-Fi-markeder. Ellers regnes vel Graham IC-70 for å være i samme klasse som Hovland, og den går det også an å få kjøpt ny (jeg har ikke hatt anledning til å sammenligne direkte selv). I Hi-Fi-pressen er det vel ofte Furutech AG-12 som blir anbefalt som den beste kabelen i "betalbar" prisklasse. Jeg har for øvrig ikke erfaring med phono-kabler i prisklassen opp mot 10 000, men jeg har ikke sett uttalt at Hovland eller Graham står (mye) tilbake for dyrere kabler.
    Furutech AG-12 er glimrende - og verdt pengene. Det ER forskjell på disse kablene som fører ekstremt små signaler. :)
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.328
    Antall liker
    13.422
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Hovland kan jeg anbefale om du kommer over den brukt. Det tok over et år fra jeg begynte å kikke til jeg kommer over en annonse i USA, så det kan nok kreves noe tålmodighet, samt at man følger med på utenlandske Hi-Fi-markeder. Ellers regnes vel Graham IC-70 for å være i samme klasse som Hovland, og den går det også an å få kjøpt ny (jeg har ikke hatt anledning til å sammenligne direkte selv). I Hi-Fi-pressen er det vel ofte Furutech AG-12 som blir anbefalt som den beste kabelen i "betalbar" prisklasse. Jeg har for øvrig ikke erfaring med phono-kabler i prisklassen opp mot 10 000, men jeg har ikke sett uttalt at Hovland eller Graham står (mye) tilbake for dyrere kabler.
    Furutech AG-12 er glimrende - og verdt pengene. Det ER forskjell på disse kablene som fører ekstremt små signaler. :)
    Vet du om man får köpt den i lösvara Sluket?
     

    EiK

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.05.2007
    Innlegg
    1.207
    Antall liker
    714
    Sted
    Haslum
    Torget vurderinger
    3
    Jeg fikk prøvd en High Fidelity Cables CT1-E på min SME-arm.
    Forskjellen var så stor at det ble en skikkelig nedtur når det koblet tilbake på VdH 501. Trodde det var en god kabel, men her ble den gruset skikkelig. Og den fikk lov til å komme tilbake i anlegget:(.
    Anbefaler deg derfor å få prøve forskjellig alternativer.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Hovland kan jeg anbefale om du kommer over den brukt. Det tok over et år fra jeg begynte å kikke til jeg kommer over en annonse i USA, så det kan nok kreves noe tålmodighet, samt at man følger med på utenlandske Hi-Fi-markeder. Ellers regnes vel Graham IC-70 for å være i samme klasse som Hovland, og den går det også an å få kjøpt ny (jeg har ikke hatt anledning til å sammenligne direkte selv). I Hi-Fi-pressen er det vel ofte Furutech AG-12 som blir anbefalt som den beste kabelen i "betalbar" prisklasse. Jeg har for øvrig ikke erfaring med phono-kabler i prisklassen opp mot 10 000, men jeg har ikke sett uttalt at Hovland eller Graham står (mye) tilbake for dyrere kabler.
    Furutech AG-12 er glimrende - og verdt pengene. Det ER forskjell på disse kablene som fører ekstremt små signaler. :)
    Vet du om man får köpt den i lösvara Sluket?
    PM Audio har vel denne? Dersom ikke så finnes den å få på nettet selvsagt.
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.328
    Antall liker
    13.422
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Hovland kan jeg anbefale om du kommer over den brukt. Det tok over et år fra jeg begynte å kikke til jeg kommer over en annonse i USA, så det kan nok kreves noe tålmodighet, samt at man følger med på utenlandske Hi-Fi-markeder. Ellers regnes vel Graham IC-70 for å være i samme klasse som Hovland, og den går det også an å få kjøpt ny (jeg har ikke hatt anledning til å sammenligne direkte selv). I Hi-Fi-pressen er det vel ofte Furutech AG-12 som blir anbefalt som den beste kabelen i "betalbar" prisklasse. Jeg har for øvrig ikke erfaring med phono-kabler i prisklassen opp mot 10 000, men jeg har ikke sett uttalt at Hovland eller Graham står (mye) tilbake for dyrere kabler.
    Furutech AG-12 er glimrende - og verdt pengene. Det ER forskjell på disse kablene som fører ekstremt små signaler. :)
    Vet du om man får köpt den i lösvara Sluket?
    PM Audio har vel denne? Dersom ikke så finnes den å få på nettet selvsagt.
    Tänkte på om den fanns på rull, ser att PM Audio har, men bara färdigterminert.
     

    nils valla

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    05.07.2012
    Innlegg
    1.172
    Antall liker
    294
    Hej forum.

    Man skal passe på med at tro at vdh 501/502 altid er de samme kabler.
    De har utkommet i mange varianter og lyder ikke ens.
    (Mine to egne kabler (502 til pladespiller og 501 til effekt) er dem med bokstaverne skrevet i guld (gamle versioner))

    mvh nils
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Ja, jeg tenkte på ferdig terminert, ikke løs kabel.
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Hej forum.

    Man skal passe på med at tro at vdh 501/502 altid er de samme kabler.
    De har utkommet i mange varianter og lyder ikke ens.
    (Mine to egne kabler (502 til pladespiller og 501 til effekt) er dem med bokstaverne skrevet i guld (gamle versioner))

    mvh nils
    Viktig presisering.

    Mht Hovland har jeg seriøst vurdert om jeg skal skaffe en. Vi får håpe at kabelen virkelig er den samme nå som før. Det forutsetter bl.a. at materialene kommer fra samme produksjonssted - om kabelen har samme specs som før, er neppe avgjørende. Når jeg likevel ikke har tatt skrittet helt ut, er det fordi jeg ikke har fått prøvehørt, og ikke vil bruke enda mer penger på denne hersens phono-kabelen. Men leser jeg tråden her rett, er det jo kanskje en m ulighet til å låne for en dag eller to, eller bare noen minutter.

    Mht kabeltester, spriker de som kjent en god del. Min kabel kom først på en fjerde plass eller noe sånt i Fremers test. Han syntes kabelen låt for "mykt", og at man hadde ofret oppløsning til fordel for "lushness". I andre tester er imidlertid styrkeforholdet angivelig omvendt. Her gjelder det vel å stole på egne ører - og kun det. :)
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.937
    Antall liker
    754
    Hej forum.

    Man skal passe på med at tro at vdh 501/502 altid er de samme kabler.
    De har utkommet i mange varianter og lyder ikke ens.
    (Mine to egne kabler (502 til pladespiller og 501 til effekt) er dem med bokstaverne skrevet i guld (gamle versioner))

    mvh nils
    Viktig presisering.

    Mht Hovland har jeg seriøst vurdert om jeg skal skaffe en. Vi får håpe at kabelen virkelig er den samme nå som før. Det forutsetter bl.a. at materialene kommer fra samme produksjonssted - om kabelen har samme specs som før, er neppe avgjørende. Når jeg likevel ikke har tatt skrittet helt ut, er det fordi jeg ikke har fått prøvehørt, og ikke vil bruke enda mer penger på denne hersens phono-kabelen. Men leser jeg tråden her rett, er det jo kanskje en mulighet til å låne for en dag eller to, eller bare noen minutter.

    Mht kabeltester, spriker de som kjent en god del. Min kabel kom først på en fjerde plass eller noe sånt i Fremers test. Han syntes kabelen låt for "mykt", og at man hadde ofret oppløsning til fordel for "lushness". I andre tester er imidlertid styrkeforholdet angivelig omvendt. Her gjelder det vel å stole på egne ører - og kun det. :)
    Jeg ble litt usikker her grammofon om det er Hovland eller vdh -kabelen du tenker på. Men når det gjelder Hovland gikk de konk for noen år siden nå, så en Hovland-kabel må du nok kjøpe brukt med begrenset mulighet for hjemlån antar jeg. Hovland er fint det, og jeg vurderer hvis den dukker opp på Brukten, men jeg går ikke over lik for å skaffe meg den (for å si det litt stygt).

    Men jeg fikk nok svar her til at det er et poeng å prøve andre kabler enn vdh. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg ikke til å prøve ut all verden, men jeg får se hva det blir til. Uansett takk for svar.
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Jeg tenkte faktisk på Hovland. Mener bestemt at jeg for et par år siden kom over et tilbud på nye Hovland-kabler tilvirket av en annen produsent. Forsøkte å finne den igjen på nettet nå, men uten å lykkes. Det kan selvfølgelig ha vært et restparti, men det så ikke slik ut ifølge teksten. Kan selvfølgelig ha vært juks og fanteri. .. Skal prøve å sjekke ut nærmere. :)
     

    thans

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.05.2012
    Innlegg
    70
    Antall liker
    14
    Sted
    Oslo
    Graham kjøpte retten til å produsere og selge Hovland MG2 ved siden av sitt øvrige sortiment (IC70 osv.) Det er mulig Graham fortsatt sitter med rettighetene, men jeg fant den ikke for salg noe sted da jeg selv lette etter kabel for et år siden, så mulig at de har sluttet å produsere den.
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Graham kjøpte retten til å produsere og selge Hovland MG2 ved siden av sitt øvrige sortiment (IC70 osv.) Det er mulig Graham fortsatt sitter med rettighetene, men jeg fant den ikke for salg noe sted da jeg selv lette etter kabel for et år siden, så mulig at de har sluttet å produsere den.
    Takk for opplysningen, som er oppklarende. Det er nok som nevnt et par år siden jeg fant kabelen på nettet.

    Men uansett dukker den tidvis opp på brukten. :)
     

    POB

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.09.2003
    Innlegg
    2.988
    Antall liker
    2.914
    Sted
    Kulturhovedstaden
    Torget vurderinger
    31
    Nytt medlem i SME klubben.
    Har anskaffet en VPI TNT med SME V på.

    Håper noen kan hjelpe meg med et par småting.
    1. Rengjøring er påkrevd, så hva er greit å bruke ? Blårens?
    2. Heve/senke mekanismen lagger litt. Altså selve den som armen hviler på når den skal senkes. Tror dere det kun er rengjøring og ny olje i trauet som skal til her?

    mvh
     

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.617
    Antall liker
    27.883
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Nytt medlem i SME klubben.
    Har anskaffet en VPI TNT med SME V på.

    Håper noen kan hjelpe meg med et par småting.
    1. Rengjøring er påkrevd, så hva er greit å bruke ? Blårens?
    2. Heve/senke mekanismen lagger litt. Altså selve den som armen hviler på når den skal senkes. Tror dere det kun er rengjøring og ny olje i trauet som skal til her?

    mvh
    Hvorfor ikke nytte høvet og sende den inn til SME for fullrenovering? Det kostet forbausende lite da jeg gjorde det.

    mvh

    Edit: Gikk inn på mailen min og fant fakturaen. Det var for 3 år siden, og regningen kom på 406£. Da fikk jeg en arm tilbake som så helt ny ut. Tror det var en ny en, når jeg tenker meg om.
     
    Sist redigert:

    POB

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.09.2003
    Innlegg
    2.988
    Antall liker
    2.914
    Sted
    Kulturhovedstaden
    Torget vurderinger
    31
    Du sier noe.
    HiFi kontoen er tom etter dette kjøpet, så jeg må nok finne på noe selv.
    Er vel også litt skremt av prisene de har på deler og tilbehør. 40£ for selve oljen oppi armliften.
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.328
    Antall liker
    13.422
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    Priserna på reservdelar är i stiveste laget ja, men servicen därborta är opåklagelig. Svarar på mail på dagen varje gång, hjälper till med det man måtte ha av frågor och funderingar. Beställde motorolja, ny drivrem och några skruer och allt fungerade som en dans även om det visade sig att jag fått fel typ skruer. En mail till SME och dagen efter hade de sänt ut den modellen jag skulle haft. Otrolig bra!
     
    • Liker
    Reaksjoner: oct

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Man får kanskje ikke i pose og sekk - både billige deler og god service? :) Ser med gru frem til den dagen jeg må gjøre noe med min SME V-arm.

    Et lite spørsmål: Hva gjør dere med silikon-badet når det skal has på mer/ny silikon? Fjerner dere det som ligger i, eller går det an bare å fylle på litt? Hva bruker dere evt til å fjerne det gamle?
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Får vel melde meg UT av klubben.... solgte nettopp mitt eneste SME produkt, en 309 som aldri ble brukt.
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Ulovlig. I likhet med EU har vi ingen regler om utmelding, dvs. at den som er medlem, er det for resten av livet!

    Men du kan jo starte en ny tråd - "SME's uvenner".
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Da får jeg heller prøve å bli kastet ut! SME er jo som alle vet bare ræva, engelsk museumsverdig skrammel som låter trist & traurig :cool:
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    Fanken, glemte jo en 3009 serie II som sitter på en Technics SL110 !!!

    Da åker den ut på Børsen i.l.a. kvelden!
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Fy å Fy! Slike bannord kan vi ikke tåle her. Du blir heretter satt i karantene inntil du har lært å oppføre deg!!!



    Bilde av Sluket i karantene. Merk: strippet for alle stjerner.
     

    LMC

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.08.2006
    Innlegg
    24.964
    Antall liker
    13.321
    Sted
    Drøbak
    Torget vurderinger
    45
    uansett er det RABCO SL8E som passer best til SL110
    og en EMT TSD 15 :cool:
    Audioetc har du jo kvittet deg med........:rolleyes:
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.590
    Antall liker
    103.089
    Torget vurderinger
    23
    MEN; det er spennende saker på gang i så måte serru....

    Og hva SME angår får det ikke blitt grove nok bannord :) ...blir jeg kastet ut nå?
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Man kan bytte armer og pu'er og hva det måtte være dag og natt. .... Etter hvert stanger man hue i taket uansett. Skal man komme opp en etasje, må man bytte teknologi. Enten bånd eller laser-pu. Begge deler er imidlertid noe herk. Fikling med bånd gjorde jeg nok av i min ungdom. Og et vellykket resultat med laser, forutsetter visstnok at man bruker halve dagen på å rense platene.

    - og da har jeg kommet til at jeg egentlig lever godt med min SME V og Benz pu. :) Det kan sikkert bli litt bedre, men ikke så veldig mye bedre. .....
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn