8x12_TOM's anlegg

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • 8

    8x12_TOM

    Gjest
    En .... snip....
    Hei, og takk for en meget underholdene og hyggelig tilbakemelding.

    Var vel egentlig litt uheldig og måtte sperre oss inne på en slik fin dag, men for min del var jeg flink, og fikk meg en topptur dagen etter.
    Tenk, to dager med sol etter hverandre:eek:

    Kommentar til diy kontra dyre millionanlegg lar jeg stå ubesvart. Har vel allerede "slengt" nok i den saken.

    Mitt valg av akustikktiltak har falt på kraftig demping av førsterefleksjonene, en og alene fordi jeg er interessert i å få fram så mye som mulig av det som ligger i opptaket. Dette er ikke alles cup of tea
    Det at jeg har jobbet med rommet nedover i frekvens hjelper også på og tydeliggjøre ting i resten av frekvensområdet.
    Dette kan gjøres på andre måter også - OB er et meget godt alternativ.

    Ellers må jeg si det er artig å ha folk på besøk som setter pris på nøytral lyd, og ikke nødvendigvis må smøre lyden inn i alskens forvregnig og ulineæriteter for å tilfredstilles.

    Og til dere som har lyst til å oppleve dette rommet kan jeg si at prisen ikke er så veldig høy, men at det vel kommer litt ann på tilbakemeldingene;)

    Tor
    Jeg fikk meg en lengre spasertur i egne tanker (og øresus:p) etter hejmkomsten, og så fikk jeg med lille krokodille på en lengre tur på søndag - ble jo riktig godt og varmt litt lengre inne i landet...

    Er det slik å forstå at du ikke får frem alle detaljene ved å innføre litt diffraskjon? Jeg trodde vel egentlig det var nødvendig med litt? Men jeg har ikke noe særlig innsikt i dette temaet, så jeg har ikke noen bakgrunn for å påstå at det er slik, men et såkalt "anechoic chamber", eller dødt rom er vel ikke det mest optimale? Igjen et ærlig spørsmål, for jeg vet ikke.
    For øvrig tror noen og enhver får et helt nytt perspektiv på prisen på selve anlegget relatert til lydmessig resultat etter et besøk hos deg. Det må vel nevnes at ikke alle har kunnskapen, evnene, anledning eller lyst til å gjøre som du har gjort. Men jeg vet ihvertfall hva jeg skal gjøre når det kommer tid for å se på nye ht. Nok snakka om den saken. For egen del har jeg ihvertfall har fått øye på lyset i den andre enden av tunnellen, men vi kan ta den praten på tomannshånd.
    Jeg reflekterte en del over valgene du har tatt i løpet av helgen, og tenkte nok også at OB lar deg slippe unna med færre akustikktiltak. Jeg kan kanskje lage samme lyd-trøkk i bassen hjemme hos meg 2x13,5" på hver sin 3kW MOSFET forsterker, men har null kontroll over rommet, så "alt synger med", og da låter det bare bæsj...
    Men "smøre inn lyden i alskens forvrengning og ulineariteter" tror jeg ikke mange gjør med hensikt, jeg velger å kalle det uvitenhet? Men det var kasnkje noe annet du mente?
    Når vi er inne på OB, så skulle det vært morsomt å lent lyttemuskelen til det Sluket har hjemme, eller Hato for den saks skyld, har ikke hørt noen av deres, men det står høyt på ønskelista.
    Med OB stiller det vel også mindre krav til forsterkerkraft enn dynamisk ht. på den annen side kommer man vel ganske likt ut når alt kommer til alt, for med aktiv deling må du jo ha endel forsterkere - for den saks skyld kan man vel ha aktiv deling på Hønna også?

    Skal jeg tolke deg dithen at prisen ikke er høy hvis vi sier noe pent, og da får vi komme tilbake (med/uten kake)??? ;) eller tenkte du på kroner og øre investert i rom og anlegg?
    Gleder meg uansett til å prøvekjøre 500 bluesalbum, og bare for å ha nevnt det, humoren til side, så er kjeller'n din et unikt sted, og ros vel fortjent.

    -p
    Bra å komme seg ut litt, livet er litt annet en hifi også. Om en drøy uke blir det Gran Canaria og der er det noe 2000 meters topper(litt under) som må sjekkes ut:)

    Har ikke den helt store erfaringen med diffusjon, så det lar jeg andre svare på. Kanskje orso kan si noe.
    Det jeg har fått med meg er at det lønner seg å dempe så mye som mulig av refleksjonene som ankommer øret inntil ca 20ms etter direktelyden. Det som kommer etter dette skal visstnok bare berike klangen.

    Har hørt både emo og hato sitt OB oppsett og må innrømme at det er noe der som ikke mitt system klarer like bra. Foreløpig har det vært litt tidlig i prosessen så det er nok også en del småting som tar av i litt for stor grad, Kall det gjerne dynamikk, men jeg mener bestemt dette er ulineære ting som ikke kler all musikk. Men når det er sagt, tror jeg at når dette etter hvert er under kontroll, blir dette systemene alle andre må strekke seg etter- Ihverfall hvis du er ute etter tørr og nøytral lyd. Har også hør prototypen på OB mellomtonesystemet til roald her på sentralen Helt sykt potensial og kapasitet

    Kanskje vi prøver en Blues aften rundt påsketider:)

    Tor
     
    Sist redigert:

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Godt svar Tor, jeg liker å tro at jeg kan lære noe hver dag, men grunnet egen + annen tilført sneversynthet, forutintatte meninger, eller fordommer, blir virkelighetsoppfatningen fort forvrengt eller i beste fall bare sterkt påvirket av yttre innflytelse. Jeg liker selv å tro at jeg er rimelig fordomsfri, og dermed hater allt og alle like mye:p, men må ofte ete i meg et feilaktig syn...
    Jeg er nok mye mer glad i musikken enn anlegget, og har mang en gang tenkt at det blir for komplisert. Det enkleste er ofte det beste har jeg hørt, men det er en sannhet med modifikasjoner. Hos deg var det fint lite fiksfakseri, og jeg opplevde oppsettet som egentlig ganske rett fram, selv om det lå mye omtenksomhet, og planlegging bak. Som sagt det lydbildet kan umulig være tilfeldig, men akk så ettertraktet. Den største utfordringen er vel å klare å holde seg på den gylne middelvei vil jeg tro.
    Det kunne vært spennende å høre mer om ovennevnte OB mellomtonesystem. Ha en fin tur til Gran Canaria, også tror jeg mer enn jeg håper på den blueskvelden...;)

    mvh
    Per
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    De rørene du hadde plassert rett ved høyttalerene på hver side. Hvilken diameter var det på rørene?Hvor høye var de og hvilken hull dimmenson var brukt til å lage hullene? tenkte å prøve noen slike på kneveggen her hjemme...
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    De rørene du hadde plassert rett ved høyttalerene på hver side. Hvilken diameter var det på rørene?Hvor høye var de og hvilken hull dimmenson var brukt til å lage hullene? tenkte å prøve noen slike på kneveggen her hjemme...
    Tar det på PM.
     

    Roald

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.06.2005
    Innlegg
    5.283
    Antall liker
    2.526
    Torget vurderinger
    1
    Det kunne vært spennende å høre mer om ovennevnte OB mellomtonesystem.
    Du kan se litt mer om det her http://www.hifisentralen.no/forumet...tra-der/34651-na-r-ma-rket-senker-seg-10.html

    Er selvsagt helt enig i potensial og kapasitet, men er slett ikke ille å lytte til nå heller, og med noen platerester av ymse kvalitet ble det også smelt sammen halve bass løsningen og enn hvor hes hornfolket skriker om smultringsbass høres det ut som de leverer varene :cool:

    Makkverket er så stygt at det nesten gjør vondt i øynene:eek: strengt tatt burde det stått bak et forheng

    Når våren kommer og om jeg får tid, er planen å nærme seg 8x12 sin finish
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Morsom lesning, (men litt for mye "luremus" i billedserien;)) - og utrolig spennende, skulle gjerne ha lyttet til det der.
    Det bygget seg opp til noe interresant, men så sa det stopp 10.06.13. Hva er status på prosjektet nå. Ble det så stygt som du sier, at lysten på å gå videre dabbet av?
     

    Roald

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.06.2005
    Innlegg
    5.283
    Antall liker
    2.526
    Torget vurderinger
    1
    Ja, prototypene ser ikke ut…….. men det har ikke fjernet lysten til å gjøre ferdig de påbegynte kabinettene, er bare dårlig med tid

    8x12 hørte det spille for en liten uke siden så det er ikke noe problem å ta en lytt, men lytter en med andre ting en øra blir det nedtur ;)
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Det første jeg ble blind på var i hvertfall ikke øra for å si det sånn;)
    Men du holder vel til "innafor" slik jeg har forstått det, så da må en visitt planlegges litt mer. Men jeg tar det ved første og beste anledning jeg...
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    På tide å fornye seg på kabelsiden, og selvfølgelig går vi for noe som er billigere enn det jeg hadde fra før. Denne gange byttes alle IC kablene fra Silk Speak mkII til hjemmemekk fra Belden og Neutrik XLR. Kost blir drøye 1.5 k for tre lange sett.
    Regner ikke med noen lydrevolusjon.
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Bare to dager igjen til en må stålsette seg, å rive seg vekk fra hifisentralen, for å oppleve varmere strøk med lange gåturer og kveldsaktiviteter som innbefatter god mat og drikke - blir ikke lett

    Hvis alt går etter planen så stiller OB-BB, RoDa og AtleT her rett etter hjemkomst for å undersøke hva den gale akustikkmannen fra Langesund driver med.

    Velkommen!

    Tor
     
    Sist redigert:

    OB-BB

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    5.698
    Antall liker
    7.867
    Nydelig, Tom-Tor.
    Jeg kommer - har avklart med Henne og avventer bare bekreftelse fra Ro-Da.
    Hilke strømledninger bruker du - gjør-det-selv?
    God tur nedover - Si Ju.
    BB
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Nydelig, Tom-Tor.
    Jeg kommer - har avklart med Henne og avventer bare bekreftelse fra Ro-Da.
    Hilke strømledninger bruker du - gjør-det-selv?
    God tur nedover - Si Ju.
    BB
    Det blir bra.
    Bruker LMC på strømsiden
    Skal passe på å ta en skål for alle hifi-frendene jeg har.
    Sees

    Tor
     
    Sist redigert:

    steinost

    Æresmedlem
    Ble medlem
    22.01.2004
    Innlegg
    11.338
    Antall liker
    8.433
    Sted
    Lillestrøm
    Torget vurderinger
    2
    God tur Tom-Tor:)
    Drikk mye god rødvin og stell pent med kona.
    Man fortjener ferie innimellom når man er så mye på sentralen.
    Blir sliten av slikt, kos dere.

    Steinar.
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Det nærmer seg neste besøksrunde, og denne gangen stiller tre staute karer, med det jeg kan skjønne, litt forskjellige tilnærming til hifi.
    Bestillingen av Belden og Neutrik deler fra ELFA har kommet, og muligiheten er til stede for at det er nye kabler i oppsettet. Fint å ha noe å skylde på hvis det ikke spiller bra.
    Det nærmer seg også slutten på uken i varmen. Gikk på en smell og ble rød som en tomat andre dagen, og det straffer seg.....igår ble det 15km gange med 800meter stigning og samme ned, ikledd hettegenser.... det ble varmt det:) I morgen går turen opp på Gran Canarias høyeste fjell (1949 m.o.h.) som en rolig avslutning;)
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Noen bilder fra turen i går

    8x12_TOM i sitt rette element:

    DSC_0214.jpg


    Ganske langt ned til bunnen av dalen
    DSC_0216.jpg


    Et av de mest kjente landemerkene på Gran Canaria, Roque Nublo med Tenerife og spanias høyeste fjell, Teide i bakgrunnen (3717m.o.h.)
    DSC_0227.jpg
     
    Sist redigert:

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Teide er langt opp. Har vert på toppen der, tok taubana første delen, så gikk vi resten av turen opp med en guide. Var heldig å bli plukka ut, man må søke på fohand for å gå den siste delen. Det er sinnsykt tungt å forflytte seg i den høyden.

    Folk som skal til Tor kan bare gle seg. Etter at vi gutta i Skedsmo Audio var der har alle 4 starta med å snikre, måle, flytte og lytte. Det gjør inntrykk å komme dit.

    Hår du koser deg i varmen...

    Mvh Peter
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Har bare vært på Tenerife en gang og da var hu jeg bor sammen med veldig tett i brøstet og forkjølet.Ingen sted å være hvis pusten ikke funker optimalt. Har derfor ikke vært på toppen av Teide.
    Hvis det blir en neste gang, som er mulig, selv om vi helst ikke drar til samme sted to ganger, vil toppen stå som nr.1 mål. Taubanen går jo opp til 3555, så det er "bare" drøye 160 meter opp;)
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har bare vært på Tenerife en gang og da var hu jeg bor sammen med veldig tett i brøstet og forkjølet.Ingen sted å være hvis pusten ikke funker optimalt. Har derfor ikke vært på toppen av Teide.
    Hvis det blir en neste gang, som er mulig, selv om vi helst ikke drar til samme sted to ganger, vil toppen stå som nr.1 mål. Taubanen går jo opp til 3555, så det er "bare" drøye 160 meter opp;)
    Jo, de siste 160 høyde meterene er laaaaange! Er utrulg tungt å bevege seg og jeg ble i vertfall veldig fort tungpustet...
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Og din definisjon på tomat var...??;) kart?? ihvertfall ikke fullmoden etter bildene å dømme. Men en pause fra sola gjør nok godt. Det er jo greit å finne på noe annet enn å bare ligge å steke i 14 dager - sikkert ikke sunt heller.
    Jeg bodde i Denver i studietida, og reiste mye til bl.a. Vail for å stå på ski. Synes å huske at toppene lå på omtrent det samme der. Etter mange år i høyden skjønte jeg selvsagt ikke hva besøkende snakket om når de syntes det ble tungt å gå oppe på toppen. Jeg merket jo ingenting akklimatisert som jeg var, og kanskje i mitt livs form og 20 kilo lettere (yngre). Men at en tur i høyden kan være slitsom for dem som ikke er akklimatisert skal man ikke kimse av, høydesyke kan være et problem. Se opp for hodepine og kvalme, det er de første signalene. Heldigvis forsvinner symptomene så snart man er nede på havnivå igjen. Kos dere så mye på turen.
    Har du forresten tenkt noe mer på Blues-aften Tor?
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Det at du i det hele tatt nådde toppen forteller vel at du er i brukbar form. Alle reagerer forresten litt forskjellig på høyde, men god form er et godt utgangspunkt. Broren min som ikke er i form, var med på en busstur opp på en topp utenfor Denver (Vet ikke hvem)på omtrent samme høyde. Gikk ned til et utkikkspunkt som lå 30meter på nedsiden. Han klarte nesten ikke å komme seg opp til bussen igjen.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Det at du i det hele tatt nådde toppen forteller vel at du er i brukbar form. Alle reagerer forresten litt forskjellig på høyde, men god form er et godt utgangspunkt. Broren min som ikke er i form, var med på en busstur opp på en topp utenfor Denver (Vet ikke hvem)på omtrent samme høyde. Gikk ned til et utkikkspunkt som lå 30meter på nedsiden. Han klarte nesten ikke å komme seg opp til bussen igjen.
    Brukbar form, jeg? Neppe, men sta det er jeg!
     

    _RoDa_

    Ikke så veldig hifi-freak lengre
    Ble medlem
    06.02.2010
    Innlegg
    12.896
    Antall liker
    13.950
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    8
    Blir litt redd nå, for at hifien utgår og vi dras med på en fjelltopp på søndag.....?
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Det at du i det hele tatt nådde toppen forteller vel at du er i brukbar form. Alle reagerer forresten litt forskjellig på høyde, men god form er et godt utgangspunkt. Broren min som ikke er i form, var med på en busstur opp på en topp utenfor Denver (Vet ikke hvem)på omtrent samme høyde. Gikk ned til et utkikkspunkt som lå 30meter på nedsiden. Han klarte nesten ikke å komme seg opp til bussen igjen.
    Brukbar form, jeg? Neppe, men sta det er jeg!
    Da er vi veldig like der;)
     
    J

    J.J

    Gjest
    Hfs er jo ut virker det som. ...

    Så ja.. DNT eller fjellforum er minst like aktuelt :)))
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Det verste gir seg etter et par dager med forsiktighet. Det ble ihvertfall nok til at det ble full flassing - ikke bra
    Er hjemme igjen nå så vi for bli enig om en Blues-aften. Har du snakket med noen andre?

    Og din definisjon på tomat var...??;) kart?? ihvertfall ikke fullmoden etter bildene å dømme. Men en pause fra sola gjør nok godt. Det er jo greit å finne på noe annet enn å bare ligge å steke i 14 dager - sikkert ikke sunt heller.
    Jeg bodde i Denver i studietida, og reiste mye til bl.a. Vail for å stå på ski. Synes å huske at toppene lå på omtrent det samme der. Etter mange år i høyden skjønte jeg selvsagt ikke hva besøkende snakket om når de syntes det ble tungt å gå oppe på toppen. Jeg merket jo ingenting akklimatisert som jeg var, og kanskje i mitt livs form og 20 kilo lettere (yngre). Men at en tur i høyden kan være slitsom for dem som ikke er akklimatisert skal man ikke kimse av, høydesyke kan være et problem. Se opp for hodepine og kvalme, det er de første signalene. Heldigvis forsvinner symptomene så snart man er nede på havnivå igjen. Kos dere så mye på turen.
    Har du forresten tenkt noe mer på Blues-aften Tor?
     

    OB-BB

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    5.698
    Antall liker
    7.867
    TOM;
    Vær så snill - ikke fjelltur - forberedelsene til Den Stora Sjöresan er allrede igangsatt.
    Regner med høy sjøgang over storhavet og har tatt mine forhåndsregler.
    Bommet plutselig litt i sjøpsykemedisineringen - gikk ut ifra at det var stikkpille men så leste jeg at den skulle legges under tunga.
    Smakte Gamle-Ole i begynnelsen, men med Taco i gapet er den verste smaken nå borte.
    Vi kommer kjekke og opplagte bare jeg slipper å dele lugar med RoDa.
    BB
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Nevnte det såvidt for Stein, men ingen andre.


    Det verste gir seg etter et par dager med forsiktighet. Det ble ihvertfall nok til at det ble full flassing - ikke bra
    Er hjemme igjen nå så vi for bli enig om en Blues-aften. Har du snakket med noen andre?

    Og din definisjon på tomat var...??;) kart?? ihvertfall ikke fullmoden etter bildene å dømme. Men en pause fra sola gjør nok godt. Det er jo greit å finne på noe annet enn å bare ligge å steke i 14 dager - sikkert ikke sunt heller.
    Jeg bodde i Denver i studietida, og reiste mye til bl.a. Vail for å stå på ski. Synes å huske at toppene lå på omtrent det samme der. Etter mange år i høyden skjønte jeg selvsagt ikke hva besøkende snakket om når de syntes det ble tungt å gå oppe på toppen. Jeg merket jo ingenting akklimatisert som jeg var, og kanskje i mitt livs form og 20 kilo lettere (yngre). Men at en tur i høyden kan være slitsom for dem som ikke er akklimatisert skal man ikke kimse av, høydesyke kan være et problem. Se opp for hodepine og kvalme, det er de første signalene. Heldigvis forsvinner symptomene så snart man er nede på havnivå igjen. Kos dere så mye på turen.
    Har du forresten tenkt noe mer på Blues-aften Tor?
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Alltid noe godsaker med hjem, fra tur:)

    Har ikke så veldig greie på vin, men disse er vel godkjente, Noen med erfaring?

    DSC_0254.jpg
     

    John_Harald

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.08.2002
    Innlegg
    4.044
    Antall liker
    1.837
    Sted
    Sørumsand
    Torget vurderinger
    5
    Alltid noe godsaker med hjem, fra tur:)

    Har ikke så veldig greie på vin, men disse er vel godkjente, Noen med erfaring?

    Vis vedlegget 251962
    Har litt erfaring med Amarone. Pleier å åpne flasken med en vinopptrekker, lufte den og så heller man litt i et godt vinglass. Deretter er det bare lukte, varme vinen opp i munnen og blande den luft i munnen, før den svelges. Dette gjentas opptil flere ganger etter eget ønske, bør nytes med god musikk :)
    Lykke til!
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Alltid noe godsaker med hjem, fra tur:)

    Har ikke så veldig greie på vin, men disse er vel godkjente, Noen med erfaring?

    Vis vedlegget 251962
    Har litt erfaring med Amarone. Pleier å åpne flasken med en vinopptrekker, lufte den og så heller man litt i et godt vinglass. Deretter er det bare lukte, varme vinen opp i munnen og blande den luft i munnen, før den svelges. Dette gjentas opptil flere ganger etter eget ønske, bør nytes med god musikk :)
    Lykke til!
    Å, faen! Da hadde jeg jo ganske god greie på vin likevel da :) Lufte vinen ved bare å åpne flasken holder ikke, den bør dekateres på egnet karaffel
    imagesCAQ2EIWI.jpg

    God vin nytes bedre sammen med gode venner. Sjelden jeg hører musikk og drikker vin samtidig, da blir det i såfall bakgrunnsmusikk.
     

    Hornlyd

    Musikkglad
    Ble medlem
    01.04.2005
    Innlegg
    19.865
    Antall liker
    10.699
    Torget vurderinger
    10
    Det finnes mange forskjellige dingser som hjelper til med lufteprosessen:

    Magisk Vinkaraffel: Lar vinen Puste - GUTTS.no

    Amarone, Barolo, Barbaresco og tyngre Bordaux viner etc profiterer særlig på lufting. Disse MÅ heller ikke være for varme. Lagre stående i kjøleskap (vinkjeller?) en dag eller to før drikking og ta den ut ca 1/2-1 time før slik at temperaturen er 14-16 grader i glasset. Har du ikke karaffel etc så la flasken stå åpen en 1/2 time og hell oppi et stort glass som du heller oppi et annet stort glass. Frem og tilbake 10 ganger. Tilslutt oppi vinglasset, enjoy :)
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    All den lufta tror jeg bare gjør vinen sjøsjuk. Den har vært på flaske i årevis og er scteindau. Bare trekk ut korken, men i mangel av opptrekker kan korken også dyttes ned i flaska. Bælmes rett ned...:p
    Har ikke greie på vin "mai æss"...;)
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Da må jeg takke OB-BB, RoDa og AtleT for et meget hyggelig hifilag. Stå respekt av folk som står opp midt på natten for å oppleve et skarve stereoanlegg.

    Morgenstund er gull i grunn, er det noe som heter, og besøket stod friske og klare på trappa litt før 10.00
    Verten, som kanskje ikke er av vasseste slaget fant fort ut at her er det lurt med kruttkaffe, sukkardrikka og høykalori mat(kake), så ikke folka skulle være så uheldige å falle i søvn. Tror det gikk greit:)

    Siden de klarte nesten 5 timer her nede i kjelleren så regner med at turen hjem ikke skulle by på så store problemer selv om oslofjorden er en ganske heftig overfart.

    Snakkes

    Mvh-
    Tor
     
    Sist redigert:

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Blir spennende å høre intrykkene, om de samvarer med oss som var der for en kost tid siden. Har du EQa noe mer siden da?
     
    8

    8x12_TOM

    Gjest
    Ser det er nesten 300 treff på tråden i løp av et par timer, så det er ikke bare du som sitter spendt på gjerde og venter på tilbakemeldinger. Er samme lyden dere fikk presentert.

    Alle har jo litt forskjellige ønsker om hvordan musikken bør presenteres, og besøket hørte nok noe som ikke treffer 100% på alle ønskede parametere
    Men sånn gjengs over tror jeg de likte hva det hørte. Dette er folk som også er flinke til å sette seg litt inni hva som eieren ønsker av lyd.
     
    Sist redigert:
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn