Nylig innhold av K.H.

 1. K

  Mink DeVille

  Har ikke lyttet veldig mye på platene, men Miracle mener jeg er en av de beste. Kanskje den beste.
 2. K

  Mink DeVille

  Har nylig anskaffet 4 LP og 3 CD. Jevnt over veldig gode, syns jeg, selv om ikke alt er like bra, selvfølgelig.
 3. K

  Sliter med dynamikk på LP

  Prisen passet meg bra. Ser heller ikke helt problemet med dip switchene. I alle fall når man, som meg, kun benytter en tonearm og holder seg til samme pickup over tid.
 4. K

  Sliter med dynamikk på LP

  Helt enig. Har ECP2 i begge mine anlegg og er godt fornøyd med dem. Har også sammenlignet med en vesentlig dyrere riaa, men valgte likevel å beholde ECP2. Den er Ikke kjedelig i det hele tatt, slik jeg har sett hevdet her inne.
 5. K

  Forsterkere Bladelius SAT Amplifix

  Jeg har en i daglig bruk og mener min også fungerer slik. For å slå den på må du holde powerknappen inne 1 - 2 sekunder. Du kjenner sikkert også til at du kan justere følsomheten på inngangene, slik at den spiller like høyt uansett kilde? Kjempegod forsterker etter mitt øre.
 6. K

  Mink DeVille

  Takk for tips. Noen formening av CD-kvaliteten på disse platene? Å kjøpe originalene fra da de kom kan vel lett bli dyrt om en skal ha flotte eksemplar og det som utgis av vinyl i dag er vel remastret uansett, så forskjellen mellom cd og vinyl er kanskje ikke all verden, eller?
 7. K

  Mink DeVille

  Er det noen som har kjennskap til denne gruppa og kan prøve med tips om bra utgivelser, helst på vinyl. Det gjelder for øvrig også Willy DeVille etter at han gikk solo. Selv har jeg bare "Coup De Grace", som jeg syns er drivende god.
 8. K

  Rolling Stones på vinyl

  Jeg har kun fått tid til å sjekke Sticky Fingers av disse nye utgavene og den syns jeg spiller fint. Kanskje litt mindre dypbass en min Mobile Fidelity versjon, som kanskje har i overkant mye. Den nye oppleves med andre ord ganske nøytral og lyder ok. La heller ikke merke til noe overflatestøy...
 9. K

  Vinyl med spesielt gode og fete versjoner av pressinger t.o.m. 70-tallet

  Min erfaring er at 45 rpm alltid gir et løft i lyden, mer eller mindre, men jeg blir likevel ikke helt fortrolig med dem. Syns det blir litt stressende med bare 2-3 låter pr.side. Opplever en annen ro ved å sette på 33 rpm.
 10. K

  Vinyl med spesielt gode og fete versjoner av pressinger t.o.m. 70-tallet

  Enig med deg at denne utgaven er god, men det skyldes vel i stor grad 45 rpm. Har også veldig gode erfaringer med The Doors - Analogue Productions - 45 rpm og Bob Dylan - Blonde On Blonde og Nashville Skyline - Mobile Fidelity - 45 rpm og en del flere også. I tillegg til god lyd virker også...
 11. K

  Rolling Stones på vinyl

  Kanskje, men uansett vil jeg først sammenligne grundig med de jeg har fra tidligere, hvorav noen er førstepress, eller svært tidlige utgaver i alle fall.
 12. K

  Rolling Stones på vinyl

  Pga. manglende innspill her valgte jeg å ta sjansen og anskaffet noen av disse half-speed platene. Så nå har jeg peiling.
 13. K

  Respons Ratio Auream leveringsklar

  Har du mål og andre spesifikasjoner?
 14. K

  Rolling Stones på vinyl

  Noen som har hørt disse half-speed utgavene av Stones og kan si noe om lydkvaliteten?
 15. K

  Rolling Stones på vinyl

  Hvor får man kjøpt disse 2018 LP-utgavene av Sticky og Exile? Platekompaniet og Big Dipper har så vidt jeg kan se bare half-speed utgavene og de er vel ikke de samme som 2018-utgavene du viser til?
Topp Bunn