Nylig innhold av Quisten

 1. Quisten

  Høyttalere Høyttalere som spiller bra på lavt volum

  Av egen erfaring synes jeg høyttalere med høy følsomhet eller aktiv drift er de som spiller best på lavt volum. Dette har jeg hatt gjentatte erfaringer med fra diverse merker, så virker som det e en rød tråd der, ihvertfall for meg.
 2. Quisten

  Devialet vennetråd

  Firmware 2.9.0 på plass, her er det vel bare litt finpuss etterhva jeg forstår. Den største oppgraderingen var å gå fra Dos1 til Dos2. Det var en lydmessig god forbedring. Uansett e det hyggelig at de endelig har fått fingen ut og begynt å pushe litt oppdateringer.
 3. Quisten

  Eirik's anlegg

  Jamo sub 800 er speccet til 42hz, kalles det da subwoofer ? Kaster en tankeball ut i luften her ; Jeg forstår det litt mellom linjene her at du kanskje er litt begrenset for plass ? Hva med noen aktive høyttalere ? Da får du en ferdig løsning som fra frabrikk har nok krefter, og mange kommer...
 4. Quisten

  Devialet vennetråd

  Har forstått det er noe tidsforsinkelse i kulene. Men med en nyere tv er det vel mulig å justere dette ? Har du vært på devialetchat.com å sett etter info ? Tror du finner svar der.
 5. Quisten

  Høyttalere Fotos af jeres Højttalere :)

  Ble lei hi-fi, bytting og det evige jaget etter "noe bedre" Kjøpte meg et livstilsprodukt / future-fi. Nyter full range lyd, fri for kasselyd og pustelyd og med en svært stor sweetspot ispedd nok detaljer. Har nå et helt avslappt forhold til hifi, fokuset er nå musikk.
 6. Quisten

  Eirik's anlegg

  Basert på at jeg har hatt like dine høyttalere 2 ganger, og ca 10 par med klipsch vil jeg nok etter husken forsiktig våge å påstå at Klipsch er en anelse mer tyngre og fyldige, også på lavere volum som du etterlyser. Mener jeg leste en plass at høyttalere med høy følsomhet ofte leverer bra på...
 7. Quisten

  Høyttalere Anbefaling av høyttalere til Yamaha A-S1100

  Av egne erfaringer og teorier så tror jeg veien kan være en mer lettdreven høyttaler. Har stort sett opplevd mer respons, tempo og smekk i mellombassen med lettdrevne høyttalere enn tungdreven. Gjerne også med litt membranareal.
 8. Quisten

  Quistens Lo-Fi

  Novus Jeg har per nå "landet" ja. Er meget fornøyd slik tilstanden er, og er blitt mer en musikklytter en hi-fi lytter. Jeg har heller ikke funnet noen produkter som helt matcher det jeg har, så da er det ikke vids å bytte. Eneste som frister er en kule til, evt et steropar med reactor i...
 9. Quisten

  Quistens Lo-Fi

  Ny app og systemopgradering av kulen, med resultatet ; enda bedre lyd. Thats a first one, uten å måtte handle noe som helst. Future-Fi er digg azzz !
 10. Quisten

  Ønsker anbefaling Ønsker anbefaling av forsterker til Klipsch RP-160M

  Lydsignaturen du beskriver er for MEG klassisk klipsch. De har en stor "trakt" inn i musikken og mot scenen, de later til å være detaljerte, men det mangler organisering/luft mellom detaljene, dybde og bredde. Har eid over 10 par klipsch, testet både budsjett og medium priset forsterkeri, og...
 11. Quisten

  Novus sin tråd

  Grattis med ny rigg :cool:
 12. Quisten

  X-Cell's Transcap chicken farm

  Føler deg ang. den Nad forstekren. Hadde lillebror 3020 innom, den havner vel blandt noe av det dårligste lydproduktet jeg har eid.
 13. Quisten

  Devialet vennetråd

  Devialet, nå hoss elkjøp !
 14. Quisten

  Bil, båt og motorsykkel Elbiler

  Leafen har gjerne blitt kjørt det stikk motsatte av en taxi, med mye start / stopp, medium langturer med type 3 ladestopp, og tidvis ekstremt hardt kjørt. Har skrudd mye fossilbil før, så det har alltid vært et eller annet. Bremser, eksos, vannpumper, sensorer etc. Matchvekten er fin, jeg er...
 15. Quisten

  Bil, båt og motorsykkel Elbiler

  Nettopp runda 80.000km i min Nissan Leaf på snaue 2 år, kjøpte den med 7.000 på telleren. Fortsatt inge feil, mangler eller reperasjoner. Herlig bekymringsfritt :) Tørr nesten ikke tenke på hvor mye service og småreperasjoner mine forrige fossilbiler har krevd innenfor samme km stand.
Topp Bunn