Nylig innhold av Ivaols

 1. I

  Kommende hjemmekino prosessorer?

  Jeg følger med på testene til Amir med stor interesse. Han måler, legger ut resultat og gjør alt åpent slik at andre kan prøve på det samme. Ganske nylig hadde han flere runder med ingeniører fra Denon etter at en Denon receiver målte svært dårlig. På grunn av Amir's arbeid endret Denon på...
 2. I

  Kommende hjemmekino prosessorer?

  Nok en prosessor som går på ræva i forhold til målt ytelse. Pris henger overhodet ikke sammen med hva den presterer og den blir grundig slått av rimelige Denon receivere.
 3. I

  Klipsch Venner

  Takk for deling Skinny. Ser ut til at du er hakket heldigere med bass responsen fra La Scala i lytteposisjon i forhold til meg. Du har nivå ned til 90hz før det dropper.
 4. I

  Klipsch Venner

  Veldig bra måling av subbene! Horn bass er gøy! Jeg tenkte på måling av La Scala, del gjerne de også hvis du får muligheten etterhvert.
 5. I

  Klipsch Venner

  Del gjerne når du har målt de. Hos meg har de bra nivå til under 100hz målt i nærfelt, men faller i nivå fra 120hz og nedover målt i lytteposisjon. Ikke La Scala sin feil med andre ord. Svært fornøyd med de som mellombass!
 6. I

  Klipsch Venner

  Bruker du noe EQ i bunn på La Scala II? Jeg bruker La Scala mellombassen med aktiv drift og må booste rundt 80-90hz selv om jeg deler på 100hz til subbene.
 7. I

  Ivaols hjemmekino

  Målingen over er kun av JBL. Når jeg får kablene som mangler skal de spille sammen med ShyHornene. Spent på summeringen til hele subbpakken!
 8. I

  Ivaols hjemmekino

  Dette måler svært bra og som jeg håpte på! Utfasingen på 63hz er ikke tilstede. Fulgte planen og testet ulike plasseringer i høyden. Som beregnet måtte de høyt opp for å unngå utfasinger så bygde hylle i natt.
 9. I

  Ivaols hjemmekino

  Måling i lyttesposisjon av begge JBL 4645C uten EQ.
 10. I

  Ivaols hjemmekino

  Første klar 😎
 11. I

  Ivaols hjemmekino

  Nærmer seg lyd i JBL 4645C klonene. Setter inn demping i ettermiddag og skrur sammen. Deretter skal all dempingen bak lerretet ut og så trekke kabler før det gøye starter, eksperimentering med plassering av subbene. Veldig spent på om jeg finner en plassering med bra nivå i problemområdet 63hz...
 12. I

  Ivaols hjemmekino

  Endret mening, skal bruke høyttaler terminal som kan ta spade, banan eller strippet kabel og som er felt inn slik at kassen kan stå helt inntil bakvegg. Da er det også enkelt å koble videre til flere subber hvis en ønsker å utvide.
 13. I

  Ivaols hjemmekino

  Her er det mange som bør kaste seg på. De får de sterkeste anbefalinger fra meg! Jeg trenger å plassere subber på flere forskjellige steder og har dessverre ikke plass til to ekstra ShyHorn. De to ekstra subbene jeg lager nå har som primærmål å fylle ut 63hz dippen som er der pga plassering og...
 14. I

  Ivaols hjemmekino

  Kassene blir laget i OSD, skrudd og limt. Skal stå bak lerret så utseendet på disse blir ikke prioritert. Mulig å gjøre de penere selvsagt.
 15. I

  Ivaols hjemmekino

  Speakon koblinger er kjøpt inn til høyttaleren og kablene. 8 ohms elementer. Det er de J-hornene jeg akkurat ikke rakk hehe. Nå er jeg fornøyd for langt rimeligere pris så det er bare å kaste seg på ;) Har fått nøyaktige kassemål av Karmann så nå blir det bygging av to JBL 4645C med 2258...
Topp Bunn